İnsanoğlu aslında ne para ne sevgi ne kariyer ne şöhret ne de çevre ile sonsuza dek mutlu olabilecek bir yapıya sahiptir. Dış kaynaklardan gelebilecek bu mutluluklar sadece belirli bir zaman için insanı mutlu kılıyor. Kişi bu kaynakları elde ettiği zaman belirli bir dönem için kendini iyi hissediyor, ancak "alışma" dönemine girdiği andan itibaren bu iyilik hali hızla tükeniyor. Mutlu olma sanatının özü bu değildir. Gerçek mutluluk, kişinin her türlü olaya ve duruma karşı kendini pozitif tutarak mutlu hissedebilmesi halidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Ohoo gadası unutma insan görmek istediği şeyleri daha çok görür. Ülkede minyon tipli kadınların çoğunlukta olduğunu unutmamak gerekiyor. Benim boyum 1.80 eminim ki benim boyuma yakın hatta daha uzun erkekler vardır. Genelde kızlar boya pek bakmıyor. Ya kirli sakala ya da yakışıklı olmasına bakıyor. Görmek isteyen her insan rahatlıkla istediği şeyleri görebilir.00 Yorumla
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Biz uzunuz, zaten ortalamamız 1,74 ve Dünya ortalamasına göre çok yüksek.
Bu arada Ben 1.9'um ama genel olarak Türk Kızları kısa boylu, Erkekleri değil. Soruyu soran da tahminim 1.55 - 60 arası bir şey, uzun boylu da pek tercih etmez, kısa erkeklere yönelin :D03 Yorumla
+1 yılBilmem Özellikle son zamanlarda mesela arkadaş olarak bile tanıştığım erkekleri hiç 1.70 daha fazla değil ama zaten çok uzun boyu da gözüm yok 1.83 yeterli
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
Merhaba.
Bunun türk olmak ya da başka bir ülkeden olmakla alakası yok. Her yerin uzun boylusuda var kısa boylusuda var. Türk erkekleri şöyle böyle tarzında yorumlar boraz yobazca geliyor bence artık.63 Yorumla- +1 yıl
Konuş daha çok konuuuuuş
- +1 yıl
💕💕💕😊😊😊
Yazılı olmayan bir kuraldır, Ksde erkekler hep 180 üstüdür, yerseniz.
Türk erkekleri dünya geneline göre kısa değil bu arada. Avrupa, Türkiyeye göre uzun. Asya ise Türkiyeye göre kısa genel olarak. Biz arada karışmış bir ülke olduğumuz için boyumuz orta, genelde 170 - 180 arası.
180 üstü erkeğin normal gibi gösterilmesi tamamen medya yüzünden. Filmlerde dizilerde mankenler oynuyor.
Aynı şey kadınlar için de geçerli.00 YorumlaBende Türk erkeğiyim, ama boyum 181, yaşım 18 olmasına rağmen. Aslında yarı yabancıyım, Annemin memleketi Ukrayna. Sonuçta kütük Tokat, yani Türk erkeğiyim ama boyum uzun, yani genetik meselesi. Sadece Türklerin genelinin boyu kısa, yani uzun boylular da var. Nedenine gelirsek, bu şey gibi bir soru; saçım kıvırcık, neden kıvırcık :D Genetik meselesi işte, neden diyemezsin :D
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 367 cevap paylaştı. 1.85 boyu olan biris olarak söylüyorum. Bunu yerli - yabancı, kadın - erkek diye ayırmamalıyız.
Şunu bilmemiz lazım; keramet boyda değil, keramet yürekte, akılda. Aklı ve yüreği bir olan insan isterse boyu 160 olsun 1.90 olan embesil ve merhametsiz insana 10 bin basar. O yüzden insanın vicdanına yüreğine, aklına bakacaksın boyuna değil.00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s +1 yılYorumlarda kadınların kısa olduğunu ve bu konuda yorum yapmaması gerektiğini söyleyenler olmuş. Benim boyum 1.75 ve evet kısa olsaydım da bu konuda konuşabilirdim çünkü neden olmasın? Sokakta yürürken benden uzun erkek sayısı çok çok az, genetik sağolsun. Dağına göre kar biraz da, kadınlarla erkeklerin boyu denk.
01 Yorumla- +1 yıl
Ya siz niye kısa boylu erkekleri dışlıyorsunuz ya
Kizlarin da ortalamasi 1.50 cunku napcaksiniz 1.80 uzerini agaca tirmanir gibi ustune mi tirmanicaksiniz
45 Yorumla- +1 yıl
Biz sizi koruruz mk tam boydan yirttik dedik simdi de boy onemli degil diyen cikti hay sansima
- +1 yıl
Aynen guzel oldu uzaklar uzak dursun 😂 uzun boyun bi avantaji kalmadigina gore ben kisalmaya gidiyom
+1 yılUzun boylu olsan ne olur , olmasa ne olur?
Millet uzun boya bakmıyor ki , cebindeki Parana , işine , altındaki arabana bakıyor.
Çoğunluk buna bakıyor.
Benim boyum 181 ama hiçbir kızda boyun ne kadar güzel demedi 😂😂😁00 Yorumla
+1 yılBence Türk toplumunda boy homojen dağılıyor, erkek kadın orantılı, kadınlar 1.55-1.65 arası yoğunlukta erkekler 1.65 - 1.75 biz biraz ortalamanın üstünde kalmışız, yeni nesille ortalama biraz daha yukarıya çıkıyor sanki
00 Yorumla
+1 yılBoyumuzu biz mi seçiyoruz mk? Allah öyle yaratmış. Yaradılanı mı beğenmiyosun yaradanı mı? Boyu uzun olunca noluyo? Karakter olmayınca boy bir işe yaramıyor. Ona bakarsak devede de boy var, ben daha bir kızın deveye aşık olduğunu görmedim.
00 Yorumla
+1 yıl180den uzun istiyorsan 2000lilerle cikman lazim onlar uzunlar 90lar cocuklari yavrum kizli erkekli hepimiz kisayiz 😅
31 Yorumla- +1 yıl
😭😭😭😭
+1 yılŞimdi tüm görüşler ben uzunum ben 185'im ben 190'ım diyenlerle kaynıyor ama bi dışarı çıktığımda harbiden geneliniz en fazla 1 72 filan kendimi uzun hissediyorum ama siz kısasınız anlaşılan 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Bende sizin yaninizda kendimi cok uzun hissediyorum ama bakan yok degerimi bilen yok kisalarin yani hep dolu 😃
- Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılYoo değil, 190 üstü bile bir sürü erkek bulursun ama değil 180 üstü daha 170 üstü kadın bulamazsın pek. En uzun kadınlar genelde 177 cm falan oluyor onlar da çok çok nadir. 2 metre erkekler bile o kadar nadir değil. Kadınlar çok kısa asıl.
26 Yorumla- +1 yıl
Yuh ya nasıl yani 1.70 erkek devri kapandı mı?
1.80 üstü erkekler bizden çok demek - +1 yıl
Ortalama erkek 176 falan. Ne konusuyorsun sen?
- +1 yıl
1.80 den uzun erkeklerin hepsine derslerini vericem.
Şerefsizler hepsi - +1 yıl
Boşuna kinlenecegine ise yarar seyler yap. Senin de isine gelir.
- +1 yıl
Ulan karılar aklınız fikriniz uzun boylu erkek.
Ben bir kadınla konuşurken 2 saat yalvarıyorum güzel emojiler atıyorum her defasında seni seviyorum diyorum ama yinede görüldü atıyorlar sırf boyum kısa diye - +1 yıl
Sebep boyun degil yılışık tavirlarin.
- Güzellik & Bakım konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılSesli güldüm bu soruya 😂 bir de Türk kızlarına kısa derler 1.70 bir kadın olarak kısa boylu erkeklere daima kardeş gözüyle bakmışımdır ki zaten ben aradığımı buldum da hâlâ hepsi kardeşimdir 😂😂
112 Yorumla- +1 yıl
1.70 çok mu uzun sanki 😁
- +1 yıl
Bir kadına göre gayet normal bir boy seviyesi kardeşim 😁
- +1 yıl
Hayır kendini çok uzun boyluyum diye gostermissinda ondan dedim gardasim 😁
- +1 yıl
Ben daima mükemmelim 🤪😂
- +1 yıl
Ne kadarda mutavazi bir hanım abla 😁😁 boyu birde 1.80 olsa etrafındaki kimseyi gormuycek 😁
- +1 yıl
Allah bilip de yaratmış 😂
- +1 yıl
Yanlış kelimeler kullanıyorsun Allah özene bezene yaratmış diycektin 😁😁
- +1 yıl
Ayy teşekkürler 🤗
- +1 yıl
Ayyy rica ederim 😀😁 neyse ben gideyim o zaman daha sonra yine uğrarım 😁😁 bak gidiyorum ama bak gerçekten gidiyorum 😁😁🙈
- +1 yıl
Gidene dur demem dönerse de bende bir daha yoktur bilen bilir kardeşim 😁
- +1 yıl
Bilmiyorduk öğrenmiş olduk gardasim tammdir kusura bakma
- +1 yıl
İyi eğlenceler 👏
Benim çevremde bütün erkek arkadaşlarım minimum 187 size ayarlayalım çıtırları yakışıklı ama canım :D
13 Yorumla- +1 yıl
+1 yılYaşadığımız coğrafyanın acı gerçeği. ortalama hem erkek hemde kızları kısa. Tabi uzunlar da var kısalara göre daha az...
10 YorumlaTürk ırkı kısa boylu iri kemik yapılıdır.
Avrupa ve Rusya ile karışınca arada uzun boylular da oluyor.
Türkler kaslı ve kısa boyludur vucud yapısı itibariyle.00 YorumlaTürk erkeği Türk kadını neyin kafası bu tür sorular. Her yerin iyisi kısası güzeli çirkini bakımlısı bakımsız hırlısı hırsızı dolandırıcı sahtekar uzunu kısası şişkosu zayıfı fiti VS vs vardır. Biz neden eğitimde çok geriyiz çooookk. Eğitim şart her zaman derim
00 Yorumla
+1 yılKarakter sahibi olanları bula bula öldünüzde uzun boylusu kaldı. Soruda saçma olmuş. İnsanları boyu ile değil işlevi ürettikleri ve karakteri ile değerlendirmelisin.
00 Yorumla
+1 yılİnsanları dış görünüşüyle, fiziksel özellikleriyle yargılamaktan artık bi vazgeçin. 5 yaşında ki çocuk beynine sahipsiniz resmen. Kimse boy uzunluğunu kendi seçemiyor. Eğer insanların imkanı olsa, kendi kendilerini yaratma şansları verilse, yinede hata payı olurdu. İnsanların fiziğine, dış görünüşüne bakmak yerine karakterine bakın biraz. İşte sizler bu yüzden mutlu olamıyorsunuz.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 795 cevap paylaştı. Boya takılmak bana çok saçma geliyor uç bir fark yoksa tabi.
Erkeklerin çoğu 175 den uzun kızlarında büyük çoğunluğu 175 ten kısa bence absürt bir ortalama yok.00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAileler buna dur demeli, kızları kısa ise damat en az 1,85 olmalı. Oğulları kısa ise gelinimiz en az 1,785 olursa nesil yeniden uzun boylu olur.
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
Yarısı uzun yarışı kısa normal yani benim boyum 1.85 iki tane arkdasim var çok yakın arkadaşım ikiside 172 felan.
Normaldir yarışı uzun yarısi kısa.00 Yorumla
+1 yılinsanların boyu kimseyi ilgilendirmez aşın artık şu kafa yapınızı milletçe boy ne kadar önemsiz bir detay ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece erkekler değil ki kızlar için de gecerli. Nesil git gide daha da kısalıyor. Mesela bizim zamanımızda lisede erkekler koca adam gibiydi, şimdikilere bakıyorum ufacıklar orta okul talebesi gibi çok şaşırıyorum bazen. Bilemiyorum neden böyle🤷♀️
10 Yorumla
+1 yıl13 yasindaki kardesim bile 1.75
yeni jenerasyon gdo'lu
eskiler kısa kaldı maalesef10 YorumlaÇok şükür İsveç standartlarından bile uzunum. Sana kısalar denk gelmiş 🤪😂
15 Yorumla
+1 yılTürk kadını da deve gibi değil yani orantılı olmuşuz işte ne güzel
20 Yorumla1.70 üstü kız bupmqk da öyle değil mi? Erkeklere nasıl laf edelim şimdi?
20 Yorumla
+1 yılNe alaka ki bunun türklükle de alakası yok. Görüyore her yerde 1 80 ya mağara da yaşıyorsunuz ya da kapıdan dışarı çıkmıyorsunuz södmsöxm
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 355 cevap paylaştı. Az dışarı çık, gözlerini aç.
Türkiye'nin ortalaması 177 cm. Sosyal insan çevresinde bolca uzun erkek görüyordur.00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü Türklerin soyu orta asyadan gelmektedir çinliler moğollar da kısa boylu oluyor avrupa değiliz biz.
01 Yorumla- +1 yıl
Mogollar kısa boylu mu?
Mogollar en az 1.95 oluyor ya
Kiza bakiyorsun ütü masasi gibi qöt , fincan kadar gogus ,05 uçla cizilmis dudaklar.. yok erkek soyle olsun erkek boyle olsun. Bu niye pekk?
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılBen 1.83 üm gayet yeterli boy bence sen hemcinslerine bak hepsi iddia oranı gibi helal parayı harama çeviriyor
00 Yorumla
+1 yılBirilerine demek ki hep kısalar denk gelmişse uzun boyluları kapıyorlar
Sonuçta armudun iyisi misaline benzedi biraz00 YorumlaSerdar ortaç değilmi la fotodaki. Giyeceğin elbiseyi s*keyim serdar. O boynundaki ne mk. Dağa çıkmış peşmergelere dönmüşsün.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılKızlarda kısa boylu. Erkeklerin böyle olması daha iyi zaten. Yoksa ülkece deve cüce birlikteliği olurdu 🤣🤣
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılYaşasın kötülük
00 Yorumla Lan kezban bozuntusu türk kızları cok mu uzun piknik tüpü 150 boyun var kalkmışsın türk erkeklerine konusuyorsun
00 YorumlaBiraz genelleme olmuş. Her toplumda olduğu gibi uzun da var kısada var. Ben 1.83 boyum, ama bana sorarsan 1.75 olmak isterdim.
00 YorumlaNerde olduguna bagli burada cogu kisi uzun birde kizlarda artik baya uzun o oyuzden kisa geliyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılYook ben nereye baksam uzun boylu erkek kaynıyor İstanbul'da yaşıyorum
10 Yorumla
+1 yılOlsun bizde çok uzun boylu değiliz
Benim için 1.80 olması yeterli 🙄12 Yorumla- +1 yıl
Sorma çok kısa erkekler 180 ve üstü erkek çok nadir
15 Yorumla- +1 yıl
Napalım annelerimiz kısa boylu.
1.50 nin annenin amindan anca 1.70 çıkar - +1 yıl
Senin baban 1.90
1.90 babanın en az 1.75 çoçuğu olmalıydı.
Galiba en uzununuzda 1.95 olmalı - +1 yıl
Keşke senin baban olsam
+1 yılTürk kadınları neden kısa.. Avrupa standartlarından çok aşağı.
00 Yorumlagenetik Türk kadınları da uzun sayılmaz ortalama olarak
00 YorumlaPeki neden boy ve kilo takıntısı olana canım tanısı koyuyorlar
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 907 cevap paylaştı. Türk kadınıda ortalama 1,55 erkekler ortalama 1,75 nesi var bence uygun.
00 Yorumlaaslında çok sizin çapınız mı küçük :) 1,75 olsa olmaz mı. bende uzun boylu bayanları seviyorum :)
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten türk erkekleri çok kısa ya da ben uzununa denk gelemedim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUlan soruyu soran sivri zekacık, gören de Rusya da yaşıyoruz sanır. Türk kızlarının ortalaması 150-160 iken senşn böyle bir soru sormanı acizlik olarak algılıyorum. 😎
00 YorumlaBoyu 180den aşağı yukarı önemli mi? Önemli olan sana hissettirdikleri olmaydı boş soru
00 YorumlaKizlarimiz sanki 185cm😂😂😂
Yeni nesil Türkler uzun artik, eskisi gibi kisa degiller.00 Yorumla
+1 yılBenim çevrem hep 180 üstü ama ben 173 biri ile evlendim cjfj
02 Yorumla- +1 yıl
1.80 üstü erkeklere sokam
Benim boyum 1.70 - +1 yıl
@Spiderlord xjdjdjd
+1 yılTurk kizlari niye bu kadar kezban acaba en berbati bile cok egolu bizi begenmiyor
10 YorumlaBaşını biraz yukarı kaldır yeterince görebilirsin, yeni nesil öyle kısa değil dediğin gibi ✌️
00 YorumlaTürkler, tarih boyunca kısa ve biraz göbüşlüymüş genelde. Tarih hocam demişti genetik heralde.
04 Yorumla- +1 yıl
Türküler sarışın ve renkli gözlüymüş
- +1 yıl
Öyle ama günümüzde yöreler de çok birbirine girdi
+1 yılHerkes için geçerli değil 185 boy var kapı gibi lütfen :)
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılöyle miymiş 1.85'im demek ki özel bir durum bu iyiymiş
00 Yorumla
+1 yılBir kız niye kısa boyluysa bir erkekte o yüzden kısa boylu
00 Yorumla
+1 yılBunu boy ortalaması 1.55 olan bi bayan mi söylüyor 😁😁😁🤞
00 Yorumla- Devamını Gör (145)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem