Aranızda ikizler burcu erkeği olan muhakkak vardır lütfen biri bana ikizler burcu erkeğini tam anlamıyla anlatabilir mi?
Çünkü ben 2 senedir çözemiyorum :)
Çünkü ben 2 senedir çözemiyorum :)
Senin aynadaki aksindir resmen.Sen ona nasıl davranırsan sana öyle davranacak,ne kadar çok değer verirsen o da sana karşılığını verecektir.Kültürlü insanlardır ve kültürlü insanlardan hoşlanırlar.Geçmişinde kötü bir şey yaşamadıysa aldatılma vs. hiç kıskanç değildirler.Seni bu dünyada en çok mutlu edebilecek ve en çok üzecek olan da odur.Ne ondan daha iyisini bulabilirsin ne de daha kötüsünü.Normal zamanda duygusuz ve soğuk kanlıdırlar.Ancak biten bir ilişkinin ardından sulugöz diye tabir edilen bir kadından daha fazla gözyaşı dökebilirler.Çabuk yaşarlar bütün duyguları tüketirler.Buna üzüntü dahil.Siz onun üzülmediğini sizi önemsemediğini zannedebilirsiniz ancak o sizden daha fazla üzülmüştür ve o evreyi çoktan atlatmıştır siz bunu anlayamazsınız.
Kitap okumaktan zevk alırlar.Yalnız kaldıklarında hayatı sorgularlar.Her sene daha da farklılaşırlar.Yaşamları boyunca binlerce karaktere bürüneceklerdir ve siz onlardan hangisinin gerçek kişiliği olduğunu kestiremeyeceksiniz.Bir sır kutusu olarak kalacaklardır.Yeri geldiğinde akreplerden kindar yeri geldiğinde yengeçlerden yeri geldiğinde aslanlardan böbürlü yeri geldiğinde koçlardan cesur yeri geldiğinde yaylardan havai yeri geldiğinde kovalardan özgürlüğüne düşkün yeri geldiğinde oğlaklardan plancı,yeri geldiğinde başaklardan titiz,yeri geldiğinde teraziden tembel ve yeri geldiğinde boğadan daha çalışkan olacaklardır.Zamana göre ana göre değişirler.Gelecek planları yapmayı severler.Gelecek planları sabit kalıplar içinde değildir.Tamamen değişebilir.Geleceklerini kendilerini belirleyebileceklerine inandıklarından sevdiği insanla hayaller kurmaktan zevk alırlar.
Genelde neşelidirler.Hayal kırıklığına uğramadığı sürece de mutludurlar.Uğradıkları hayal kırıklıklarını çok zor atlatabilirler.Yaralarını sarınca tekrar eski umursamazlıklarına dönerler.Fırtınalı denizlerde boğulmazlar da giderler yine bir kaşık aşkta boğulurlar.Aşkı ve aşık olmayı severler.Aşık oldukları insanlara bir prenses gibi davranırlar.Haliyle bu durum aşık olunan kişinin bu yoğun aşktan bunalmasıyla,sıkılmasıyla sonuçlanır.Ancak sonradan durum tersine döner ve bu sefer aşık olunan kişi ikizler burcu erkeğine yalvar yakar olur ama o çoktan her şeyden vazgeçmiş bambaşka bir insana dönüşmüştür.Geri dönen sevgiliyi kabul etseler de ona eskisi gibi davranmayacaklar yine bırakıp gider diye düşüncelerinin miğferleri eşliğinde kendilerini savunarak yara almadan ve fazlasıyla yara vererek kendisine yapılan haksızlıkları karşı tarafın başına kakarak ilişkiye devam edebileceklerdir.Ancak tekrar inandırılırsa,bir çocuk gibi kandırılırsa karşı taraf onun yeniden güvenini kazanabilirse bu durum değişecektir.İkizler burcu gerçekten aşık olduğunda bütün çapkınlığı bitecek,olgunlaşacak ve etrafındaki hiçbir kıza yan gözle bakmaz hale gelecektir.Onu bu hale getiren kişi çekip gitse de değişmeyecektir.Ancak bu sefer hayat da hiç ama hiç umrunda olmayacaktır.İkizler burcu erkeği sarılmayı,sevdiği insanla gezmeyi,eğlenmeyi sever.
ben kendimi ilkkez bu kadar net anladım
teşekkürler ellerine sağlık
İkizler erkegi cokmu inatci ufak bir yalan (öyle anlaması yani,) bitti diye gitmesi ve 2 aydır hiç aramamasi normal mi. Heryerden engelledi ve hic ses yok merak ediyorum qcaba geri donermi çok. seviyordu hemde. Dengesiz dedikleri için soruyorum. inadı geçip donermi birgun
Bu arada benden sana gelene karşılık verir misin lütfen...
Şimdi gelene Okey...
Benden sana bir şey geliyor ya hani lütfen ona karşılık verir misin 👍
özetle;
-ikiyüzlü değildir.
-zırt diye bunalıma girer, zort diye bunalımdan çıkar.
-küçücük bir sorunu kafasında büyütüp saatlerce düşünebilir, hayatının akışını değiştirebilecek bir karar için "amaaan*et" diyebilir.
-arkadaş olarak mı gördü seni? canı gibi sever, her şeyini verebilir; ama su istersin mutfaktan, vermez. erinir.
-emri vaki yapmayı sevmez, ricacı bir kişiliktir. aynı durumda kendisine emri vaki yapılmasından nefret eder, askerde çok sorun yaşayan tiplerdir.
-bulunduğu ortamdan her an sıkılabilir, birden sıkılmaktan vazgeçip göbek atmaya başlayabilir.
-kesinlikle ikiyüzlü değildir.
-kesinlikle zekidir.
-insanları kırmayı sevmez fakat sevgililerini bol bol kırar.
-eğer severse, o kadar çok sever ki işin bokunu çıkarır ve bunun farkına varmaz.
-ucundan azcık kıskançlık hissiyatını damarlarında taşıyan bir bayan için çok tehlikeli bir sevgilidir. kıskanmayı çok sever, kıskanılmaktan nefret eder.
-çok çabuk bir uğraşa vurulup, çok çabuk sıkılır. kitap okumaya başlamayı çok sever, ortasına gelmeden sıkılıp sonunu okuyabilir.
-bir ortamda 5-10 kişi varsa, ortamın en hareketli ve geveze erkeği büyük ihtimal ikizlerdir. bunalıma girmiş bir mal varsa oralar da o da böyük ihitmal ikizlerdir değilse de balıktır zaten.* koduğumun duygusalları.
-ona ikiyüzlü diyenin* koyim.
-ayrıca süper zeki olduğunu demiş miydim?
-ortası yoktur, hayatı daima uçlarda yaşamayı sever. ahahaha-ühühühü arasında gider gelir.
-sevin bizi işte, bizde insanık amk...
👏👏👏 harbi böyleyiz sevin bizi
Bi ikizler erkegi ne istedigini hayatta bilmez.
bigün onla bigün bunla takılma egilimindedir.
asla kimseyi sevemezler cünkü onlarda ruh denen sey yoktur.
seks düskünü olduklarından onlara tek bi kızda yetmez.
asla tek bi partnerle yetinmediklerinden,sevgilisini aldatıverir.kızın ruhu bile duymaz ama hisseder.fakat ikizler erkegi daima reddeder.
sıkıldıktan sonra,hevesini aldıktan sonrada kızın tek bi yanlısına bakıp,hatta yanlısı olmadan bi hareketini bahane edip ortada dımdızlak bırakıverir.
kimseyi sevemezler dedim ama bi istisna olurda severlerse adam gibi severler iste.
yaa bu kadar anlatılırr bravoo:)))başımdan tam da böyle bir şey geçti adamın aklı başka yerde Allah dan erken fark ettim yani öğrendim:) benden önce birisiyle çıkıyormuş zaten bana ayrıldığını söyledi fakat ayrılmak yerine ikimizi birden idare etmiş :D kız aradı öğrendim ancaa :)
Sen yine erken farketmissin canım ohh ne güzel ;D ,
Ben cok gec kaldım,coook.
İyice kaptırdım kendimi,baglandım ona sonrada olanlar oldu.
Birebir degilde benzer olay benimde basımdan gecti,vay serefsiz ya.
Allah'ım ikizler erkeklerini benden ırak kendine yakın tutsun..
İkizlerin kalbi çok temizdir.. Size aşık olan bir ikizler varsa dünyadaki cenneti yaşatır... Ama tabi aşıksa? aşk degil çapkınlıksa, cehenneme hoşgeldiniz 🙂ikizler insanı aşıksa aşıkmısın demene gerek yok, o deli gibi aşık olur ve gözü kimseyi görmez... Kalbinde şüphe varsa emin ol ikizler seni sevmiyordur😢
Cevap
16Cevap
İkizler arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Bu iki karakter birbirine öyle çok benzer ki adeta aynı gibidirler. Her ikisi de sevecen, hareketli, dışadonuk, samimi, zeki ve konuşkandır. Değişiklikten ve değişik insanlarla tanışmaktan müthiş keyif alırlar. Her ne kadar kıskanç değilmiş gibi görünseler de, aslında partnerlerini üçüncü kişilerden fazlasıyla kıskanırlar. Birçok konuda anlaştıkları için çok fazla tartışma ve sorun yaşamayacaklardır, yaşama ve hayatın zevklerine düşkündür. Özgürlükçü bir bakış açısına sahip oldukları için birbirlerinin bireysel özgürlüklerine daima saygı duyarlar. Seksüel yönden her iki taraf da arzulu ve isteklidir. Genel olarak aktiftirler ve heyecandan hoşlanırlar. Kişisel yönden önemli bir zıtlık yaşamazlarsa bir ömür boyu uyumlu bir ilişki yaşayabilirler
İŞTE SANA İKİZLER : BURÇ MU İSTİYORSUN GURURLANIN ÖZAMAN İKİZLER. YER YÜZÜNDE YOK BÖYLE BURÇ BE:)))
valla şöyle söylim arkadaşım.. bende ikizler erkeğiyim ama bu insanın kendi kişiliğinden içinden gelen bir durumdur yani.. insan içi kötülükler dolu ise ne kadar ne yaparsan yap melek olmuyor sonradan anlıyormusun öyle şu şöyle bu böyle inanma.. kendimi sana söyleyim ikizler olarak... cana yakın hep gülen pozitif her durumda hem hayata hem sıkıntılara karşı.. birini sevdin mi ölesiye kölesi olacak kadar çok severim... sex hayatımızda en büyük yeri kaplıyor günün 24 saati isteriz. ama tek eşlilikten yanayım asla başkalarıyla paylaşamam kendimi... inancım kuvvetli bu konuda çok hoşgörülüyüm... demokratik bir insanım çocukları çok severim markette bir çocuk gördüm mü mutlaka bir hesiye vermek isterim.. yardımlar yapmayı çok severim eli açık biriyim. elimde kalan tek lokmamda olsa çok ihtiyaç sahibi biri gelse istese hiç düşünmeden veririm.. şimdi soruyorum bu burçtan mıdır insanın kendisinden midir. burçlara fazla takılmayın derim.. sağlıklı günler...
ben de ikizler burcuyum 19 yıldır hala bi ayarını tutturamadım ;))
ikizleri anlamk zordur fikirlerimiz çok çabuk değişir herkesin bana söylediği birşey "ayran gönüllüsün". seversek gerçekten severiz ama yoksa eğlence düşkünüyüz. ;)) bilmem bu tür bişeyler kesin bi tanımımız da yok ;)
Şu küsme huylarından gına getirirler.Birden bire küser, ama neye küstüğü mechul, bul bulabilirsen! Yada başkasına kızar, sana küser.
İyi huyludurlar, evcimendirler, yalanları pek yoktur, söyleseler bile sonra unuturlar, mutlaka ortaya çıkar. Analitik bir kafa yapıları vardır.
Gel gelelim ikizler erkeğine, Tehlikeli bir kişiliği vardır normal hayatında merhametli yardımsever haksızlığa susmayan objektif adaletlidirler fakat ilişkide bu böyle değildir çok iyi sevmiş rolü yaparlar ama asla sevmezler ikizler burcu erkeği kolay kolay aşık olmaz kurnaz ve manipülatif bir yapısı vardır entektüel ve zekidir libidosu yüksektir dünya yansa umrunda olmaz o derece umursamazdır yeniliklere cinsellik hayatında ve normal hayatında hep açıktır dengesizdir en çok o sever hemende o soğur çok kıskançtır ve çapkındır onu sıkarsanız aldatmaya yatkın olur bu sebeple ikizler erkeğini kötü tanırlar.
Kimseyi sevemediğimiz falan doğru sıkılganlığımız falan da doğru. Ama sevdiğimiz zaman da harbi severiz. Ve benim hayatım boyunca gerçekten sevdiğim tek birisi oldu. Çok ince ve ayrıntılı düşünürüz. O yüzden ince düşünülmeyen hareketlere çabuk sinir olur ve kırılırız. Başkasının aklına hayaline gelmeyecek şeyleri düşünürüz. Karşımızdakini çok iyi anlar tanımlar ve tahlil ederiz. O yüzden dürüst olunmadığı zaman belli eder ya da etmeyebiliriz fakat güvenimiz yerle bir olur. Hemen şüpheyle bakarız o saatten sonra her şeye. Evet zor bir burçtur. Ama dürüst ve ince olursan ikizler seni kalbinin baş köşesine koyabilir ve asla senden vazgeçmez:)
İkizler burcu erkeği olarak anlatmayı deniyorum. İkizler erkeği ne istediğini bilmez falan derler genelde. Böyle değildir. Birşeyi çok ister ancak daha cazip bir şey gördüğünde ona yönelir. Çabuk sıkılır. Sevgilisini genellikle aldatmaya eğilimlidirler. Esprili, sevimli insanlardır genelde. Bütün duygularını yaşayabilecekleri en üst düzeyde yaşarlar. Fakat duygularının değişmesi çok zor olmayacaktır. Çevresi tarafından sevilen, arkadaşları ve takıldığı insanların taptığı tiplerdir. Ancak konu aşka geldiği zaman 2. kez düşünmek gerekiyor.
İkizler burcuyum. Fikirlerim ruh halimle paralel değişkenlik gösterir. Güzel bir ortamda çok mutluyken bir anda sinirlenebilirim. Yada kötü bir olay karşısında ciddi olamayıp gülebilirim. Duygusalım ama dışa pek vuramam. İkizler burcu insanlar zekidir. Duygularından çok mantığa önem verirler. Bu yüzden bağtıl inançları yok denecek kadar azdır. İyi aile terbiye görmezse çok yalan söylerler. Bende bir ikizlerim ve saydığım bütün özellikleri taşıyorum.
Burca göre erkek olmaz. Delikanlı adam burcunun da delikanlısı olacağı için, o kadar etkili olacağını sanmam ben. Düzgün adam her burçta düzgündür :))))
sen önce kendini çözebilen ikizler burcu varmıymış onu sor :D bende haziran 13 ikizlerim :D
ay çok eğlendim :D nolursa olsun seviyorum ikizler burcu insanlarını :D
gerçekten öyle ama :D çözdüm desem yalan olur bi gün ben ben isem yarın ben benim :D aslında ikiside benim ama benden ayrı bir ben daha var. hatta bir benden ayrı bir ben daha var. ikizler derken kötü anlamda ikiz değiliz bence. birden fazla insan olmak gibi birşey işte ama kötü anlamda değil :D şanslı sayılırız bizimle olanlarda şanslı sayılabilir çünki bir taşla 3 4 5 kuş vurmuş gibi olunur :D
3 4 5 taş mı :D:D yok ben 1 tanesini vuraym yeter bana ya fazlasında gözüm yok :D
diğer burçlarda 5 dk.durup düşünüyorsan ikizler denince 25 dk. düşüneceksin. gerisini sen hesap et artık.
Durum bu kadar vahim mi yaa :D
aayyy :D acıncak haldeyim resmen yaa :D
tam üstüne bastın ayağını kaldır en iyi cevap seçtiğinin hiçbirisi bana uymuyor en son dediği hariç olumsuz yönüm yok
istinalar kaideyi bozmaz ama böyleleride var hayatta işte ne kadar burca bağlayarak yanlış yapsakda var;)
çözemessin ikizler kadınıyım çift karakterliyiz kuzum İmkansıZ çözebilmen asla tanıdım diyemessin böylede dememen bnden tavsiye:)
ne kadar zormuş ya tam diyorum evet çözdüm artk ertesi gün bi bakıyorum yok yani o insan gitmiş tam tersi gelmiş nedir bu arkadaş :D
tek bildiğim çift kişilikli ve çözülmesi çok zor olan kişiliğe sahiptirler...
Bu erkeklerle birliktelik renkli olur diye düşünüyorum. Hergün farklı biri. :)
Gazımı alamadın yine yazacağım, çok kılım ben ikizler erkeğine.
Neden kukla gibi kontrol olmuyor hep denge noktanı kaydırıyor senden bir adım önde diyemi :D
sen nefret eder ken o cezbeder zeki varlık onlar sen yaklaşma o digerleri gibide değil bu gün cözüp yarın ayrılırım die bakarsan o seni yap boz yapıp kapı önüne kor haberin olsun sen yaklaşma
bende ikizler burcuyum ve çok kararsızım yani çok değişken bir kişiliğe sahibim ikizler bayanlarıda erkekleri de değişkendir.
buyrun benim :))
meselan ben gülüyorsam 2 dk sonra yüzüm asılabiliyor. 360 değişebiliyorum her an.
niye ama niye :D seni seven insan her dediğini yapıyor sende seviyorsn bunu gayet belli ediyosun ama bazende sanki hiç tanımadığm bi insan kılığına bürünüyosun niye abicim ne gerek var böyle şeylere sorarım sana :D
İnanmıyorum ya 😂😂😂 benim o kadar olmadı ama ben de çözemedim
bende sevdiğim de ikizleriz çok eğlenceli geçiyor günlerimiz, bizi anlamıyorlar fakat kıskanıyorlar :Dd
Sakın o düşünceni sürdürme pişman olursun hemde cok gercek ikizler renklidir ama sen daha onun rengini çözemeden o senin içindekileri çözer erkeklerin tek farklı versiyonudur her erkek lider olmak ister o liderleri yönetmek bu yüzden iyi bak o senin cözmeye çalıştıgın renkler aslında onun zekası
bende ikizlerim ben kndmi çözemedmki anlatıyım knka :D
çözmek senin elinde biz kendimizi anlatamayız çabalıycaksın çözmek için
afedersin ama 2 senedir çabalıyorum 2 günlük bişy olsa sormam ztn
İkizler burcu erkekleri çok tırt erkeklerdir.
Sen bana tırt mı dedin?
:)
Delikanlı adam burcunun da delikanlısıdır Hakan abi. Lütfen.
adı üzerinde ikiz çözmeyi beklemen yanlış
uzak dur, sorduğun hata :)
ben ikizlerim ve gurur duyuyorum za :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar