+1 yılçünkü kas yaparlarsa karı kız tavlayabileceklerini düşünmekteler. ve bu yüzden yıllarca spor salonundan çıkmaz hale geliyorlar.
ülkemizdeki erkek tipleri incelenirse çok garipliklere denk gelirsin. mesela dediğin gibi kısa boylu ve kaslı tipler vardır. bunların çoğunluğu vucuda yatırım yapar beyinleri boştur. dünyanın en iyi vucudu en yakışıklı kişisi olsun farketmez kızlar 10 dk zor sabrederler.
kısa boylu sigara içki alkol tüketerek spordan bir eser tiplerde var
uzun boylu akışıklı beyni boş tiplerde var.
ben sana önce beyne sonra vucuda bakmanı öneririm ve ne yaparsa yap üniversite okumamış kişiyle beraber olma. erkek ise senden 15 20 cm uzun olsun asla sana yakın ya da aynı boyda birine evet deme. ben mesela 184 boya sahibim 170 lik kız istiyorum çünkü aradaki 14 cm kızın topuklu giymesi özgür olması güven hisssetmesi sonra benim istediğim an onu öpmem elini rahat tutmam rahat sarılmam vs anlamı taşıyor.22 Yorumla
Soran+1 yılVücuda bakarak aşık olacak halim yok sadece estetik :))
- +1 yıl
sana bir video gösterecem izle derim çünkü bu konuda almanyada video çekilmiş.
https://www.youtube.com/watch?v=Ut60CIf3Irg
En İyi Cevaplar
Genneleme yapma ama uzun boyda alan büyük olduğundan adelyi göstermesi daha iyi oluyo ama kimi kısa insandada fena durmuyo uzun boyluların bölgesi uzun olduğundan doldurması daha zordur ben spor antrenörlüğü yapıyorum buarada:)
Not : boyum 19300 Yorumla
Evet bunu bende cok goruyorum. Kisa boylular daha cok kasli oluyor.. Bence uzun olmadiklari icin onlarda kaslariyla ilgi cekmeye calisiyorlar. Bence hic yakismiyor kas.. Sisik sisik her bir tarafi..
10 Yorumla
+1 yılKisa boylu kasli erkekler tepesine biri basmis gibi duruyo ya😂
Tamam kas yapsinlar da tadinda biraksinlar sisirmesinler kendilerini😂00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yılMerhaba sana şunu söyleyebilirim 1.75 1.80 arasındaki erkekler uzun boylu oluyor bir tanıdığım vardı adam kendisi uzun boyluydu ama inan kendisi evlenecek kız bulamıyordu boyundan dolayı en sonunda evlendi ama evlendiği kadın 1.60 boyu civarlarında kendisinden baya kısaydı yine de mutlular onların adına sevindim şimdi gelelim asıl konumuza kızlar erkekte önce karaktere bakar boy en son tercih kızlar için erkekte en öncelik özellik yüz tipi 2. özellik vücut yapısı en son boy olarak kalıyor erkeklerde uzun boy 1.75 1.80 1.85 ve 1.90 arası aşırı uzun 1.70 orta boy 1.60 1.65 arası kısa şöyle bir şey var kısa olupta çekici olan erkekler var mesela 1.60 .1.65 boyundaki kısa boylu adamın bile kendisinden uzun boylu sevgilisi olabiliyor mesela ben şu an 1.75 boyundayım vücut olarak zayıfım ama kemik yapım iri yüz tipi çekicilik var Allah'a şükür ne zaman sokağa çıksam çarşıya doğru kendimden kısa ve bana yakın olan kızların bana baktığını hissediyorum ayrıca 1.85 boyunda bir kız vardı benden 10 cm uzun ama kız öyleyken bana bakıyordu göz göze denk gelip aynı anda birbirimize baktığımız an olmuştu yani burada dediğim gibi boy en son tercih oluyor kızların erkekleri fiziksel olarak tercihinde yüz tipi vücut yapısı ve en son boy öncelikle tabii ki karakter yapısı önemli insanda diğerleri fiziksel olarak tercih kararlılık meselesi ;) ve son olarak sevdiğim bir abim vardı adam 46 yaşında 1.82 boyunda evli kendisi bile kadınlarda fiziksel olarak sevdiği boy tercihi 1.60 1.65 boy en iyisidir uzun kadın iyi olmaz diyordu erkeklerin genel olarak kadınlarda boy tercihi 1.60 1.65 arası oluyor nedense bana da merakından sormuştu boyumu 1.75 deyince senin boyun uzun ama bu tiple nasıl kız bulamıyorsun demişti bende daha zamanı var deyip cevabı vermiştim herkesin kararları işte ama dediğim gibi fiziksel olarak en son boy tercihi oluyor ;)
00 Yorumlaasagilik duygusunun temel nedeni koşullu sevgidir. bundan kurtulmak icin birey mukemmeliyetcilige yonelir, statu sembollerine baglanir.
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok komiksin inan ki :D
Soran+1 yılYanlış görüşe yapmışım yorumu /:
+1 yılBir Seksen Beş Santim Gelirim. Nasıl Bir Kas? Vücut Geliştirenleri mi? Diyorsunuz? Erkekte Kas Kick Boks'da Dans.
131 Yorumla
Soran+1 yılVayy :D evet vücut geliştirenler
- +1 yıl
Vücut Geliştiren Arkadaşlar Yanlış Anlamasınlar Sadece Görüntü O Bırakınca Ya da Yaş İlerleyince Ne Hale Geldikleri Çuval Oldukları Bilinmektedir.
- +1 yıl
Bizim Kaslarımı Katkısız Hiç Bir Destek Almadan Protein Vb. Oluşan Kaslar :) Onları Kınamıyorum Ama Elini Kaldırıncaya Kadar Ayaklarımla Döverim.
Soran+1 yılİlaçla yapılanlar şişirme kas tabi sadece. Önemli olan güç ama estetik görünüm diye bir şey var şimdi :))
- +1 yıl
Ne Estetiği Var? Ne Esneklik Var Ne Eğilebiliyorlar Tam Son Düzeyde Olanlar.. Ne Faydası Var? Estetik Görünüm? Yürüme Desen Yürüyüşleri Yürüyüşe Benzemiyor? Bence Abartılı Kas Yapacaksan Yüreğin Varsa Sporla Yaparsın Protein Çocuklarındaki Kasları Biliyoruz. :)
- +1 yıl
Sizin o estetik dediklerinizi @taekwondocupinar Destekli döver. ;)
- +1 yıl
Back Kik - Side Kick !
Soran+1 yılPc ye geçince fotoğraf atıcam. Çok kas sevmem ama adonis kasını karın kasını ve sırt kasını seksi bulmayan kız ya lezbiyendir ya zevksizdir
Ne tekvandocular gördük biz :D Ben de kickbox yapıyorumama hiçbir zaman bir kadının gücü erkeğinkine e değildir kas oranları aynıysa- +1 yıl
Biz aksini mi? iddia ettik vücutcuların nasıl kas yaptığı ortada şişme protein gel kolumda ceviz kır? Önemli olan kas sağlıklı orijinal kastır destekli değil.. sağlı sollu vururum ayaklarımı ellerim sanarlar :)
- +1 yıl
Senin vücutçuları @taekwondocupinar Destekli desteksiz indirir ya da nefesini keser halen anlamıyorsun onlarınki kas değil? kas nedir onu bir araştır istersen hepsi fos onların çuval Bırak hava da yerde ani side kick ya da back kick ile nefesini keserim.
Soran+1 yılYahu ben ilaçsız vücut çalışanlardan bahsediyorum. Neresi estetik dedin açıkladım
İnan ki şansı olmaz :))- +1 yıl
Fark Etmez Her Türlü. Kimin Şansı Olmaz?
Soran+1 yılBody yapan bir erkeği tekvando yapan bir kızın dövmesi :D
Ben güçlü ve kaslı erkekleri çekici buluyorum diye düzelteyim o zaman- +1 yıl
Emin ol dövmeye gerek yok 1 maks 2 hamlede yerinden kaldırmaz bahsettiğin çuvalı sağlı sollu 2 puşe :p
- +1 yıl
@taekwondocupinar Çekirge! Neredesin !
Soran+1 yılFotoğraf atınca daha rahat açıklama imkanı bulurum ((:
- +1 yıl
Bahsettiğiniz şişirilmiş çocukların fotoğrafları mı? Onlar sadece görüntü.. :) Biz dövüş sporu ile ilgilendiğimiz için onlara bakışımız farklı kas vb. :)
- +1 yıl
Anaaa takmissin gidiyorsun bir dovus sporudur. Bu kadar olma be. Vucut gelistirmeciler seni doverim diye iddia ediyorlar mi? Yok iki yumruk yok onlar dogal degil be hemserim nerden biliyosun diye sorarlar adama. Genelleme yapamazsin. Ben de 8 yillik taekwondo-kick bokscuyum. Ama gelisimimi fitnessla destekliyorum sorun mu? Senin kasindan fazlasi vardir guc olarak eksigi yoktur emin ol. Cok bilmislik yapip boyle ozguvenle devam etmeyin. Dunyanin krali misin sen? Hangi v. gci sana cikip seni doverim dedi? Adamlarin derdi guzel hacimli bir vucut seni bir yerlerine takmiyorlar bile. Turup da futbol oynayan birisine biz onlari doveriz demeye benziyor. Herkes kendi tursusunu satsin
- +1 yıl
@BatuHan068 Eğleniyoruz Abartma.
Soran+1 yılYahu şurda muhabbet ederken birinin damlaması çok uyuz edici oluyor. Ciddi bir konuşma değil bu ((: Ha kaslıysan sen haklısın o ayrı :D :D
- +1 yıl
Boşver yazdıklarını okursan cahil olduğunu anlarsın çocuk o dikkate almıyoruz :)
- +1 yıl
Hocaam dün maç yaptım haliyle bu saate kadar uyumuşum :D yeni görüyoruum @SerKan1923
- +1 yıl
@taekwondocupinar Nasıl geçti?
- +1 yıl
Hocadan dayak yedik :)) maçım olduğu için sert geçti biraz kaval kemiğim bacaklarım morardı yine salondaki tüm erkeklerle maç yaptırdı :( en son da hoca benimle maç yaptı acıması da yok baya sert geçti..
- +1 yıl
@taekwondocupinar Geçmiş olsun :) grand cevahir'de maçım var
- +1 yıl
teşekkür ederim. ne zaman? kaç kg yapcaksınız :)
- +1 yıl
@taekwondocupinar 85kg 1ay sonra
- +1 yıl
şimdiden iyi çlaışmalar ve başarılar dileriim :) benim maçım da 1-5 ekim arası marmariste. 5 ekimde 49 kg.
- +1 yıl
@taekwondocupinar Başarılar. Pyonhi Sohgi
- +1 yıl
teşekkürlerr :)
- +1 yıl
@taekwondocupinar Moa Sohgi :p
Kızım bizim başka bölgelerdeki kaslar baya gelişmiş. Sen bakma onlara öyle.
12 Yorumla
Soran+1 yılKes ulan. Penis boyu ortalamanız 5 cm burada gelip orana atıf yapma çükünü keser eline veririm. Çekilebilirsin
+1 yıl1.80 boy var kas da yeteri kadar var simdi siz 1.80 e de kisa dersiniz ama
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır uzun
+1 yılSürekli ağırlık çalıştıkları için boyları kısalıyor :D
21 Yorumla- +1 yıl
ahahah bu güzeldi :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılterbiyesizlik yaptığın insanların zevkine karışma bir zahmet..
24 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesizlik nerde burda? Yarası olan kendini hemen belli ediyor
Cevap sahibi+1 yılben kaslı değilim ki:))))) göbekliyim..
Soran+1 yılO da tatlış
Cevap sahibi+1 yıltamamdır tamam amacım polemik yaratmaktı başaramadım:)))
+1 yılyaşım 16 boy 182 yağ oranı %9 boyum ortalama 193 felan olacak yani 2-3 sene bekle ürüyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılSeni kendime alıyorum biraz büyüyünce shsjsjjs
Yaşını her yerde söyleme biri şikayet ederse hesabın uçar- +1 yıl
hahaha tamam 18im bundan sonra :P
Aynen hacı 1.80 im kaslıyım ama yurt dışında 1.85 1.90 olanlar var ama artık isyan etmiyorum vardır bir hikmeti.
01 Yorumla
Soran+1 yıl180 uzun bir boy
+1 yıle bir yerdeki açığı kapatmaya çalışıyorlar sende =)
00 Yorumlatamam ooooglum ahmet orda 5000 tane uzun erkek gönder kasyapıp gelsin başka isteğin varsa sögle onuda hemen haledeyim?
00 Yorumlauzun boyluyum ama fotorafta görülüdüğü gibi sadece uzunum yani :D
00 Yorumla
+1 yılVücut yapmayı sevmiyorum göbekli olmak daha çok hoşuma gidiyor benim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaslı sevmem kısa da uzun olsun kas olmasın sorun değil :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen yaşadığına emin misin? bence onu sorgula önce...
01 Yorumla
Soran+1 yılNe saçmaladın şimdi :D Yarası olan hemen belli ediyor işte
+1 yılTürkiye'de boy ortalamasını düşünürsek cevabı buluruz :)
00 Yorumla
+1 yılTurkiyede ki erkekler kaslı ya da kassiz kısa boyludur
00 Yorumlatamam simdi mi yapim paket mi olsun
10 YorumlaNedir bu kas takıntısı
07 Yorumla
Soran+1 yılGüzel görünüyor
Soran+1 yılNasıl bir zevksizlik :((
Soran+1 yılNe ideali yahu çok komiksin :D Kaslı ve uzun erkekleri çekici bulduğumu belirttim. İdeal nedir biliyor musun shjssjjs
Soran+1 yılKıyamam onlara :D Tamam tamam
Demişlerdir boyumuz yok bari kas yapalım
10 Yorumla
+1 yılUzun boylu kaslı erkeklerde var
00 Yorumlatürkiyede neden her kiz cirkin
22 Yorumla
Soran+1 yılYaran mı var olum snsjsjsk
götü yerde olanadan korkacaksın demişler :D
00 YorumlaBen uzunum galiba ya 1,81
00 Yorumla
+1 yılbaşka bir emrin var mı :)
010 Yorumla
Soran+1 yılŞimdilik bu kadar
- +1 yıl
:))) rüyanda görürsün sen öyle erkek sanamı bakar kezban :)
Soran+1 yılYahu şu pp ye bak bir de bana kezban diyor sbsbjsjs kumral yeşil gözlü 171 boyunda bir kızım sen gibi kekonun lafına kalmadım emin ol :D
- +1 yıl
keko değilim ben bikere.:))))) bana keko deme vururum seni.9 askerim ben kürtleri sevmem
Soran+1 yılKürt pkk ayrımı yapamayan insanları sevmem. Sapına kadar TÜRKÜM ne alakaysa
- +1 yıl
Bana kursun sikan onu destekleyen ona oy veren herkez benim dusmanimdir okadar
Soran+1 yılNe saçmalıyorsun? Kas konuşuyoruz burada sen ırk tartışmasına girdin. Komik ne diyeyim
- +1 yıl
Bana keko dedin sen il tartismayi actin niye esmeri. Diyemi keko kurt demek
Soran+1 yılKeko kürt demek değil. Kezban kelimesini kullanan herkese keko derim ben
- +1 yıl
Keko aynende kurt demek bilmiosan ogren cahil :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılçünkü kısa boylu erkeğin başka şansı yok :)
00 Yorumladedi gizli kullanıcı :D
00 Yorumla
+1 yılKassız erkekmi olurmuş :(
00 YorumlaSana onlar denk gelmia
00 Yorumla
+1 yılTamam yapıyorum şimdi
00 Yorumla
+1 yılkolay degil o isler :p
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaslı erkek mi var? Bn hic rastlamadım 😕
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılergenlikten çıkamamış kafan