Sabah arka kol antremanı sonrası ben :D nasıl?

Sat komandoluğuna kaldı 1 yıl..

Kardeş o kolun doğal olmadığını söyle iğrenç duruyor normal kolda 1/3 bir ceps 2/3 tricepstir senin ki sadece triceps bu kadar kas yapma sorun olur düzensiz kas yapılanmasından
Askerim, ilaç kullanımı yasak. Antreman sonrası dedim ve burada arka kol pozu verdim biceps daha büyük herkes bodyci olmuş :D
Benim kol toplam 42 cm burada arka kol pozu verilmiş ayrıca antreman sonrası olduğu için bu kadar şiş olması normal.
Gösteriş için yapmıyorum zaten meslek icabı.
abi helalin var, mşllh... denk gelsek senle bir maç yapmak isterdim, kıran kırana... yenilsemde sat komandosuna yenilmek şereftir derdim... ama zorlarım onu söylim bak :D
Abartı olmuş
Doğrudur, meslek icabı.
Cevap
5Cevap
bordobereli gibisin mübarek hiçte yadırgmazlar yani :D
Bordo berelide kimmiş :D sat komandosu varken.
sonuçta hepsi bu vatanın evlatları küçümsememek gerek. o kadar icraat yapıyorlar görmezden gelemeyiz. he dersin ki ne yapıyorlar. onların boyu 1.95 öyle cücük kadar adam yok içlerinde. kilo desen 120 afedersin ama hayvan gibi adamlar :D eğitimleri 3 ile 5 yıl arası. tek başlarına 100 tane teröriste bedel. adamı 2'ye katlar diyeyim. her insan karşılarında duramaz yani :D normal er ile bordobereli arasındaki uçurumu anlıyorsundur. bak ne oldu. erlerin bilgileri yetmedi çatışmaya bordobereliler bir gitti 200 leş 200 esir.
adamlar harcıyorlar.
Önce söylediklerin hayal ürünü. Çoğu 1.80 ve ayı gibi değiller onlar genelde dağda ne ara spor yapıcaklar? ve hayatında kaç tane gördün? Ayrıca o çatışma muhabbeti şöyle bordo bereli tim gitti mağaraları işaretledi lazerle, f-16lar vurdu. Bordo berelilerden binlerce var bizden 300 tane ;) Ayrım yapmıyoruz beraber bu vatanı bekliyoruz.
çook gördüm. içlerinden geldim. onlara çay bile götüdüm askerde :D
Peki biriyle hiç güreştin mi? veya arazide 1 hafta kaldın mı? :D
ben sana bişey diyeyim mi. sen boroberelilerin eğitimini bilmiyorsun. onlar spora ihtiyaç duymazlar. 3,5 yıl eğitim diyorum? o kadar zaman içerisinde sporun kralını yapıyorlar. arazi ne onları kutuplara gönder yolu bulur gelirler, bence haklarında biraz bilgi öğren :D fazla gözünde büyütmüşsün komandoculuğu. birşey dediğim yok saygım sonsuzda. öyle fazla küçümseme yani. senin 1 hafta dediğin araziyi onlar 3,5 yılda her çeşidiyle görüyorlar.
Sen soruyu algıladın mı dön bir daha bak biz 1 hafta kalıyoruz demedim bordo bereliyle 1 hafta arazide kaldım sen kaldın mı bu kadar net konuşuyorsun dedim. Bordo berelilerin kursu 1 yıldır. 3.5 yıl eğitim görev sürecinde farklı zamanlarda olur. Bizim kursumuz 50 hafta bizimde eğitimlerin toplamı 3 yıl alır. Komandoculuk ahahhahah kardak operasyonunu öğren öyle gel aslanım 7 kişiyle 20ye yakın geminin arasından karaya çıkıp Türk bayrağını sat komandoları astı. Başına çuval geçirilen bordo bereliler değil ;)
fazla eksiğin var. bu egoyla zor :D
Deniz yüzbaşısı sat komandosu astsubaya selam veriyor önce bunları öğren kocum öyle bordo berelilere çay götürmekle öğrenilmez bu işler. Ego değil gerçek, bordo berelilerin görevi olası savaşta halkı örgütlemek, deniz komandolarının görevi nokta oparesyonlar sızma istihbarat suikast.
bütün türkiye bordobereliler diyor. sat komandolarını takan yok :D
hakkında hayırlısı ne diyelim.
Ahahhahaah aynen aynen mağarada yazı bulmuşlar :D :D :D yok aileleri yokmuş :D :D dugusuzlarmış :D
Çok aşırı kas yapma ya itici oluyo
Gösteriş için değil meslek icabı.
saygilarimi sunuyorum. iyi sabahlar diliyorum.
İyi sabahlar dostum
Güzel triceps adamım öküz gibisin maşallah
Sağol dostum, Türk deniz komandosu böyle olur dediler :)
Helal olsun valla, gıpta ediyorum size ama biz yolumuzu başka çizdik. Allah muvaffak etsin kardeşim.
Teşekkürler abi biz sizin için varız.
kötü görünüyo bence
Çok abartılı
Masallah saglam bro
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar