+1 yılikizler burcu erkeği bir sevgilim vardı iki sene sevgili olarak kaldık nasıl kaldık bir ben bilirim. ikizler burcu erkegi arkadaşlarına ve çevresine çok önem veren bu yüzden sevgiliyi ikinci planda tutan, kendini önemseyen, fazla sosyal, gezip tozmaya meraklı, film izlemeyi yeni seyler öğrenmeyi seven, her konuda az da olsa bilgisi olan ve konuşmaya düşkün, spora merakı olan ve hatta spor yapan, centilmen, hızlı düşünen, aynı zamanda çok fazla iniş çıkışları olan flörtöz, çapkın çoğu zaman kendini bile anlamayan ruh hali olarak karmaşık bağlı olmayı ve birine bağlı kalmayı sevmeyen özgürlüğüne düşkün ve buna rağmen çocuk gibi arada içine kapanan birine donusebilen değişik erkek tipidir.(Ben yengecim)
322 Yorumla- +1 yıl
ha bazen çok romantik olabiliyor hatta genelde romantik ve esprili eklemek istedim :)
- +1 yıl
Kraliceye selamlar harbiden iyi anlatmışsın 😀
- +1 yıl
çapkınlıgını aslında hiç görmedim ama çevresindeki kızlardan dolayı çapkın buluyordum çünkü sürekli etrafında kankam diye tabir ettiği birçok kız oluyordu ve çok sinir bozucuydu ama şöyle ki aldatma olayı hiç olmadı hiç yanlışını görmedim hatta bu konuda çok güven verdi diyebilirim. ve genel olarak evet umursamaz. Ama bu sevmediginden değil yapısı öyleydi fazla rahat hatta bu rahat tavırları insanı geriyor rahatsız ediyor diyebilirim
- +1 yıl
iki sene az değil @muendisbeyy az cektirmedi paranoyak bir insana dönüşmüştüm onun yüzünden haliyle biliyorum ama her ikizler böyle midir bilmem 😄
- +1 yıl
olurlar ama kısa süreli. sonra seviyorlar bende de oyle olmuştu zaten bu genel bir şey burçla alakasi yok bence. Ama her an kapıları açık yani gitmek istersen kal demesini bilmiyorlar ne olursa olsun.
- +1 yıl
rica ederim 😊
- +1 yıl
@Ütopyalarkralicesi yok her ikizler oyle değil kendimden biliyorum yani yazdıklarının çoğu uyuyor ama ikizler genel olarak insanlar tarafından sevilir
- +1 yıl
seviliyorlar zaten o yüzden etrafında çok insan oluyor. çünkü çok iyi iletişim kuruyorlar sosyal olduklarını söylemiştim. Ama bu sevgili için büyük bir dezavantaj. düşünsene terketsen hemen arkadaşları teselliye koşacak bir iki güne unutturacak
- +1 yıl
Sen baya bir dolmuşsun ama malımı iyi tanırım ben diyenlerden olmuşsun 😀
- +1 yıl
biz ayrıldık ama biliyorum birgün dönecek altı ay oldu hala kontrol ederim whatsapp insta fark etmeksizin ama hiçbirinden haberi yok.. Sen neyi bekliyorsun anlamadım Alicante
- +1 yıl
başak burcu kız arkadasım beni ikizler erkegi için terk etti. hemde durduk yere 3 yıllık ilişkiyi bitirdi vebalini ödeyemem kendıme yapılmasını istemedigim seyi yaptım sana dedi eskiden sevdigiymis univ bitti 3 yıl aynı evde kaldıgım kız beni bıraktı onun için bende bana yasattıgnı yaşamasını beklıyorum
- +1 yıl
o zaman tam burcunun erkeğini bulmuş ınan bana ikizler erkeği birçok kızı sinir hastası eder. ne kadar severse sevsin umursamaz tavırları, bir gün senin için bitip tükenirken diğer gün gidersen git havasında olması ve etrafında sürekli birilerinin bulunması bunları herkes kaldıramaz. ancak ona onun gibi umursuz insanlar tahammül edebilir.
- +1 yıl
inşallah hak ettiğini yaşar kardeşim sende sağol bir nebze de olsa içimi döktüm iyi geldi
- +1 yıl
@Ütopyalarkralicesi ablacım sende bir yaşanmışlıktan ikizler erkegi soyle boyle giydiriyorsun 😀 tamam abimiz nabti bilmem ama genellemesek mi
- +1 yıl
genelleme ben benim tanıdıklarımı söyledim bir tane sevgilim iki tane kankam var en yakın arkadaşım da ikizler ve hepsi böyle sevgilileri olan ilişkilerini de biliyorum. zaten her insan boyle demiyorum bunlar benim tanıdıklarım giydirme yaptığımı düşünmüyorum bunlar benim kendi yorumların
- +1 yıl
çok güzel özetlemişsin bende ikizler burcu birini seviyorum aynı böyle Başak burcuyum nası anlaşıcam
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle ikizler burcunun adı o burca sahip kişilerin ruh eşini yani diğer ikizini aradığı ve onu bulunca da ona baglacagindan gelir. Eğer ikizler burcunun ikiziyseniz cok sadık olabilir ama değilseniz onu bulana kadar çok can yakaçak demektir tabi kendinizi onun ikizi zannetmenizi sağlayabilirler. .
İkizler burcu kadını ve başak burcu erkeği bir ilişki yaşamaya başlarlarsa bu ilişki oldukça tutkulu olacaktır.132 Yorumla- +1 yıl
İnsan bir teşekkür eder o kadar yazdim. Ayrıca yazmamissin hangisi kadın hangisi erkek , ben muneccim değilim. sadece ikizler burcu ve başak burcu anasır mi yazmışsın. Haksız miyim
- +1 yıl
Ama su kadarını söyleyim evlilikleri yürümüyor pek zıt karakter çünkü
- +1 yıl
İkizler burcu erkeğinin özelliklerini ne diye yazmışsın sonra ikizler burcu ile başak burcu anlasır mi yazmışsın ben de o şekilde bir yorum yaptim
- +1 yıl
Kızmadim kardeşim veryansın ettim. İyi sevgilidir ama iş ciddiye binince pek anlasamazlar. Ama burç uyumu olan cifrler de anlasamiyor bazen. İlla her şeyi burca baglamamak lazım. Ay Burcu yukselen falan onlar da cok onemli
- +1 yıl
Onun için doğum tarihiniz doğum saatiniz gerekli. Gün gün saat saat bile farklı oluyor aynı burçta olsanız bile
- +1 yıl
Doğum tarihi ;gün ay yıl. Doğum saati; saat dakika şeklinde yazarsan yardimci olmaya çalışayım.
- +1 yıl
Yok ilgim var sadece lisedeyken çok merakliydim kardeşim :)
- +1 yıl
Ama su aralar uzak durmamın sebebi. Aslında bilincaltimiz bizim burcumuzda ne yazıyorsa istemsizce onu yapmaya çalışıyormuş yani benim burcum capkinmis deyip kendimizi çapkın olmaya zorluyormusuz ister istemez
- +1 yıl
Uyusmaz evet. İkizler erkeği unutamiyorsa gerçekten iyi biridir çünkü zor aşık olur ama unutur
- +1 yıl
Hayırlısı olsun kardes ne olursa olsun beddua etme :/
- +1 yıl
beddua etmıyorum kardesim benim benı sırf o cocuk ıcın bıraktı 3 yıl aynı evde kaldıgım kız 3 yıl emek ettık bir birimize onun emegi daha fazla bana duamsın dıyordu sonra istanbula gitti okul bitince ve o cocugu gördügünde eskiden sevdigi cocukmuş evde kaldıgmz 3 yılı beni ailemi bir anda bitirdi. cok basitmis gibi bide vebalini ödeyemem kendime yapılmasını istemedigim birseyi yaptım sana dedi. garip
- +1 yıl
Ne deyim kardes diyecek bir şey yok
- +1 yıl
katil civciv acaba basak kadini aslan erkeği anlasirmi. erkegin yükseleni akrep. kadinin yükseleni yay
- +1 yıl
@hazanjshjdj uyumlari yüzde 60 civaridir. Yani ikiniz de zıtlasabilirsiniz herhangi bir konuda çaba ve emek gösterilmesi gerek. Birbiriniz çin doğru kişi oldugunuzu düşünürseniz, bu ilişki evlilikle sonuçlanabilir.
- +1 yıl
çok alıngan o ben hep alttan aldim herseyden aliniyodu
- +1 yıl
@hazanjshjdj aynen öyle oluyorlar. Eğer aşıksan çabalamak istiyorsan sen bilirsin :/ ama pek anlasamazlar. Lakin her şeyi de burçlara baglamamak lazım. Hayirlisi olsun kader denen bir şey var
- +1 yıl
Yok yaa. Sana şu kadar soyleyim kardeşim ikizler burcu aşık olursa çok fedakâr olur.
- +1 yıl
ıkizler sevdimi çok fedakardir elini sıcak sudan soğuk suya degdirtmez
- +1 yıl
akrep mi alıngan aslan mi hangi burcu
- +1 yıl
@hazanjshjdj arslan
- +1 yıl
akrebin kötü özelliği ne peki
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
Evet öyleyim genelde hoşlandığım kızlardan birinde karar kılamıyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Dengesizlik var biraz bende. Sevdiğim kız en yakın arkadaşımla sevgili oldu. Umursamadım fazla kısa süre sonra ayrıldılar. Kendisi şimdi bana dönmek istiyor ama ona karşı hissettiğim sevgi yerini kin ve nefretle doldu. Gemileri yaktım artık ölüyorum dese ona dönmem. Çok kin tutan biri olduğum için sorun yaşadığım herkesi hayatımdan siliyorum
+1 yılBurçla ilgisi yok.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılİkizler erkeği berbat olur.
Espirici.
Yalancı.
Gündelik ilişkiler.
Ciddiyetsiz.
Samimiyetsiz.
Ota b*ka güler.
Kavgacı.
Her şeyde hemen ağlar.
Rahat bırakmaz.
vır vır vır konuşuyotmuş. :D Arkadaşın ömrünü bir haftada yemiş.
Başak burcuyla anlaşamaz. Bak arkadaşım başak burcu sor ona.
@cαтvσмєη Bak bu kıza sor 1 hafta ikizler erkeği ile sevgili kaldı mutluluktan ağladı zavallım.118 Yorumla- +1 yıl
benım kız arkadasımda başak burcuydu 3 yıl cıktık bu ikizler burcu bir erkegi seviyormus eskiden istanbula gidince onu görmüs onun için benden vazgeçti cocuk ikizler burcu.. umarım anlaşamazlar ve ikizler burcu çapkın oluyor mu? umursamaz oluyor mu merak edıyorum. arkadaşında yanıtlarsa sevinirim
- +1 yıl
Yok ya çok kardeşim bir tipler o kızı rahat bırakmaz sulu sulu sürekli yılışır ama aynı zamanda aynı şeyi başka birisinede yaparlar. başak burcu bunu öğrenirse soğur zaten biz başaklar çok ciddiyiz şakayı kaldıramayız şaka bile olsa. Mükemmeli ararız hep. Kusursuzu isteriz. Hatasızı.
- +1 yıl
@cαтvσмєη umursamazlıgı yok hep ilgilenir diyorsun yani. ya ben başak burcu ile 3 yıl aynı evde kaldım düzen tertip herşeyimiz bir di sırf eskiden sevdiği cocuğu gördü diye beni bıraktı 3 yılı sildi vebalini ödeyemem dedi kendime yapılmasını istemedigim birseyi yaptım dedi ama onu görünc elim ayagım titredi dedi. durduk yere bana duamsın diyen kız bunu yaptı. sence özler mi başak burcu hiç merak eder mi. şu an tanımıyormuş gibi yapıyor hiç olmamışım gibi 3.5 ay geçti. çok emegimiz var birbirmizde öncelikle 3 yıl aynı evde kalmamız tabi.. bensiz uyuyamazdı.. cok acımasızca bıraktı ama..
- +1 yıl
@cαтvσмєη evet bak ilk ayrılık gerekçesi olarak mesafeleri göstermişti 2 ay boyunca resmen yalvardım acizligimden degil sevgimden numarasını degistirdi aslında demişti üstüme gelme gelirsen daha kötü olur diye ama ben şaşkındım cunku ayrılık kararını 1 günde verdi ve sebebi yoktu sonradan ögrendim başka biri için terk ettigini ondna sonra ne aradım ne sordum ne çabaladım bekliyorum. 3.5 ay oldu ayrılalı bir gün umut ediyorum yufka yürekliydi.. cok emegimiz var birbirimizde yüzmeyi bile ben ögrettim ona başak burçları özler biliyorum..
- +1 yıl
ihanet aldatma yapmadım çok net konuşuyor sizin burç hep kendı bildikleri haklı gibi ama ikizler ile anlasamıcagnı düşünüyorum çok acımasızca gitti sanki Şu an hiç tanımıyormuş gibi yapması normal mi sizin burçta ve u dönüşü derken. özlem duygusu beliriyor mu eskiyi özlem geliyor mu sonradan?
- +1 yıl
Evet üzerinden zaman geçtikten sonra özleme duygusu ağır basıyor. Ama burçları bir yana bırakırsak kişisel bir meseleyede bakıyor bu durum. Yani ne kadar ince ruhlu ne kadar katı birisi bunu bilemem. Ama emin olabilirsin ikizler erkeği ile asla bir odada kaldığımı bile düşünemiyorum camdan atlardım sabrım yok onlara çok iticiler çok kısa zaman sonra bıkacak ondan emin ol.
- +1 yıl
@cαтvσмєη ilk sevdiği cocuga 3 yıl aynı evde kaldığı beni değişti yani sevgisini öldürmemiş bunuda hiç bana söylememiş oysa o kadar duamsın nazar boncugumsun gelinlik fotografları ailemle tanısmak felan garip ya karakterine gelecek olursak yufka yürekliydi hemde cok fazla bır anda acımasız oldu böyle
- +1 yıl
@cαтvσмєη öyle yapıyorum zaten numarsaı yok tüm hesaplarını dondurmuş bir tek instegram var profilinde '' Sesinde aşk var bir ben duyuyorum yazmış'' o cocuga gönderme cocugun prflnde hiç birşey yazmıyor ve çocuk başka birini seviyor ama yanlız kalmamak için cıkıyor biliyorum. çünkü ilk ögrendigimde ikisinede sövdüm cocuk dedi dur kardeş bende senın gibi durum yaşadım benimde sevdigim var ama yanlız mı yaşayım dedi ahımı aldılar be Fenomen adını bılmıyorum kusura bakma
Ben basak burcuyum egolu kendini bir sey sanmayan herkesle anlasabiliyorum burca bakmaz o is bence bide ikizler cift karakterli oluyomus oyle duydum nr kadar dogru bilemem babamda ikizler bir degisik yaaa
11 Yorumla
+1 yılKaraktere bağlı çapkınlık ya. Burçların anlaşmasına, karakterine vs inanmıyorum
22 Yorumla- +1 yıl
:) :)
+1 yıltanıdığım bu burçlardaki bir çift boşanıyor ikizler erkeği zor bir erkektir sıkılgan çabuk karar değiştiren zevkli eğlenceli bir erkektir elinde tutması zordur biraz her telden çalar
13 Yorumla- +1 yıl
kafasına göre yaşar ya içinden ne yapmak geliyorsa zorlamaya gelmez çapkın yönleri de vardır evet
+1 yılbasak ikizler pek rastlamadim
bence olmaz
ikizler capkin19 Yorumla- +1 yıl
sonu husrandi
- +1 yıl
insAllah yasar
- +1 yıl
walla edicem :)
- +1 yıl
InsAllah
+1 yılbaşak burcu biraz daha alttan aldiği surece anlaşırlar. kendimden biliyorum
12 Yorumla- +1 yıl
nasip
+1 yılhayır canım sevdiği insana çok bağlı olabiliyorlar...
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇoklu kişilik bozukluğu vardır, yorucu olurlar. Çapkın olduğu söylenir ama ben hiç görmedim.. Sempatik, konuşkan, fazla akıllı, kendini beğenmiş olurlar
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYukselenide önemli ikisinin ama anlaşırlar büyük ihtimalle.
+1 yılZor. İkizler sürekli değişkendir ve başak burcu ise bencildir sürekli anlaşmazlık olur. Aman diyeyim !
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılanlasamazsiniz basak dik kafalidir söz dinlemez ıkizler de sözünü dinletmek ister olmaz bu is
029 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl1. yıl güzel sürer. sonra bozulur ikinci yıl yavaş yavas ipler kopar biter
Cevap sahibi+1 yılay olarak 8 ay fialn sürer galiba
Cevap sahibi+1 yılEvet aşırı vicdan oluyo bizde malesef
Cevap sahibi+1 yılBende basagim o yüzden biliyorum
- +1 yıl
vicdanı bana yapması lazım değilmi ailemle tanıştı duamsın dedi 3 yılmızı verdik aynı evde bensiz uyuyamazdı sırf onun için terk etti ilk 1 ay cok yalvardım yakardım. çabaladım ben hakediyorum senı 3 yılı istanbula gidince silme dedim göz yaşlarımı bile gördü.. şu an tanımıyormuş gibi yapıor onunla nasıl mutlu oluyor vicdan hiç mi yapmıcak hiç mi vicdan muhasebesi yapmıcak bekliyorum :( o cocuğun hiç emegi yok ve o cocuk benm sevdigim kadar sevmiyordur eminim
Cevap sahibi+1 yılanlamadim yalnız ben o çocuk ıstanbul da olunca ne oluyomus aski mi depresiyomus o yüzden mi birakti seni
Cevap sahibi+1 yılsana yapması gerekiyo vicdani baya vicdanisz duygsuz ozman dediklerine göre
- +1 yıl
cok yufka yürekliydi.. vicdanlıydı bılıyormusun ya bılmıyorum herşey cok güzeldi ailemle tanıştı 3 yıl boyunca birlikte evi paylaştık mersinde okuduk üniv bitti 3 ay geçti o cocugu görmüş benden önce onu sevmiş ama hiç sevgili olmamışlar sonra bu cocugu görünce cocukta buna karsılık verince. sırf onun için bıraktı gitti. anlicagın vicdan yapmadı hiç :( daha vebalini agır ödicem dedi, kendime yapılmasını istemedigim seyi sana yaptım dedi ne çabuk o 3 yılı o birlikte 3 yıl geçirdigimiz evi anıları hatıraları unutur başak :(
Cevap sahibi+1 yıl3 ay onu sevmiş ama senle 3 yılı var. tuhaf
- +1 yıl
benden önce 3-4 yıl arkadaslıgı vardı onunla anlatıyordu arkadasım felan diye yanımdayken ben konusmasına izin vermiyordum altından böyle birsey cıktı 3 yıl aynı evde aynı yasıtga baş koydugun insanı onu görünce bırakmak adalet mı mutlu olurmu ya çocuk ikizler burcu benim kız başak. sadece yaşattıgnı yaşasın diyorum :(
Cevap sahibi+1 yılsenin burcun ne
Cevap sahibi+1 yılvicdan yokmuş o kızda yukselende etkiliyor ne biliyim. akli sende deilmis hiç dicem ailenle tanismis birlikte yatmissiniz unutmak en hayirlisi
Cevap sahibi+1 yılsaat kacta doğdu onu da bilseydn yukselenini ogreniridk😂
Cevap sahibi+1 yılyanına kalicak yaptıkları maalesef adalet yok uzuluceksin ama hayat böyle napicaksin unutursun
Cevap sahibi+1 yılböyle olur hep birakmicam diyenler ilk gidenler olur. duamsin demis bide yazık yaa vicdan yokmuş ama napicakisn hayat😕
Cevap sahibi+1 yılBenim yukselenim yay yukselenimin özelliğini daha cok tasiyorum ben insancil merhametliyim
Cevap sahibi+1 yılıkizler basak çok zor anlasamazlar diyorum ben
Cevap sahibi+1 yılikisde baskın bir bir kavga etseler ikiside agzima geleni söyler tutamazlar cenelerini çok elestrirler
Cevap sahibi+1 yılbasak oğlak iyi anlaşır. ikizlerle olması çok zor
Cevap sahibi+1 yılahaha😂
Cevap sahibi+1 yılönemli değil bu arada o kadar yazdim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurçlara inanma olum ya cahilmisiniz. Buarada taliplerin mi var senin😈
01 Yorumla
+1 yılOlmaaaaazzz
17 Yorumla- +1 yıl
En fazla iki ay
- +1 yıl
Sevgili olursa en fazla 2 ay sürer yürümez o ilişki başak zekidir içgüdüsü kuvvetlidir ikizler erkeği aldatır ve kadın bunu dark eder bir yere kadar görmezden gelip sabreder ama en sonunda ayrılırlar
- +1 yıl
Fark eder
- +1 yıl
İnşallah
onu bilmem de dengesiz oldukları kesin
11 Yorumla
+1 yılpic olur karaktersiz olur iki yuzlu olur
11 Yorumla
+1 yılBaşak ve ikizler tam birbirine göre
15 Yorumla- +1 yıl
O kadar bilmiyorum ama ikizler çok sadık değil başak fedakar ikizler çabuk parlar başak içine atar. birbirlerinin eksik yönlerini tamamlarlar yani
- +1 yıl
ben 3 yıl kaldım aynı evde başak burcu ile ben oğlağım durduk yere o cocuk için bıraktı 3 yılı herşeyi sildi. benden önce sevdiği cocukmuş adalet bu mu 3 yıl emek ver bana duamsın diyordu bensiz uyuyamıyordu bir ara boşluktaydık tartıstık o an aklı ona kaydı vebalini ödeyemem kendime yapılmasını istemedigim birseyi sana yaptım dedi başak hiç pişman olurmu merak eder mi hiç :(
- +1 yıl
Olur tabi ama insanın burcu ne olursa olsun aklı başka yerdeyken yüreği başka yerde kalamaz.
+1 yılErkeğin başağı en uyuz burç
10 Yorumlafazlasıyla
120 Yorumla- +1 yıl
kardeş 3 yıldır aynı evde kaldıgım başak burçu sevglim ayrıldı durduk yere hemde başka birisi için terk etti. bana duamsın nazar boncugumsun diyen evlilik hayali kuran bensiz uyuyamıyan ailemle tanısan üniv bitti istanbula gitti benden önce sevdigi bir cocuk varmış bundan hiç bahsetmedi onu görmüş sırf onun için bıraktı cocukla sevgili cocugun burcu ikizler. vebalini ödeyemem kendime yapılmasını istemedigim birseyi yapıtım dedi ve gitti yanı onun için bıraktı umarım pisman olurlar bu soruyuda onun için paylastım cok emegi var üzerimde benmde onunda hala inanamıyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilemiyorum
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPardon kardeş
Cevap sahibi+1 yıl🙈🙈🙈🙈
+1 yılGay misin?
01 Yorumla
+1 yılAldatir capkin evet
01 Yorumla
+1 yılBilmem benim boga
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Galiba
00 Yorumla
+1 yılYes.