İkizler burcu erkeği; aşkı nasıl yaşar,birinden hoşlanırsa ne yapar,ondan çabuk sıkılır mı,birgün hoşlanıp diğer gün hoşlanmaz mı?dengesiz davranma hepinizde mi var
Cevabın nedir?
Ben de ikizler burcuyum sanırım evet biraz dengesiz oluyoruz. Kendimi örnek verirsem; ilk başlarda ilgi, hoşlantı vs. derken aşık oluyorum ve en ufak şeyde artık o kızı silebiliyorum ya da kız beni silebiliyor. Bunun sebebi de aşık olunca çok ilgi gösteriyorum ister istemez ve bu da kızı bıktırıyor. Dolayısıyla onun bıkmasından bende negatif bir enerji alınca bir anda tüm ilgiyi kesiyorum. Umarım yardımcı olmuştur. :)
036 Yorumla
Soran+1 yılYardımcı olduğun için teşekkür ederim ama ne olurda soğursun o kızdan?Fiziki veya kişisel olarak örnek alırsam sevinirim
- +1 yıl
Rica ederim. Fiziksel olarak; yüzünün asık olmaması, somurtmaması gerekiyor yoksa çok güzel bile olsa ilgimi çekmez. Kişisel olarak; tavırlarının net olmasını, erkeklere karşı nasıl davrandığını, hangi erkeklere neyle hitap edip sohbet ettiklerini, erkeklerle olan yakınlaşmalarını analiz ederim. Peki neden soğurum? Yüzündeki somurtkan ifadesinden, bakışlarındaki kendini bir şey sanmasından, her önüne gelen adama canımlı konuşmasından, erkeklerle konuşurken el şakaları veya dokunmalarından.
Soran+1 yılEvet evet,bir kızda araman gereken en önemli özellikleri arıyorsun,nesin sen şaşırttın :D
- +1 yıl
Bilemeyecem artık ben böyleyim hep, son olarak da şunları söyleyim. Bunları yapıyorsa aşık olsam bile boşveririm, hadi çok aşık oldum gözüm ondan başka bir şey görmüyor katlanırım ama ya sonra? Sonra aşkın büyüsü kaçacak ve kızın yaptığı şeyleri kendime yediremeyip terkederim.
Soran+1 yılAnlatmışken güzelliğinden de bahset
Soran+1 yılHoşlanabileceğin bir kızı güzellik olarak anlat demek istedim sanırım diyemedim :D
- +1 yıl
Evet, biraz öyle oldu. :) Masum yüzlü olması güzel veya hoş olmasından hep daha önce gelmiştir. Çünkü bayanın masum duruşu beni hep çok etkilemiştir. Şöyle deyim bir kızın gözü şaşıydı ama çok masumdu ve inan kendimi ondan alamamıştım. Belki de bu benim zaafım, ikizlerle bir ilgisi de olmayabilir. :) Ama şu var ki, kısa ve şişman bayanlar hiç ilgimi çekmiyor. Bir de sert bakışlı olanlar...
Soran+1 yılBu senin zaafın olabilir,ikizler özelliği de olabilir haklısın.Bu konularda eklemek istediğin bir şey? belki unuttuğun bir şey vardır diye sordum :D
- +1 yıl
Senin için gece gece düşündüm şu an için aklıma sadece şu geldi: Mesala bir kızla ilgileniyorum, face veya msn den yazdım diyelim. Uzun süre sonra (en fazla 5 dk:) cevap geldi, ben bu kısımda şunu düşünürüm demekki bir sürü erkekle yazışıyor bana sıra gelene kadar ve ardından konuşmayı ufaktan ufaktan keserim. Bu benim için çok önemli mesajlara geç cevap vermesi. Başka da aklıma bir şey gelmiyor. :)
Soran+1 yılAnladım,peki bir kıza önce onu hoşlandığını ima eden şeyler söyleyip sonra birden ortadan kaybolur musun? bunu çok yapar mısın
- +1 yıl
Evet genelde böyle oluyor. Sanırım yapım böyle çok kararsızım, önce hoşlandığımı ya da ilgilendiğimi belli ediyorum ama sonra vazgeçebiliyorum. Neden dersen ya daha çok hoşlandığım biri çıkmıştır ya da o önceki ilgilendiğim kız artık eskisi kadar hoşuma gitmiyordur. Neden hoşuna eskisi kadar gitmiyor dersen inan bunun cevabını bende bilmiyorum, bilen varsa söylesin. :))
Soran+1 yılŞu an hoşuna artık hoşuna gitmeyen o önceki kız durumdayım :D bu kötü bir şey,yapmayın bunu ama :(
Soran+1 yılSonra yeniden hoşuna gitmeye başlar mı merak ediyorum?
Soran+1 yılAnlıyorum,ama tam cevabını alamadım yeniden bir ilgi duymaya başlar mısın yani?bir hoşlanıp bir hoşlanmama durumu olur mu?
Soran+1 yılSürekli mesajlaşmamıza kendisi imkan vermiyor zaten,ani gidişler sonra yeniden gelmeler falan...Tatlı tatlı ilgilenmeye örnek verir misin?ne söylemeli ne demeli kestiremiyorum artık,nasıl yaklaşmalıyım?
- +1 yıl
Gelgitler çok olur bizde. :) Ya mesala onunla konuşurken/yazışırken aşk ve sevgi dışında onun hoşlandığı ilgi duyduğu konulardan sohbet edebilirsin. Sorarsın mesala en çok hangi sanatçıyı beğeniyorsun diye o da duman dedi diyelim sende beğenmesen dahi aa evet dumanı bende dinlerim yanıbaşımdan parçasını özellikle çok dinlerim diyebilirsin. Yani onun beğendiği şeyleri sende beğendiğini göster beğenmesen dahi. Bu onun hoşuna gitmeye başlayacaktır en azından bende böyle oluyor. :)
Soran+1 yılPeki bu konuda öyle olurum,sen hoşlandığın bir kıza bakar durur,onunla konuşmaya çalışır,yakınındayken sürekli gözlerine mi bakmaya çalışırsın yoksa utangaçlık var mı biraz?Nasıl belli edersin hoşlandığını tam anlamıyla
- +1 yıl
Önce bakıp dururum ve bunu gerekirse 1 ay sürdürürüm. Baktım kızdan bana karşı en ufak bir bakış yok, boşveririm ama o da bakışırsa ya da ilgilenmeye başlarsa ufak da olsa direkt gözlerinin içine bakarak konuşurum gözlerinin derinliklerine kadar inerim o derece yani. :) Önceden evet utangaçlık vardı şimdiki gibi nerdeee gözlerinin içine içine bakayım ama aştım artık. Belki o da utangaçtır ve bu yüzden gözlerine bakarak konuşamayabilir ama sen farkedemezsin o sana bakar sürekli.
Soran+1 yılBelki de utangaçlıktandır haklısın,sen hoşlanmadığın bir kıza onun hoşuna gidecek şeyler söyle r misin peki?mesela; seni gıcık etmek hoşuma gidiyor,mutlu olmana sevindim,ne yapıyorsun,konuşmayı bitirmek istememek ve ''ee'' demek,kızın adı her neyse sonuna -cım -cim eklemek(ayşecim fatmacım gibi),bunları her kıza yapmak hoşuna mı gider,lütfen dobra ol bu konuda
- +1 yıl
Zaten şimdiye kadar hep doğru söyledim, merak etme yalan yok. Eğer kız ilgimi çekmiyorsa yani hoşlanmıyorsan mesafemi korurum hiç öyle senin yazdığın kelimeleri kullanmam ama hoşlanıyorsam söylediklerinin hepsini yaparım tabi "canım, ayşecim falan" bunları kızın ilerleyen samimiyetine bakarak konuşurum. Özetle hoşlanmadığım kıza hoşlanıyormuşum gibi davranmam onun yanlış anlamasını istemem çünkü.
Soran+1 yılPeki diyelim ki kız sana;sana mesaj atmış başka insanlara cevap vermezken bana cevap verdin,bunun sebebi ne diye sordu.Ona,ondan hoşlansan bile,konuşmak istediklerimle konuşurum özel bir sebebi yok'' der misin? sanırım fazla ayrıntı ama öğrenmem gerek
- +1 yıl
Evet fazla ayrıntı ama bu sordukların ne kadar ikizler burcu da olsam çok ayrıntı olduğu için kişiden kişiye değişebilir. Hoşlanıyorsam öyle demem diyemem çünkü onu hiçbir türlü kırmak istemem. Hele ki gerçekten hoşlanıyorsam bu duygu sevmeye kadar gitmişse kendimi kırarım onu kırmam.
Soran+1 yılEvet bu bir çok şeyi açıklıyor aslında,ben bu cevabı almadım özel bir nedeni yok cevabını aldım.Bence bu kişiden kişiye değişen bir şey değil,hoşlanan insan kırmaz istemezdi diye düşünüyorum ama hem böyle söylerken hemde ayşecim fatmacım lafları da kafamı karıştırıyor,garip..
- +1 yıl
Kelimelere takılma, bazı insanların ağzında her şey ama içinde yoktur. Şahsen ben öyle olamam, bir kıza ayşecim falan demem için ya kız kuzenim olacak ya da samimi bir arkadaşımın sevgilisi olacak başka türlü diyemem. Dediğim gibi ve senin de dediğin gibi seven insan kırmaz ya ben onu kırarım diye korkarım be :)
Soran+1 yılPeki hoşlandığın insanı gıcık etmeye çalışmalar var mı sende? :)
Soran+1 yılÜzülme sakin ol kötü şeyler söylemedin ki :D
Soran+1 yılHer erkeğin kendini deşifre etmesi gerektiği bir durum vardır,senin durumun da ben oldum :D SAKIN KIZMAYIN ARKADAŞA GENÇLER ÇOK YARDIMSEVER BİRİ
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim,minnettarım :D İyi geceler yalcın bey
En İyi Cevaplar
+1 yılİkizler burcuyum, birinden gerçekten hoşlandığım zaman, ilgimi belli ederim, yakınlık gösteririm, yani açılmadan önce ona, uygun ortamı hazırlarım. Bir gün hoşlanıp, diğer gün hoşlanmaz diye bir olay söz konusu değil. Bazen aşırı hiperaktif, bazen ise aşırı durgun oldugum oluyor. Ama birisiyle birlikteykende yanımda kolay kolay sıkılmaz... Bu arada burçlara hiç inanmam :D
04 Yorumla
Soran+1 yılBurçlara güvenmeyeceksin ama inanacaksın :D
- +1 yıl
İyi bakalım :d
Soran+1 yılBak bakalım .:D
- +1 yıl
:))
acayip kararsız ve dengesizdir.bi gün seni istiyorum der ertesi gün gelir emin değilim der.herkese yüz veriyormuş gibi davranır.hoşlanırsa belli eder,çekinmesi yoktur ama çabuk sıkılır,neden sıkıldığını anlayamazsın
00 Yorumla
Erkeklere demişsin ama bende cevaplıyım bari :D İkizler genelde flörtcüdür ayrıca birini elde ettiğinde çok cabuk sıkılır.
04 Yorumla
Soran+1 yılsağol bari :D tanıdık var mı
Soran+1 yılSanırım astrolojinin gerçeği :D
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
11Cevap
+1 yıldengesiz diyilde ciddi bir karaktere sahip hersey yerince olmalı sadık ve dürüst birini ister ölümüne ask yane ben ikizlerim ve dusuncem bunlar saygılar;)
018 Yorumla
Soran+1 yılÖlüme aşk mı?Ölümüne mi..sen ikizler değilsin bence ;D
- +1 yıl
ben ikizlerim bilmıyodum örettiler:)
- +1 yıl
ikizler oldugumu bilmıyodum eski sevgilim illa takip edecen dedi o buldu ikizlerssin dedi:))
Soran+1 yılhoşlandığın birine hoşlandığını nasıl belli edersin onu anlat bana :D
- +1 yıl
inan bana bulasmak istemessin beni tanıyan birine sor arkadas listemden birine...
Soran+1 yılNefret etmek istemiyorum ben sizden,yapma bunu :D
- +1 yıl
tam olarak ne yapmak istedigini söyle sana istedigin her konuda yardımcı olurum bana bulasma derken yalnıs anlama tamam...
Soran+1 yılHer zaman kibar olmayı sever misin her karşı cinse?
- +1 yıl
karsı cinse kibar olurum herzaman basım agrıyor şu an sacmalıyorum sen bana bakma...
Soran+1 yılSaçmalamıyorsun henüz,hoşlanmadığın bir kız da olsa ona güzel şeyler söylemek suyunda var öyle mi
- +1 yıl
sen eklesene beni sana bi kaç sorum var olurmu bayan matmezel:))
Soran+1 yılAl hadi al ekledim :D
- +1 yıl
hımmm
Soran+1 yılKim sana ekle dedi deme de şimdi,hangi dengesizlik tavan yapmış ya :P
- +1 yıl
sus doverim valla:)
Soran+1 yılDemek şiddet ve dengesizlik,allahım allahım
- +1 yıl
allahımmm gor beni:)))
Soran+1 yılAllahım sopanı göster şu kuluna yarabbim
- Spor konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok çapkın olur ikizler burcu erkeği.Ben de ikizler burcuyum bu arada.Evet çok aşırı dengesizim
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlaştığın burçlar hangileri peki
- +1 yıl
terazi,ikizler,kova...
Soran+1 yıloğlak ya oğlak ? :D
- +1 yıl
Yok oğlakları pek sevmem :(
+1 yılben de ikizlerim de böyle astroloji genellemeleri gereksiz
00 Yorumla
+1 yılbutun ıkızler toplandııkl toplandık sorduk neden burdayııız burdayyıızz burdayızzzl?
13 Yorumla
Soran+1 yılahaha,ben sizden birinden çok hoşlandım hoşlandım,fazla dengesiz çıktı ne yapayım ne yapayım?
- +1 yıl
Qandırdım qandırdım qandırdımm ıkızler degılım oglagımm oglagımmmmm :)
Soran+1 yılBen de oğlağım bak allahın işine :D
ben ikizler erkeğiyim ve kız arkadaşlarımın kaybetmeye başladığı an seni seviyorum dediği andı... bütün büyüsü kaçıyo biliyomusun :)))
05 Yorumla
Soran+1 yılKız senden hoşlandığını belli ederse de kaçar mı büyüsü acaba? :ı
Soran+1 yılhoşlandığını belli etsin ama sevdiğini söylenmesin ,çok iyi :D
Soran+1 yılBenden de anlaması :)
aman aman uzak dur ne pis karakterli insanlar onlar ya erkek arkadaşlarımdan biliyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi pis
Soran+1 yılTutarsız ve dengesizlik baştacınız yani
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldengesiz davranışmı aksine çok tutarlıyızdır alakası yok yalan böyle şeyler ama doğruda olabilir yok yalan yok yok doğru olabilir palavra palavradır herhalde ama doğruda olabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılAşk durumları nasıl sizde aşk :D
Cevap sahibi+1 yılVaktimizin çoğunu hayal kurarak geçiririz normal hayatta zaten dalgınızdır bir olayda birden fazla şey düşünebiliriz yolda yürürken büyük bir pop starı olmak gibi aşık olduğumuzda işler değişir sevdiğimiz kız için imparator neron un yerine romayı yakarız bir ikizlere denk geldiysen sadece seninle 20 günlük değil hayal dünyasının içinde 20 yıllık plan yapar kendini bir anda çocuklarının anası olarak bulabileceğin gibi dış kapının mandalıda olabilirsin tutkulu sever heyecan biterse bırakırız.
Soran+1 yılheyecanını hiç bitirmeyecek bir insan nasıl olmalı
Cevap sahibi+1 yılöyle bir insan varsa benimle tanıştır lütfen
Soran+1 yılA şey evet,öyle bir insan bulursam mumya yapar saklarım sonuçta benzerine az rastlanır
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkizler erkeğinin biri benim peşimden 5-6 ay koştu 2 ay sonra hoşlandığını söyledi buluşmak istedi bende buluştum buluştuktan sonra hep ben mesaj attım çocuk hiç mesaj atmadı biraz dengesiz olurlar bence uzak dur :D
07 Yorumla
Soran+1 yılOrtak sonuç bu galiba :D
Cevap sahibi+1 yılevet :D ne kadar uzak durursan o kadar iyi ben şu an çok pişmanım :D
Soran+1 yılsenin burcun ne peki? bu arada yaşadığın olayı anlatır mısın merak ediyorum :D
Cevap sahibi+1 yılyazdan beri benden hoşlandığını belli etti buluşmak istedi hep ben ektim neyse okullar açıldı 1 ya da 2 ay konuşmadık bu birden bire bana mesaj attı hiç mesaj atmıyosunda falan filan sonradan işte buluşalım bi şey söylicem sana dedi bende hayır dedim sonra ona karşı duygularımı sordu ben hissetmiyorum bi şey dedim neyse yarın buluşalım dedi bende haftaya dedim buluştuk falan iyiydi buluşma zamanı gelince bana bi şey söylicekmiş ayrılırken konuşuruz eve gidince dedi
Cevap sahibi+1 yılneyse attı mesaj konuştuk sonra 4 defa ben attım aslında ondan sıkıldığımı sanıyormuş ben hoşlandığımı belli etmiştim ama doğum günümü falan kutlamadı dengesizsin dedim bunu tek sen söylemiyosun dedi yani tuhaflar ya belki bende de hata var ama işte :D
Soran+1 yılŞimdi sizin şu an bir ilşkiniz var mı anlamadım ben :D
Cevap sahibi+1 yılSanırım o benden bi adım bekliyo bende ondan yani yok :D
+1 yılTerazi, kova, ikizler bunları gördünüz mü g*tün g*tün ilerleyin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu erkek hakkinda degismez bi gercek vardir ki o da ne kadar serefsiz olduklari
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirgün hoşlanır birgün hoşlanmayızzz bize belli olmaz dikkat et :D
096 Yorumla
Soran+1 yılOhoo :D sonra ben neden yalnızım,neden kimse yok
Cevap sahibi+1 yılBen şuan yalnızım kafama göre yani sıkıntı yooohhh :D
Soran+1 yılTuzun kuru ama sizin depresif haliniz de oluyor :D
Cevap sahibi+1 yılBizi çok iyi tanıyorsun galiba he he he ? :D
Soran+1 yılSen de hoşlandığını nasıl belli etiğini anlat bari :D
Cevap sahibi+1 yılBirinden hoşlandımmı ona gider direk yavşarım ve oda doğal olarak güzel laflarıma hayran olur ve mutlu son :D
Soran+1 yılUtangaçlık yok mu biraz,açılamama,göz temasından kaçınma gibi :D
Cevap sahibi+1 yılYaaa ne utanıcamm :D utanırsam kendim kaybederim ve karşıdakide beni kaybeder :D utangaçlığa HAYIR :D
Soran+1 yılyakşaklığa HAYIR :D ikizler erkeğine HAYIR :D
Cevap sahibi+1 yılhoşlanmadınmı bizden he ? :D senin burcun ne :D
Soran+1 yılHoşlandım birinizden :P oğlak burcuyum ben :D
Cevap sahibi+1 yılOğlak burcu kadını hırslı, neşeli, evcimen, çalışkan ve dürüst yapısıyla dikkat çeker.Güçlü olmayı sever ve bunun için elinden gelen çabayı gösterir. Bilgi ve kültür zenginliği de onun için önemlidir.
Eğer bu özellikleri taşıyorsan seni tavlamak isterim :D
Soran+1 yılOğlak kadını mütevazidir taşıyorum dersem taşımadığımı belli ederim :D
Cevap sahibi+1 yılHımmm sende bir dengesizlik var :D sen terazi burcu olmayasın sakın ? :D
Soran+1 yılAhaha hayır değilim :D
Cevap sahibi+1 yılboşver mütevazi olmasanda olur ciddi bir sorun değil :D
Soran+1 yılPeki şımarığın tekiyim ben ya :D
Cevap sahibi+1 yılşöyle söylim biz ikizler burcu özellikle ben :D hertürlü olumlu olumsuz özelliğe kapımız gönlümüz açıktır :D istersen yamyam ol :D sıkıntı yoohh :D
Soran+1 yılHdi bir de nefes al yeter de tam olsun :D
Cevap sahibi+1 yılBirde nefes al ver al ver yeter :D
Soran+1 yılÇok istiyorsun benden söylemesi :D
Cevap sahibi+1 yılAzaltabiliriz hiç sorun değil :D
Soran+1 yılSenin hiç uysal,antiçapkın,dengeli bir ikizler burcu arkadaşın oldu mu :D Varsa öyle istisnalar belki bana öylesi düşer :D
Cevap sahibi+1 yılbenim çok arkadaşım oldu ama onlara burclarını sormak nasip olmadı :D
Soran+1 yılEn iyisi boşver sorma erkeklere pek yakışmıyor burcun ne diye sormak :D
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle doğru söylüyorsun boşverelim :D Sen şimdi uysal ikizlermi arıyorsun :D
Soran+1 yılSen şimdi beni tavlamak mı istiyorsun :D
Cevap sahibi+1 yılSen yeşil ışığı yakarsan neden olmasın :D
Soran+1 yılBirini avlamak için geldim ben avlandım olmasın :D
Cevap sahibi+1 yılAvlamak ve avlanmak doğal birşeydir ürkmene gerek yok :D
Soran+1 yılSakinleştirdiğin teşekkür ederim ben de paniklemeye başlamıştım :D
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :D yine paniklersen çığlık atman yeterli :D
Soran+1 yılÇığlık atsam sesimi duyar mısın satırlarımda ...
Cevap sahibi+1 yılAlırsan satırlarının arasına beni duyarım elbet... :D
Soran+1 yılİmalı imalı laflar,bak bak bak :D
Cevap sahibi+1 yılBirlikte bakışalım :D
Soran+1 yılAh bayım benim bakışmak istediğim adam başka,burcunuz aynı olabilir ama bu fayda sağlamaz ...
Cevap sahibi+1 yılNayır yalan söylüyorsun bu sözlerin sana ait olamazz...
Soran+1 yılLütfen ısrar etmeyin,ama duygularımı istismar ediyorsunuz,doğruları söylüyorum,yemin ederim doğrular...
Cevap sahibi+1 yılTanrım ne kadar bedbahtım :(
Soran+1 yılÜzülme,seni sevdim iyi bir insana benziyorsunuz,lakin size uzanacak bir gönlüm yok bayım yok
Cevap sahibi+1 yılReca ederim susunuz ! şuandan itibaren sarfedeceğiniz her söz saadetimin temeline indirilmiş bir kazma darbesi olucaktır
Soran+1 yılKazma olmadı bayım,hançer diyebilirdiniz,ok diyebilirdiniz ama kazma olmadı,tüm sinema zevkimi yok ettiniz şu an
Cevap sahibi+1 yılahahaha A'dan W'ye kadar haklısın :D
Soran+1 yılBurda şımarmak istiyorum,tabi ki haklıyım ne sandın :D
Cevap sahibi+1 yılGüzel gidiyor sandım taaaki uyarılana kadar :D
Soran+1 yılUyarmak istedim sonuçta bir uyumsuzluk var :D
Cevap sahibi+1 yılçok haklısın :D uyumsuzluk ahh ne kötü birşey :D
Soran+1 yılMesela sen ikizler ben oğlak uyumsuz derlerdi bizim için,kıskanç insanlar ne güzel anlaşıyoruz işte :D
Cevap sahibi+1 yılKibar ve beyefendiliğimi bozarak onu diyenlerin ağzına tüküreyim demek istiyorum :D Yalan yanlış sözlere kanma :D
Soran+1 yılAhaha ben de hanımefendiliği bozarak bu lafına güleyim bari :D seninle iyi anlaştık evet ama onunla neden bu kadar iyi olamıyorum,kapısına gitcem ve diycem ki''Senin sorunun ne ha,sen benim gizli bir kullanıcıyla nasıl iyi anlaştığımı biliyor musun? ''
Cevap sahibi+1 yılGülüşüne kurban olayım :D kapısına kadar gidiyorsun ve kibar kibar konuşuyorsun bence kötü konuş yada hiç konuşma onu darp et böylelikle rahatlamış olursun :D
Soran+1 yılE ol bari :D Ah o kadar kabalaşamam,darp etmeye gücüm yetmez,ben söyler ufaktan uzaklaşırım ordan,zaten lafı uzatmayı sevmem :D
Cevap sahibi+1 yılBen laf uzatmaya bayılırım ama tartışmalarda değil :D konuştukça konuşasım gelir :D ama gerektiğinde susmayıda bilirim :D enerjmi boş yere harcamayı sevmemde :D
Soran+1 yılBu yorumda üm enerjini gülmeye harcadın diye düşünüyorum :D
Cevap sahibi+1 yılHaklısın biraz öyle oldu :D ama olsun enerjim azalır ömrüm uzar :D
Soran+1 yılGülmek güzeldir gül tabi :D
Cevap sahibi+1 yılYap bir espiride güleyim :D
Soran+1 yılAma yap deyince yapılmaz ki öyle :D Konuşmak istiyorsun benimle,herkesle böyle konuşmak ister misin sen :D
Cevap sahibi+1 yılHerkes senin gibi olsun konuşurum sıkıntı yoohh :D
Soran+1 yılAhaha ne buldun ben de :D
Cevap sahibi+1 yılSıcacık bir sevgi :D birde para bulsam iyi olurdu ama neyse :D
Soran+1 yılEli açıktırım :D
Cevap sahibi+1 yıleli açıktırım mı :D
Soran+1 yılGözü gönlü tok anlamında,ben buldum :D
Cevap sahibi+1 yılSenin bulduğun belli :D google'de taradım bulamadım :D
Soran+1 yılBulamazsın tabi ki orjinali ben de vermedim nete :D
Cevap sahibi+1 yılAferin çok iyi yapmışsın :D peki başka sözlerin varmı :D
Soran+1 yılAferin demek çok mu hoşuna gidiyor :D Hatırlarsam söylerim merak etme :D
Cevap sahibi+1 yılAslında hiç hoşuma gitmiyor :D biranlık boşluğuma geldi :D
Soran+1 yılSuyuma gitmeye çalışmıyorsun değil mi :D
Cevap sahibi+1 yılEğer suyun sıcaksa koşa koşa giderim :D
Soran+1 yılDeğil hiç değil yaklaşma donarsın diyeyim :D
Cevap sahibi+1 yılO sıcacık sevgin soğuk suyunu benim için ısıtamaz mıııı =)
Soran+1 yılMasum ve sevimli şey,ısıtamaaz :)
Cevap sahibi+1 yılİyi ozaman bende alkol alır öyle girerim suyuna soğuk işlemez :D
Soran+1 yılYok alkolik olma benim için :D
Cevap sahibi+1 yılAlkolik olmamı sen istiyorsun :D
Soran+1 yılO suda sana yer yok anla artık ... Kalbini kırmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılkalbim zaten kırık kafamı kırabilirsin :D
Soran+1 yılKalbini ben mi kırdım? :D
Cevap sahibi+1 yılyok yahu o doğuştan kırık :D
Soran+1 yılİmalat hatası,neyse üzülme eskiyi getir yeniyi götür yaparız
Cevap sahibi+1 yılYenisini nereden bulabiliriz :D
Soran+1 yılBizim bakkalda satılıyor :D
Cevap sahibi+1 yılSağlam mı iyimi bari :D sen ordanmı aldın :D
Soran+1 yılAhahaha iyi iyi pek memnunuz :D
Cevap sahibi+1 yılo halde siparişi verde alalım bana eniyisinden :D
Soran+1 yılOlur tabi :D yalnız bir sorun var
Cevap sahibi+1 yılnedirrr
Soran+1 yılHeycanlanmayın bayım sorun benimle ilgili,uykum geldi benim
Cevap sahibi+1 yılbende birşey var sandım :D
peki yatabilirsiniz :D
Soran+1 yılBiliyordum bir şey var sanacağını sanmasa bari dedim :D peki teşekkür ederim :D
Cevap sahibi+1 yılHıh. :D Ben teşekkür ederim =) iyi geceler bol karabasanlı rüyalar :D
Soran+1 yılBol karabasanlı rüyalarla iyi bir gece geçireceğimi sanmıyorum ama bu iyi dileklerin için teşekkür ederim :D iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim iyi geceler :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıldengesiz, karaktersiz. sinir, bencil, cabuk sikilgandirlar uzak dur derim..
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki sanırım herkes şikayetçi...
İkizler burcu erkeğini seveyim,kadınını da :)
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de ikizlerim de böyle astroloji genellemeleri gereksiz
00 Yorumla
+1 yıluyuyordum uyandırdın ne var söyle:)
03 Yorumla
Soran+1 yılSöylemişim ya bir okusan sana zahmet :D
- +1 yıl
zahmet ne demek bas tacıssın
Soran+1 yılTeşekkür ederim,yahu hep sizin bu iltifat etme eğiliminiz yüksek olduğu için kızlar kendilerinden hoşlandığınızı düşünüyorlar :D
+1 yılaçılın ikizler erkeğiyim..
010 Yorumla
Soran+1 yılHoşgeldin şimdi cevapla bari :D
- +1 yıl
şıpsevdiyiz + ben sadece bi' flört değilim, bi' macerayım..
buda yeni sözüm.. :P
Soran+1 yılOğlak burçlarıyla aran nasıldır diyeyim de söyle :D
- +1 yıl
mesela benim yükselenimde ikizler.. ikizler ile çok iyi anlaşırım..
onun haricinde şıpsevdilik olduğu için ufacık bi' ilgi gördük mü bi' kaç kıvılcımlaşırız ( bakma böyle olduğumuza, her şey hatunu elde edene kadar, sonra sıkılırız ve ayrılırız)
Soran+1 yılKafama göre yaşarım köşeye çekilirim demek istedi gençler :D
- +1 yıl
ikizler erkeği çok tehlikelidir, dikkat et derim ^.^ kapılırsın rüzgarına
Soran+1 yılTehlikeyi severim...Ama çok tehlikeli geldin
- +1 yıl
zoru sev, imkansızdan uzak dur.. ikizler erkeğini kolay elde edersin ama zor bırakabilirsin.. ! bağımlılık yaparız
Soran+1 yılPeki elde etmek istemiyorum,güvenilecek gibi değil ya bu ne
- +1 yıl
değil !
Çok iyi soru.
Çok kötü soru.03 Yorumla
Soran+1 yılDengesiz :D
Soran+1 yılBunu yapma ama bana brütüs...
Kısıtlanamaz!
Bu kadar.05 Yorumla
Soran+1 yılKısıtlar ama
Soran+1 yılBöyle burç olur mu ama şimdi :D zorla söyletiyorsunuz :D
Soran+1 yılSen olmuşsun da burç olmamış :D
Asla aldatır .
03 Yorumla
Soran+1 yılYaşadığız bir olay olduysa bu konuyla ilgili anlatır mısınız?
Soran+1 yılahah peki :)
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem