( Kazanana ödüllü ;) )
Arkadaşlar harika bir hediyem var 14 şubat için . Merak etmeyin herkese hitap ediyo sevgilisi olan olmayan :P
Arkadaşlar harika bir hediyem var 14 şubat için . Merak etmeyin herkese hitap ediyo sevgilisi olan olmayan :P
google'ın ilk kurulduğu yıllarda ik da sorduğu sorunların bir tanesi :) otobusun hacmine bağlıi hatta arkadaşım çanta sayısına bağlı demişti :)örn : Saatin akrep ve yelkovanı günde kaç kere üst üste gelir? :) ama güzeldi hatırlattın :)
rica :)
otobüss kac kisilik ne marka ne model onlari kac model onlari ögrensek iyi olurr
ödül neyy ? ödülü avrupaya yolliycaksin ona göree sorna sorun cikarma
ama cargoo ozaman cok gelir bari cargo ücretini gecseydide yolladigina deyseydi ama türkiyeye gelincede alirim ödülümü yazin sorun degil belki gectimiz sehirlerdensen otobana cikarsin ordan alirim
ötobüse bagli ama benim tahminim :
~500.000 teniss topu diyorum / 2.5 m genişliğinde, 1,8 metre yüksekliğinde ve 6 m uzunluğunda
senin otobüs nasil ne söglemiyonkii ! ben benim otobüse ne kadar top sigiyor dedim
Hediyenin ne oldugunu kulagima söyler misin? Ona göre kendimi yorup yormamaya karar verecegim :-)))
Cevap
3Cevap
266 bin 666 tane :)
cevap doğru
Google amca bilir
80.000 tane diyorum.
Felsefe sorusu olduğunu bilseydim ona göre cevap verirdim :)
Otobüse bakar
459666 top sığar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar