Spor her derde deva. Beni de böyle güzel anlatan bir karikatürle ilk defa karşılaşıyorum.
Bir şey mi takılıyor kafana? Amaaaannn sallaaa ya git spor yap. Aşk acısı mı? O da neymiş? Sen hiç leg days den sonra bacaklarının acısını çektin mi, veya 15dk squat yaptıktan sonra o 50sn squat hold da yaşadığın o acı o işkence, işte ona ben acı derim.
Spor zevk verir, enerji verir, unutmaya yardım eder. Sizce de öyle mi? Sever misiniz spor yapmayı?
Beni anlatan bir karikatür, inanamadım.Siz de spor yapmayı sever misiniz?
Standar sporlara, ısınma hareketlerine ya da belirli bölgelere uygulanan egzersizlere Yabancı isimler takınca daha mı havalı oluyor, aaa bak squat yapıyomuşş.. Ya hayatınız özenti.. Sen hiç Aşk acısı çekmemişsin ya da gerçek bir kayıp.. O zaman spor yapta göreyim. He he geçer.
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim ozelimi hayatimi bu denli genelleme hakkina nerden sahipsin?
Geneliniz özenti olduğu için, diğerleriniz de birbirine uyduğu için; bir durup düşünesin diye Herkese açık bir forumda sorduğun soruna herkese açık görüşleri kabul ettiğin anlamına geldiği için İçimden geldiği gibi yazdım. Sen sormak için izin almaya gerek duymuyorsan ANONİM bir sayfada, ben de izne gerek duymuyorum. Umarım Mantığın almıştır bu cümlemi.
Hayir anlamiyorsun, bana diyorsunki "hayatiniz bir ozenti" veya "gercek bir kayip" yasamamissin diyorsun? Nerden taniyorsun beni? Hani genellersinde, kayip yasamamissin filan demek ne haddine? Evet dusuncelerini soylemekte özgür sun, farkindaysan zaten ben ks de benim sorularima yazilan her turlu görüşe ve yoruma gayet saygiliyimdir * ozel hayatim genellendiginde... İşte buna hic ve hic tahammuluk yoktur.. Yorumunu yap eyv. Ama genelleme beni bir zahmet. İyi aksamlar.
Dipnot: Sen istedigin kadar "anonim" diye insanlarin hayatiyla ilgili genelleme yap hic dusunmeden Ama ben "anonim" değilim sanal bir sayfada gercek bir insanim...
Bak burada kimseyi sanal görmeyen ender kişilerden biriyim. En mantıklı yorumlarımla ve empatilerimle tanınırım. Seni tanımıyorum ya da sen beni. Ama Her türlü acıyı genelleme yaparak Sporla geçtiğini iddia eden biri Bu mantıksızlığı kabullenmiş olarak kendini yansıtıyor ve üzerine de Türkçemizin güzel açıklamaları varken, bildiğimiz göz kalemine Eye Liner diyenlere benzettiğin için kendini doğal olarak bu yoruma açık oldun.
Karakterini aşağılayıcı birşey değil bu, eleştirilere açık olmalısın. Eğer amacıma ulaşmamış olsaydım zaten şu an bu açıklamayı yapıyor olmazdın. Gereksiz uzuyor; Sana da iyi akşamlar, Saygılar :)
Tam canevimden vurdun beni :) spor asığı bir insanım ama iş dolayısıyla iki güne düşürünce çok mutsuzum şu sıra. Spor endorfin hormonu salgıladıgından mutluluk verir.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben bazen aksam dokuzda yapmak zorunda kaliyorum 😞 bazende iki gün falan ust üste firsat bulamiyorum ama duzen oturunca hayatinda vs ozaman bir sekilde zaman bulunuyor🙆🏻
Akşam sporunu hiç sevmiyorum sabah uyandıktan sonra spor yaparsam gün boyu dinç hissediyorum kendimi ama şu sıra mecbur aksamları yapıyorum hiç yapmamaktansa aksamda olsa yapmak en iyisi sanırı m :)
Bu karikaturde kendimi gördüm bikere halı sahada güzel bir gol atınca herkeze benden çay diğe bağırmıştım. spor olarak bir faliyetim yok arada halı saha maçı yaparım okadar.imggaleri.hurriyet.com.tr/.../8.jpg
Uzun yıllar taekwondo ile uğraştım onun verdiği bir yorgunluk var ama yinede sabahları yürüyüş yapıp sonra yüzüyorum. Sigara da olmada çok iyi olacak ama...
spor bos ınsanların veya masa bası calısan ınsanların ısı.. kesınlıkle yapmalı.. ancak ben bedenen calısan bır ınsanım yurudugum yolu bır allah bılır bır ben ıhtıyacım yok.. hatta yürüyen kaldırımlar ıcat edılse:))
İnsan biriken enerjisini bir şekilde atmalı bunun en güzel yoluda spor çok aktif değilim son zamanlarda bu konuda ancak halı saha maçlarına katılıyorum ara sıra
Hahah babalar Candır ya 😅😂 Bende bir arkadasimla yapiyordum bir aralar spor artik yetisemez hale geliyordum, cardio nun ortasinda kalbim durcak bayilip duscem simdi gibi hissediyoedum 🙆🏻😅 ozamandan beri erkeklerle spor yapilmadigini anladim
Her gün koşu yapmayı düşünüyorum. Spor yapıp hayatımı düzene sokmak vs. kafadaki düşünceleri atmak senin dedeğindiğin gbii. Sonra kendimi balkonda sigara içerken buluyorum.
En İyi Cevaplar