bu soruyudamı gizli sormuşum heyy Allahhımmm
Hoşlandığın ve sevdiğin insanın yanındaki hal ve davranışların nasıl olur?
bu soruyudamı gizli sormuşum heyy Allahhımmm
Sadece sana özgü bir durum değil bu. Kişi ilgi gösterdiği, değer verdiği, sevdiği ya da aşık olduğu insanın yanında davranışlarını ve tavırlarını kontrol edemez. Zaten başka türlüsünün olması beklenmez ilişkilerde. Çünkü birliktelikte plan program ya da kontrol deliliği yoktur olmamalı da... Aksi halde onun adı farklı birşey olur.
Bir de, kişi kendini kontrol etmeye çalıştıkça daha çok zorlanmaya başladığını farketmeye başlıyor. Mesela ellerin mi titriyor, sen elinin titrememesi için çabalarsan daha çok titrer, konuşurken hafif hafif kekelemeye mi başladın dizginlemeye çalışma kendini, akışına bırak önemseme herşey kendiliğinden daha rahat bir hal alacaktır...
yok el titremesi kekelemeler felan yanii sadece takttığım konu onun yanında sempatikliğim ortaya çıkmıyor konuşmalarımla etkileyemiyorum yanii yaa kızlar birde erkekte böyle bir şey olmasına itici gözle bakıyor birde kendime şaşırıyorum bu kadarı ilk defa oluyor
Diğer kızlardan bir beklentin olmadığı için rahatsın, hoşlandığın kızın yanında bir beklentin oluyor. "Düşündüğüm gibi mutlu olur muyum olmaz mıyım? Cidden uygun muyuz değil miyiz?" sorusu aklını tırmalar durur, rahatsızlık veren şey bu. Ama çok tatlı bir rahatsızlık
işte dediğinde doğruda herşeydfen önce rahatlık lazım onun yanında aksi takdirde kızada itici gelir bu durum aslında dedğin şeyler oluyor birde kız yeni sevgilisinden ayrılmış
ne kadar geveze olsamda konuşamam. kalbim yerinden çıkar. yanında kesinlikle bir şey yemek istemem :D. gözlerimi ondan ayırmam. sadece dinlerim. bir şey yapıyorsam elim titrer. bir ara ağzımı bile açmadığımı ve susluktan öleceğimi farketmemişim eve gelince anladım ve inanırmısın su boğazımdan gitmedi. o derece yani. kısacası saçmalıyorum ve afallıyorum. kendim olmaktan çıkıyorum :D
yaa arkadaşım bak yorumlarıma bakmışssan hep yazarım kızda olması mükemmel birşey bence çok gurur verici birşey bir erkek için vede benim için ama erkekte olduğu zaman çok itici oluyor kızların hoşuna gitmiyor gitmezde yaniii
benim hoşuma gider valla. ama bi şartla duygularını bana açıkça söylicek.
bilmiyorum inşallah ona itici gelmemiştir bu
Benim ilk yani sevgilim sevdiğim çok oldu ama ilk kez sevgilim oldu böyle mesajlasirken çok rahatım Ama yanına gidince ben kitleniyorum çok utanıyorum hep diyorum rahat olcam ama olamıyorum sence neden acaba ilk olduğu için mi lütfen yardımcı ol bana
Ben mesajlaşirken rahat ama yanına gidince aşırı utangaç neden böyle oluyorum bide benim ilk kez sevgilim oldu ondan mı acaba
Hoşlanıyorsan tabiki de böyle hissetmemen garip olurdu. O kızın, sen için farklılığı nerde kalırdı?
ama nasıl olucakki bu böyle bayanların çoğuna itici geliyor bu durum
Cevap
43Cevap
öncelile soyle soyleyeyim zaten onu gordugum ortam genelde cok rahat olamayacagım bir ortam ama buna rafmen onu gormekten alıkoyamıyodum kendimi bakışırken .onu görmeden bile cok heyecanlanıyordum hani aynı içimde kelebekler ucusuyor diyen bir tabir aynısı titreme bacaklarımda ellerim uyusmus dilim tutulmuş gibi o kadar cok kalbim carpıyordu ki elimi sıkamıyordum uyuşmuş gibiydi yani işin garibi bu el olayı onu gorunce geciyordu tıpkı cok etkili bir ilaç gibiydi.güzel di be gizli kısacasıı daha neler nelerrrr
yaa işte bende bu kadarı yok elini tutuyorum sıkıyorum benim kafaya taktığım onun yanında ne sempatikliğim ortaya çıkıyor nede konuşmalarımla etkileyebiliyorum
hıım ben monuşmuoyrdum ama sana oyle geliyordur ben konuşssaydım her halinle severdim konuşmadanda seviyordum her haliyleee
konuşuyoruz yine havadan suda n ama muhabbetti benim başlatmam lazım
birde ilk başlarda kızla tanışmaya çabalıyordum öyle böyle küçük laf atmalar felan şimdi o geliyor ben kaçıyorum
Kızarırım utanırım bi değişik olurum normalde deli doluyum laflarımı incelikle söylerim çok yapmacık olurum evlenmeye hazır kız tipi gibi çok değişirim ama biraz alışınca kasmamam gerektiğini anlarım doğal davranırım yani sen ondan hoşlanıyorsun en doğal şey yaptığın onu gözünde büyütmüşsün senin için diğerlerinden farkılı tabi değişik davranıcaksın bazen kelimeleri söyleyemediğin olacak bazen elin ayağın titriycek bu da aşık olamanın en güzel tarafı :)
bayanda olması benim kendi görüşüme göre vede bütün erkeklere göre çok gurur veriici ve mükemmel birşeydir...
fakat erkekte çok itici oluyor bu durum karşındaki bayan onu kaldıramadığını düşünür benim yanımda rahat değilse benimle beraberde olmak istemez... ilk intabada böyle bir izlenim verdim onun gözüne inşallah itici olmamıştır
iticilik yok bence ortada senin gibi insanlar nadir kendine haksızlık etme çok tatlı bence benim sevgilim de öyle olmalı içinde biraz utangaçlık olmalı hemen alışırsan itici olur bu bence böyle devam et çok tatlı :D
ya ben varya onun yanındayken böyle onu öpesim geliyor dudaklarına yapışasım geliyor her geçen gün azalıyor heyecan birde sus pus oluyorum onun yanında sempatikliğim ortaya çıkmıyor kendimi iyi anlatamıyorum en çokta takıldığım bu
birde geçen bir gece oldu gece berbattı erkenden kalktılar ben masanın diğer tarafındaydım kız k.bakma yaa dedi bende olsun boşver öneml değil dedim yemeğe gidiyorlardı benide çağırdılar gitmedim mesala çok garip olduğunu biliyorum iştah miştan hiç birşey yok hepsi
bence sen doğallığından vazgeçme değişicem diğerleri gibi olucam diye kendini zorlarsan batırırsın bu kız senin ondan hoşlandığını yada aşık olduğunu biliyormu peki
bence kesin anlamıştır... değişcem derken kendi halime döneceğim tabii..
daha rahat olmaya çalış biraz sakinlemeye çalış unutma onu gözünde ne kadar yüceltirsen o kadar yaklaşamazsın ona oda senin gibi insan yani kolları bacakları olan sıradan davran anlaştığınız da zaten heyecanın gidecek emin ol kasma :D
zaten benim taktığım nokta onun yanında sempatikliğimin ve konuşmalarımla etkileyebilmem ortaya çıkmıyor.
her geçen gün azalıyor bu zaten geçen görüşmemizde de hemen hemen hiç olmadı
ya ben utanırım galiba sağa sola yukarı falan bakarım.salak gibi görünürüm sanırım:)) insan rahat olamz bir süre ya.ama bazı şeyler aşıldığı zaman inan bana o en rahat ettiğin yer olur.onun yanında okadar rahat hissedersinki kendini başklarının yanında yapamcağın seyleri sevdiğinin yanında yaparsınn:))
aynen yaa aklım gitti resmen birader dışarıdan arkadaşımı getireyim kızları veya erkeklerii
inan bana bu senmisin diye vururlar beniii
ne sempatikliğim ortaya çıkıyor nede konuşmalarımla etkileyebiliiyorum en çok takıldığımda bu işte..
ama bu durum onun hoşuna gider merak etme.seviyorlar bu durumu :)
hacım pasif duruyorum bundan kurtarmaya çalışıyorum kendimi
o nasıl senin karsında?
rahat görüyorum onu güya bende biraz çekingenlik var diyor ama nerdeee tiyatro kursuna ondan gidememiş sırf şiir okutturuyolar şarkı söylettiriyorlar diyee ben daha önce gitmiştim ordan da muhabbett ettik biraz..
:)) anladımm.onu çok seviyosun be sen:))
yaa işte durum bu birader yaniii birde yeni sevgilsinden de ayrılmış faceine baktım yok unuttum diyor ama nerde yorumlar duruyor çocuk hala facete geçen silmiş kaldırmış ama orasıda takılıyor aklıma
akışına bırak hacı.giderse ona yapacak bişey yok.giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir. bırak gitsin dönerse senindir dönmesse zaten hiç seni sevmemiştir.şaka şaka.takma kafaya.bitirmiştir onu.hem sen onun içinsığınacağı güvenli bir limansın .bırak demir atsın sana..
benim halimde ortada işte daha önce hoşlandığım aşık olduğum kızların yanında hiç bu kadarı olmamıştı
o çok olur kardeş çünki gerçek seviyorsun. ama mesela kızla yeni çıkıyonuzdur aradan bi 5 ay geçtikten sonra çok samimi ve rahat olursun hiç kafana takma bak bendede şöyle olur ona bişey demeden önce bir lafı düşünürsün arada utanırsın felan olur öyle şeyler kafana takma zaman herşeyi göserecektir.
birader kötü bir durum erkekte olması özellikle itici gelir kızlara...
Kekelemek, saçmalamak, elini kolunu kontrol edememek, aptal aptal siritmak, üzülmek, sasirmak, çisi gelmek, dili tutulmak, alkol istemek, fondip yapmak, sarki söylemek, yolda onu düsünürken tökezlemek, dolmusta onu düsünüp parayi vermeyi unutmak, televizyon seyrederken dalip gitmek, aglamak, dikkatini çekmek için türlü sebeklikler yapmak, derste kafasina çignenmis kagitlari rottringden* tüftüf yapip atmak, karni agrimak... iç çekmek böyleyseniz teşhis AŞK üzgünüz başımız sağolsun :)
Erkekte olunca olmuyor yanı itici geliyor bayanlara ama kendimi tanıyamıyorum bunun yanında
ben konusamiyordum :D bazen mesaj atiyordu, bende hemen ardindan ariyordum, telefonuma cavap verince aloo diye ben tikanim kaliyordum yada kekeliyordum, oda buna cok guliyordu :D
bayana itici gelir harbiden bu durum yanii kendime şaşırıyorum hocam bir gör normalde ben insanlarla çabuk kaynaşan biriyim..
bu şimdi olmuyo herhalde:))
nasıl yanii bu kızın yanında oluyor daha önce aşık olduğum hoşlandığım insanların yanında bu kadarı olmamıştı pasif kalıyorum
bu anormal bir sey degildir, ben bir tek kizin karsisinda boyle oldum, itici gorundugunu sanmiyorum, ama kizin eline gecen iyi bir koz, istedigi gibi oynar seninle yapmadigini birakmaz
oyun oynayacak biri olduğunu düşünmüyorum onun
onu demiyorum, kiz milleti anasinin gozu dur, seninle oynamasin diyorum, fazla birakma kendini sonra toparliyamasin, ayni bana benzersin
tamam sen kapılma diyorsun anladım ben onu
demek istedim belli etme, bak az once yine test edildim hayvanlar uzerinde denenilmiyecek seyler deniyorlar uzerimde, mesel cok eskiden tanidigim birini dize getirip cinselik konusmalar ne tepki verecem diye, allah var herseyi goruyor, isallah bu sefer dersini almislardir bunlar ve bidaha boyle sey yapmazlar
inşallah ta yanii ya çok belli ettiğimi sanmıyorum ama ne bileyim inşallah itici gelmeyiz kıza
yok kares itici gelmesin mmerak ettme zaman la alisrsin, aslinda bu onlarin hosuna gidiyor, ama gotleri de cabuk kalkiyor, itici ney gelmesin sen s1kma canini
Örnek konuşma 1: (bu arada ben x olayım o y olsun hehe :D )
x:Bişey sordaskljaldak
y:Tekrar eder misin tam duyamadımda
x: Saat kaç günlerden hangi gün hayat ne güzel dimi paylaşında oh mis mis la la laaaa
y:Git uyu bence uymamışsın ondan böylesin :)
x:Yok manyağım ben.
Acı ama gerçek :((
o kadarda değil çocuk konuşmasıda yapmam öyle bu kadarı olmuyor yanii...
Sen yaparsın diye demedim yanlış anlama örnk gösterdim sadece :D Yanlış anladıysan özür dilerim :(
önemli değil ne demek
bu durum benim hayatımada yansımış durumda iş yerimdeki arkadaşlarlada uyum sağlayamadım
İstersen git bi konuş saçmalıyorum seninleyken yoksa normalde böyle değilimdir falan diyerek nkonuya girişte yapabilirsin.Ya da untanıyorsan iş ark. anlatırsın onlar kıza bir türlü ulaşıp anlatırlar (tabii samimiyseniz).Bir sürü seçenek var daha saymadığım.Veya sakin ol yanındaykenkendini serbest bırak ne kadar kendini sıkarsan kadar saçmalarsın benden söylemesi. :)
ben bunu kendim söylerim... millete söyletmem
bende de oluyo :( genelde saçmalıyorum istemeden, rezil olmamak için onun olduğu ortamlardan gidiyorum bazen. ya da dilim tutuluyo sanki hiç bi şey diyemiyorum
kızlarda değilde erkeklerde olması kötü bir şey bunun..
kızlarda da kötüü
sen öyle san benim kendi görüşüme göre kızda olması çok çok gurur verici birşey ama kızlarımız erkeklerde öyle görmüyor malesef...
o herkeste olmaz ama bazılarında sende de olduğu gibi bu tip davranışlar belirginleşir ve kızda senin ondan hoşlandığını ya kesin anlar ya da kesin anlamaz :D
anlamıştır bence kesin olarak halimiz de ortada.. dışarıdan bir bayan veya erkek arkadaşımı getireyim inan bana varya şaşar kalır bu senmisin diye
bence erkeklerde de çok tatlı duruyor şahsen ben öyle erkeklerden hoşlanırdım
senin erkek arkadşında öyle mi peki ? ama kız onun yanında güvende olmak ister
senden beterim ben başka biride onun yanında bana bişi soran oluyo bn kısa cevap lar veriyrm hı evet doğrudur gibi başka bişi ağzımdan cıkamıyor bzn ellerim titriyor heycandan bzn böle sanki soğuk bi hava varmış gibi üşüyrm:) insan halden hale giriyor mahfoluyrm onn için hemen uzaklaşıyrm ordan:;;)) ama en çk yakın olmak istediğin kişi :( insan konuşmayınca cekiniyr.s
Onu kaybetmekten korkuyor musun?
Onun, sen hakkında yanlış fikirlere kapılmasından?
Seni yanlış anlamasından korkuyor musun?
Cevap evet ise Aşk dedim gitti.
hayır 3 ünede ne korkum var neden başka birşeyim sadece anlattığım gibi garip birşey bu arkadaşın yanında böyle oluyorum anlamıyorum
ben hiç rahat davranamıyorum ya..kendim olamıyorum bi kendim olsam sevicek biliyorum ama kasıyorum utanıyorum konuşamıyorum felan.sırıtıyorum felan.evlerden ırak.
bayan için sorun değil arkadaşım asıl erkek için sorun oluyor bu düşünsene karşında öyle bir erkek olduğunu ben kendimi tanıyamıyorum
tehlikeli evet :D
benim içinde sorun oldu Valla ama evet erkekler için daha önemli olduğu doğrudur:)
işte onu söylüyorum bende acaba her bayan hoş karşılarmı bunu anlayışla karşılarmı yaniii hanii bayan benim tipimi huyumu beğenmişsse vede ona güven vermişssem...
bazen konuşacak konu bulamazsın,kalbin küt küt atar,yanımdan hiç ayrılmasın istersin...onu kırmaktan incitmekten korkarsın...
küt küt atmak yokta sus pus oluyorum ne sempatikliğim ortaya çıkıyor nede konuşmalarımla etkileyebiliyorum
kızada itici gelir tabii bu durum...
önce saçmalamalar başlıyor cümleyi karıştırıyorsun genelde :) detaylı bi incelemeden sonra konuşmak aklına geliyor ama ne diyeceğini unutuyorsun :) garip çoook garip
işte erkek versiyonunun hakkında ne düşünürsün?
Hıımmm yani elin ayağın biribirine dolanıyo Kala kalıyorsun öyle demek. Galiba senin o kıza karşı özgüven sıkıntın var. Bir hareketinden dolayı senin hakkında olumsuz düşüneceğini sandığın için Mükemmel davranmak istiyorsun, ancak onun mükemmel avranış ayarını veya beklentisini bilmiyorsun. Yapacak bişi yok. Zamana bıraak.
o kadar olmuyor arkadaşım benim tek sorunumu onun yanında sempatik olamıyorum konuşmalarımla etkileyemiyorum...
öyle oluyor ama sus pus ta olmak iyi bir şey değil
her zaman suskun yada her zaman dırdır eden birini düşünemiyorum.
biraz öyle biraz böyle
günaydn
yerine göre konuşurum zaten yanii konuşmalarımla etkileyemiyorum sempatikliğim ortaya çıkmıyor..
ben çok doğalım doğal olmak her zaman iyidir bir sey yiyorsam agzımın içini ona gösterebilirim bile :D
bende böyle diyordum işte ilk dfefa bu kadar ı oluyor erkekte itici oluyor bu durum düşünsene karşında öyle bir erkek olduğunu
bu arada yemenin ayıbı olmaz
Heyecan oluyor tabi. Hoşlandığım kişiyle ilk defa sinemaya gitme meselesi hele :) Yok ilk dokunmalar yok ilk öpücük falan. Kalp yerinden oynuyor bi yandan da derin düşüncelerle beynime telkin veriyorum kalp atışını yavaşlatsın diye :) Her şeyin ilkiyle sonu zor demezler mi işte. Sorduğun soru genel olarak hoşlanmak olduğu için söyle söyleyebilirim; ben bir yerden sonra heyecan yapmam artık alışma durumu :)
ya ben varya onun yanındayken böyle onu öpesim geliyor dudaklarına yapışasım geliyor her geçen gün azalıyor heyecan birde sus pus oluyorum onun yanında sempatikliğim ortaya çıkmıyor kendimi iyi anlatamıyorum en çokta takıldığım bu
birde geçen bir gece oldu gece berbattı erkenden kalktılar ben masanın diğer tarafındaydım kız k.bakma yaa dedi bende olsun boşver öneml değil dedim yemeğe gidiyorlardı benide çağırdılar gitmedim mesala çok garip olduğunu biliyorum iştah miştan hiç birşey yok hepsi
vallahi surat yapmasında bana
senin böyle davranmanın sebebi o kızın disiplinli ve sımarık olamamısından kaynaklanıyor onu sen benimse rahat davranmasını sagla sonra sende alısırssın ona cok daha rahat olurssun ozaman...
yok hocam asıl dedğin kızların yanında vben daha rahatım konuşcak birşeyler buluyorum ama bunun yanında niye böyle sus pus oluyorum anlamıyorum şimdi iyiyiz yanii ama hani onun yanında ne sempatikliğim ortaya çıkıyor nede konuşmalarımla etkileyebiliyorum
ozaman ondan kaynaklanıyor biraz saftirik söledigin seyleri anlayamıyor seni kilitliyor var öyleleri...
yaa bende bir şeyler var yanii diyorum ya rahat olamıyorum kız birde belli yüzden yıpranmış faceten ekleyincede baktım yeni sevgilsinden ayrılmış yazışmalar felan yorumlar hala duruyor bitmemiş gibi sanki
hanii bir uyum olmadı gibi sankiii diyorumya kendime hayret ediyorum asıl saftriklik bende
sal hiç ugrasma ...
niye?
sevgilisinden yeni ayrılmış yıpranmış diyossun aklı surekli orda kardeşim sana odaklanmassı biraz zaman alacak...
ben böyle olursam zor olur bu durum bana odaklanması ama kurtulmak istiyorum bu durumdan
Evet bu aslında herkese olan bir şey ne yapacağını bilemezsin filan mesela ben ESKİDEN aşık olduğum kişinin karşısında konuşamazdım bile o bana nasılsın derdi bende sanki üniversite sınavı sorusu sorulmuş gibi kalırdım öyle
Erkekte olması sorun yaratıyor ışte
evet bu biraz sorunlu bir şey sevdiğini söyle kurtul
yaa işte rahat olmadan söyleyemem birde daha yeni yeni kaynaşıyoruz
hmm o zaman birazcık arkadaş ol sonra teklif et
aynen bakıcaz artık inşallah ona itici gelmemişimdir..
eğer ona itici gelmişsen sana soğuk davranır unutma ve İNŞALLAH mutlu olursunuz =)
yaa birde sana bahsettmedim herhalde faceten eklediğimde baktım erkek arkadaşından yeni ayrılmış kızın dışarıda suratından da belliydi yıpranmış yanii 3 hafta önce sözler yorumlar herşey duruyor çocuk faceinde hanii kullanılmakta istemem açıkcası yorumları felan bir gör olur be güzelim yazmış kız kalp işareti koymuş hep böyle kızın paylaştığı şeylerin altına çocuk yorum yazmış aşkımız bilmem ne felan yorumlar şimdi hepsini kaldırmış
açıkcası kıza kapılmakta istemiyorum bu durum kafama tak
hmm =( eğer sevgilisinden yeni ayrılmışsa onunla çıkmak çok daha kolaydır ama bence sen zor olanı yap onu bu zor günlerinde teselli et sana minnettar olur emin ol sen onun bilge adamı ol ;)
şimdi hanii iyilik perisi meleği olarakta görülmek istemiyorum seviglisinden yeni ayrılmışssan neden onun çıkmak daha kolay olsunki? 25 yaşında kız ben 23
çünkü kalbi kırık olur ve acısını dindirmek için herşeyi yapar ve attığı adımları çok iyi bilmez kaç yaşında olursa olsun genellikle her kızda aynıdır bu ve onun iyilik meleği olmalısın bence ya da onun bilgesi ya da dert ortağı olmalısın ve acısını dindirmek için ona yardım etmelisin sonra da ani bir çıkış yapıp ona çıkma teklifi edebilirsin
inşallah olucak hele bir kendimi ifade edeyimde onun yanında sempatikliğim ortaya çıksın konuşmalarımla etkileyim sonrasına bakıcaz..
evet umarım işe yarar ve çok mutlu olursunuz
inşallah canım yaa inan bana kendimi tanıyamıyorum birde hayatımada yansıyor genel olarak yeni işe girdim ortama alışamadım daha daha önce hoşlandığım ve aşık olduğum kızların yanında hiç bu kadarı olmamıştı... dışarıdan kız veya erkek arkadaşımı getireyim aynı ortama girelim hayret ederler bana ne oldu sana diyeeE?
hmm merak etme ya bunlar da geçer =)
işte gerçekten aşıksın kıza
ama bence o bunu hissediyor arkadaşım
neden böyle yaptım hiç anlamadım ama kendimde de değilim yanii iştah felan hiç bir şey yok daha yeni yeni kendime geliyorum
kesin kaybettim onun gözünde yemeğe gitmemekle...
İnsanlar genelde daha mantıklı olmak istedikleri kişilerin yanında saçmalarlarmış.Sen bence sakin ol zaten o kızı sevdiğin için o durumdasın :)
ne yapcaz baaa
ben rahat oluyorum ben degil bayan heyecanlansın şaşırsın ben yeni tanıştıgım biri bile olsa 10yıldır tanıyormuşcasına rahat olurum :))
bende öyle diyordum iştee böyle bir etki olunca inan bana kendime şaşırıyorum normalde insanlarla çabuk kaynaşan biriyim...ş.
Sadece bir kızın yanında öyleysen, o kıza aşık olma ihtimalin yüksek.
aynen yaa daha öncede aşık olduğum ve hoşlandığım kızların yanında bu kadarı olmamıştı şakınlıklar içerisindeyim vede bu hayatımada yansıyor...
Geçmiş olsun o zaman arkadaşım. Bariz aşık olmuşsun. :)
birde kız yeni sevgilisinden ayrılmış faceine baktım 3 hafta önce eklemiştim çocuk faceinde hala vede paylaşımlarının altında aşk sözleri makaleleri felan resiminin altındaki yorumda hatunuma bak benim felan hala duruyor o diğerlerini şimdi kaldırmış face ten
Hayırlısı o zaman :)
düşünerek konuşmaya çalışınca saçmalıyor insan; bazen koyverip gitmesini beklemek lazım.
Ah be arkadaşım ne olck erkeklerin hali?
Ben acayip rahatım.Nedendir bilmem.Snki benim her halimi biliyor,senelerce birbirimizi tanıyormusuz gibi.
bende öyle diyordum ama şuan durumumdan dolayı şaşkınlık içerisindeyim..
erkekte olması çok itici gelir bayanlara fakat fırsatları değerlendirmekte lazım birde kız beni pasif gördüyse iş tamamdır o ilk intiba aklına takılır durur
bu sadece sende olmuyor. bazen bende de oluyor. heyecanlasiyorduruz. daha dikkatli oluyoruz. sankiherseyi asiri inceliyoruz falan. baska davraniyoruz, buna da hakim olamiyoruz. bu duruma. hata ya da guluneceksey yapmamak icin caba yapiyoruz. bu elimizde olmuyan sey ve o yuzden bize tuaf geliyor. sanki biz kendimiz degiliz. hoslanmak ve sevmek cok guzeldir. en guzeli de eger karsilikliysa. yoksa bence anlami yoktur. sana kolay gelsin ve basarilar diliyorum.
ona güven verdiğimi biliyorum karşılık var gibi görünüyor ama erkekte olması kötü be arkadaşım
ya hoslaniyorsun yada kizin sana simarik olmamasindan ciddi olmasindan kaynaklanior bu tavrin. Diyer kizlarla rahat konusabiliosun cünkü arkadas olarak görüyorsun ama hoslandigin bir kiza yanasamazsin daha dogrusu gururlanirsin ben onu istiom o beni istermi istemezmi ? korku ve düs+ünceler kapilirsin. o kisinin sende degeri oldugunda yanasamiosun ona.
yanaştım konuşuyoruz ama ne sempatikliğim ortaya çıkıyor ne konuşmalarımla etkileyebiliyorum yanii kendimi anlatamıyorum yine bahsediyorum ama kapsamlı olarak değil pasif görünüyorum hanii kıza itici gelir bu karşısında onu taşıyamayan bir erkek istemez sonuçta
şımarık felan değil ciddide değil ama yıpranmış bir yüz hali var sevgilsinden ayrılmış faceinden fark ettim bitmemiş gibi görünüyor
kişilik bozukluğudur bu kasma bence senden üstün değil sonuçta
ilk defa bu kadarı oluyor insan kafaya takıyor ister istemez hayatımada genel olarak yansıyor
yo bende de oluyo hatta onun için sözlük bile okudum ama dikkat edicen değer bilene
sendeki hal ve davranışlar nasıl ama erkekte olması kötü bir şey bunun bence
bir erkeğin böyle olmamasıl lazım işte taşıyamadığını düşünüp beraberde olmak istemez hanii senin yanında kendini rahat hissetmesi lazım sonuçta..
bazı şeylerin hızlı başlaması ayrılıklarıda hızlandırıyor bunu fark ettim ben
bir ilişkiyi yürütmek te aynı şekilde zor be arkadaşım anlayış küpü olmak lazım
onu seyrediyorum, yani gözüm onun üzerinde. hep beni arasin istiyorum, telefon caldiginda o olabilir diye telefona kosarak gidiyorum. sürekli ona dokunmak istiyorum, ama kendimi frenlemek zorundayim. onun söyledikleri sacmada olsa benim hosuma gidiyor, ses tonu hosuma gidiyor. iste böyle böyle...
bayanda neysede erkekte çok itici olur bu durum yaniii ne yapabilirimki daha..
kendine hem begendigin ve hemde rahat edebilecegin bir sevgili bulmalisin.
onun yanindayken rahat konusabilecegin, kendin olabilecegin...
elktrik almadığım hoşlanmadığım biriyle beraber olamam zaten
onun yanında rahat olmam lazım birde yeni sevgilisinden ayrılmış face ine baktım unutamamış gibi güya unuttum diyor ama nerde herneyseee
ama öyle yada böyle bu durumu aşmam lazım... inşallah itici gelmemişimdir ona
yeni sevgilisinden ayrilmissa tekrar barisabilir, fazla ümitlenme derim ben. itici geldigini zannetmiyorum, sus pus gizemli erkekleride seven kizlar var. Benim sevgilimde cok az konusur.
bu arada sevgilim arkadaslariyla saatlerce konusabilen bir insan, benim yanimda süt dökmüs kedi oluyor. :-)
sanki varya şuan için ben kaçıyorum o kovalıyor yaniii ilk başta tanışmaya çabaladım onunla ufak tefek sırf muhabbet olsun diye laf atmalar felan o şekilde tanıştık şimdi o bana yanaşıyor ben kaçıyor görünüyorum ama tam öyle değil iticide gelebilir bu örnek;
birde geçen bir gece oldu gece berbattı erkenden kalktılar ben masanın diğer tarafındaydım kız k.bakma yaa dedi bende olsun boşver öneml değil dedim yemeğe gidiyorlardı benide çağırdılar gitmedim mesala çok garip olduğunu biliyorum iştah
sen bu kizi gercekten istemiyorsun, kedinin fareyle oynadigi gibi oynuyorsun. ego tatmin etmek icin. eger bu kizi isteseydin o yemek davetini kacirmazdin.
yaa kendimde değilim iştah felan hiç bir şey yok ego mego alakam olmaz öyle şeylerle
kızı istiyordum aslında ama facete ekleyince o yazıları görünce sevgilisinden yeni ayrıldığını bitirdim deyipte bitirmediğini gördüğümde hayallerim suya düştü ama yinede alıştırıyorum kendimi bu fırsatı teptim biliyorum kesinlikle oyun yapmıyorum
işte saçma birşey yaptığımı biliyorum ama bunun farkındayım inan bana ego mego tatmini işi değil bu kız fena bozulmuştur ama
aslinda sendeki bir cesit korunma mekanizmasi, aci cekmek istemiyorsun. mantigin o kiz olmaz diyor, sevgilisinden yeni ayrilmis, haliyle uzunca bir süre sevgilisini düsünecek ve sevecek, hatta belki barisacak. biraz zamana birakmalisin, arada bir sohbet etmelisin, gercekten begeniyorsan, ama mesafeni korumalisin. hemen duygularini isin icine katma aci cekersin. sadece arkadas olmayi dene öncelikle.
yaa zaten yeni yeni kaynaşıyoruz büyük bir fırsatı teptiğimi bilyiorum işe girdim yenii daha alışamadım bile oraya şuanki halim hayatıma bile yansıdı yanii ne işe nede iş arkadaşlarına alıştım ara ara baş dönmeleri tyansiyon yükselmeleri oluyor iştah felan hepsi kesildi sırf bu durumdan dolayı böyle olduğumu düşünüyorum bu kızın yanındaki hal ve davranıştan dolayı
yanii birde bu yemeği kabul etmemem iticide gelmiştir ona yarın bugün surat yaparsa hiç şaşırmam ama ona güven verdiğimi blyrm
takma kafaya. bence kabul etmedigin iyi olmus. kolay lokmalari sevmez kizlar, ne kadar gizemli olursan o kadar ilgi görürsün. saglik sorunlarin icinde üzüldüm, takma kafaya kendine cesit cesit meyve caylarindan yap ic, ihlamur ic, meyve ye. düzelecek hepsi emin ol. kendine dinlenmek icin zaman ayir, uykunu ihmal etme.
yaa gizem katmış gibi görünüyorum ama işte kimbilir o nasıl görüyor çoluk çocuk itici cesaretsizde görmüş olabilir.. ben parfüm üreten bir fabrikada çalışıyorum oda spreyi dedorantlar felan onlarda etki ediyormuş ablam hemşire benim o söyledii biraz iş yerininde etkisi var açıkcası daha hala alışamadım sabahta işe gidicm akşam biraz uyumuşum
evet alakasi var, bende ameliyathane lerin kokusunda bayilacak gibi olurdum. Ama sendeki panik atak a benziyor. yani fazla heyecan yapiyorsun gibime geliyor. kendi kendine konus ve sakin ol diye kendini uyar, faydasini göreceksin. birde uyumana ve yemene dikkat etmelisin, zamanla alisirsin.
yok panik atak kızın yanında heyecan felan taa en başta biraz vardı onuda belli ettiğimi sanmıyorum benim sempatikliğim ve konuşmalarımla etkileyebilme özelliğimi kaybettim... 3.5 sene önce hastahanede ether kokusu yüzünden hastanede ilk defa bayılmıştım hayatımda ilk ti bu da 2. ev de oturduğum yerde kaldım
nasıl yapıcaz bilmiyorum 13 şubatta kurs başlıyor
cok fazla düsünme, biraz oluruna birak herseyi. sempatikligin ve etkileyebilme özelligin hala var icinde, merak etme o sana geri döner. biraz stres li zaman geciriyorsun. stres azalirsa sende normale dönersin.
birde bu iş varya yapılacak iş değil inan bana girdiğim yer koca hat var hiç durmuyor o kadar seri geliyorki ürünler anlatamam sana palettesin ortamda sıcak makineler var fırın gibi yanii fena yoruyor sıcağıda hiç sevmem ben beyaz tenliyim alerji gibi oluyor bende sıcak resmen amelelik o kadar sertifika vede meslek lisesi diplomamam olmasına rağmen iş bulamadım doğru dürüst...
issizlik cok zor seni anlayabiliyorum. bende bu siralar issizim. hayatimda yapmadigim is kalmadi. benimde iki meslegim var ama ne care. gecen sene bir sene boyunca araba temizledim, cok agirdi is ve calisanlar hep erkekti. bir sene zor dayandim. temizlik icin kullanilan ilaclar bana allerji falan yapti, akkord du. arabanin biri bitmeden digeri geliyordu. Sabret bir süre belki basarirsin, basaramazsan en kötü ihtimalle isi birakirsin. Bu arada is aramaya devam et.
yazık sana yaa tüh...
ama işte şu kız beni çok etkiliyor hayatıma yansıyor bu durum 2 lafı zor bir araya getirir oldum salak gibi oldum yanii arkadaşlarlada iletişim o kadar iyi değil
belliki zor bir dönem atlatiyorsun, sabirli ol, kendine zaman tani. arkadaslarinla baglarini koparma, görüsmeye devam et, yoksa depresyona girersin. ve depresyondan cikmak inan ki cok zor.
haklısın zaten arkadşım yokki doğru dürüst görüştüğüm 1 kişi vardı oda full iş kolik kurtulamıyor iyi oluyorum günden güne zaten depresyonluk olmaz yaa yine burda ol teşekkürler ilgilendiğin için ben yatayım biraz sabah işe gidicem görüşürüz yinee...
iyi geceler
bu arada benimde bir tane samimi arkadasim var uzun zamandir görüsmedim. Ama komsularim var onlarla görüsmeye basladim. onlari kahve icmeye cagiriyorum, yada onlara gezmeye gidiyorum.
çocuğunda işi gücü var ne kadar yoğun olduğunuda biliyorum yaniii
işten geldim...
hosgeldin
hoşbulduk bugün bir az daha iyiyidim..
sevindim.
yaa sen kimsin yaa arkadaşım çok merak ettim seni...
bu arada bugün iş yerinde arkadaşlar sendeki tip bende olcaktı bu boy saç göz inan bana tavlanmadık kız bırakmazdım diyorlar millet benim sevgilim olmamasına çok şaşırıyor bugün iş yerinde öyleydim morali bozuluyor insanın
ben fazla merak edilecek özel biri degilim, siradan biriyim. dogrudur bu arada güzel olabilirsin ama kaderin güzel olsun. Hem tavlanmadik kiz birakmayacanda ne olacak, bir tane olsun temiz olsun. Elbet seninde biryerlerde bir kismetin var. Sabirli olmalisin, moralini bozma. Vakti saati gelince seninde sevgilin olacak kisi karsina cikacak.
tamamda arkadaşım kader sdaece yazılanda değildir yanii bazen bizim kararlarımızda olur ama nasıl yapıcam bilmiyorum zaman herşeyin ilacı sanırım
yaa bu tiple bu şekille Allaha şükürler olsun ...
yok ise sevgilim insan suçu kendinde arıyor ama karşımada çıkmıyorki
arkadaşım ordamsın yaa dün yine düşündün bir kez daha gerçekten var ya ben hata yapmışım inan bana o yemeğe gitmemekle kız bana kesin soğuk davranacaktır hanii onunla yemeğe gitmeyeceğimi düşünmüş olabilir yanii fena oldu...
mükemmeli aramaktan vazgecmelisin, belki mükemmeli aramaktasin. Yakininda olan sempatik birine bir sans vermelisin ve o insani hatalariyla kabul etmelisin. Cünkü hatasiz insan yok. Birde yemek olayini unut, o gecmiste kaldi. Sen simdi ve gelecekte atacagin adimlara dikkat et, firsatlari kacirma. Gecmisi degistiremeyiz.
mükemmeli aramıyorum senini hatalarıyla kabul etmelisin demendeki amaç nedir?
birde şimdi kurstan geldim salı gününe göre kız soğuk davrandı bugün kaybediyorum herhalde onu
sadece cevrende baska kizlarinda oldugunu söylemek istedim. Eger o kiz olmassa diye. Birde hatalariyla kabul etmelisin derken, insanlar eksiksiz degil demek istedim. Bugün sevgilim bana bir süre ayrilalim dedi. Anliyacagin sevgililer gününde yalniz kaldim bende, galiba beni sevgilim terkedecek. Parasiz oldugu icin hediye alamadi diyede morali bozulmus olabilir, ama bana soguk davranmasini aklim almiyor. Beni öpmedi bile. :-( Ben ona cicek ve cikolata aldim, keske onu bugün ziyaret etmeseydim.
anliyacagin bugün moralim cok bozuk.
aaaa sevgililer günü birde bari bugünde yapmasaydı vardır bir şeyler anlamaya çalış onu
hadiyelerini vermişssindir inşallah bugün görsen kursta hoca diyorki ahaaa bu tayfa full sevgilisizz hepsi sap bir kaç kızada aynısını söyledi varyaa bu benim sana anlattığım kızda var onların içinde belki onada kafayı takmış olabilir biraz daha soğuk gibiydi bugün ama benim suratında hali belliydi ruh gibiydim ölü gibi aynı
cikolata ve cicegi verdim ama sevinmedigi her halinden belliydi. Onu anlamaya calisiyorum ama keske bana soguk davranmasaydi, onu güleryüzlü görmeye aliskinim, soguk olmasi hic hosuma gitmedi. bu arada neden ruh gibi ölü gibi dolasiyorsun ki, gülümsemelisin, gülen erkek yada kadin herzaman somurtan insandan daha cok ilgi ceker.
doğru diyorsun işte bilmiyorumki bende arkadaşım iş yerinin yorgunluğu olsa gerek ama işte sanki bahane gösteriyor gibiyim değilmi ? yaniii o anki ruh halim öyle olduğu içindir ama inan bana şunu iyi anladım o yorgunlukla gidip akşam kursta oynamak zor oluyormuş vallahi kız fazla pas vermedi pek bakışmadık bile elleri o kadar çok güzelki elini tuttuğumda bir iç çekiyorum böyle ona bakıp...
fakat özellikle yemek konusundan dolayı çok kaybettim tamam geçmişte kaldı ama itici oldu bu
sevgilim iki gün sonra aradi ve hic ara verelim dememis gibi davraniyor, bir sorunu varmis bana anlatti. cok sükür sorunu benimle ilgili degil, yani hersey yolunda. senin durumuna gelince zor tabi gündüz calisip aksam kursa gitmek, ne diyeyim allah cc. yardimcin olsun. Eline baska firsatlarda gecer, onlari degerlendirmeye calis.
iş yerindekilerle daha da kaynaşıyoruz ama bilmiyorum bak gece vardiyasındayım yeni geldim mesajını yeni gördüm yazıyorum şimdiii hallatmenize sorunu ve senin adın çok sevindim bak dediğim gibiymiş çözüme kavuştu oldu bitti...
benim mesele hala askıda bu hafta gececi olduğum için kursa gidemiyecem cuma günü yemek var işe gitmiyorum o gün akşam yemek için gidecem
vallahi şu durumun içinden çıkamadım arkadaşım inan bana lütfen yardımcı ol yaa fabrikada bayanlarla felan okadar iyiyimki
bakalim cumaya yemek nasil gececek :-)
kızın anasida gelıcekmis
kiza yaklasman zor gözüküyor, annesinin ne isi varmis gelmeseydi iyiydi
dansa kaldıracaktım ama sence niye gelir ?
bilmiyorum
tamamdır geldim geceden daha yeniii kızla dans ettik numarasını aldım evlerine bıraktım onları yemeğe götürdüm annesini teyzesini felan taaa masasına kadar getirtti beniii...
iyi sevindim senin adina. umarim güzel bir arkadasliginiz olur.
nerde bee arkadaşım pazar günüde başka kursa gittik arabaylaaa yaaa bunu aldım yanında hala rahat değilim biraz da ateş bastı beniii felan yaaa ben ne yapıcam böyle en başta ben rahat olamıyorum onun yanında o nasıl rahat olsun değilmi ama
korkunun ecele faydasi yok. sen elinden geldigi kadar yap, belki kiz senin rahat olmadiginin farkinda bile degildir. görüsmeye basladiniz ya gerisi gelir artik
korkmak değil bu arkadaşım nasıl anlatsam anlatılmaz yaşanır derleryaaa öyle bir şey işte...
sence kızların hisleri kuvvetli değimidir bnim kendi kanaatime göre farkındadır ama ne biliyim onun yanında böyle olmamam lazım yoksa kaybedicem kızı artık kafaya taka taka varyaa
birde kurstan sonra kızları bıraktık sahile gittik arkadaşlarla geçen seneki kurstanda arakdaşı bu kursada geliyor dediki sen bu kıza iyi güven vermişssin yoksa senin arabaya binmezdi diyee benim arabaya 2 yıldır zor bin
kizlarin hisleri aldatilirsa anlarlar, cünkü erkegin ilgisinde farkliliklar olur, bakisi, durusu, konusmasi degisir. Onun disinda kuvvetli hisleri oldugunu zannetmiyorum. Gerci istisnalar kaideleri bozmaz. Simdi benim sevgilimin hisleri cok kuvvetli ben demeden ne demek istedigimi bakislarimdan hareketlerimden cözüyor, onun bu yönüne hayranim. Ben öyle degilim benden birsey istediginde ancak söylediginde anliyorum. Yani anliyacagin erkek bayan farketmiyor. kisinin zekasi ve altinci hissine bagli
vallahi arkadaşım kız yay burcu yanii hisleri kuvvetli olur yayların
o çocukta 2 yıldır benim arabaya zor biniyor dedi... sen iyi güven vermişsin buna diyee
bu arada o ayrıldı dediğim çocuklada 2.5 -3 senedir beraberlermiş...
yaaa bir fırlama olamadık azcık fırlama olsak varyaaa
bu ne biçim bir kaderdir ne biçim bir dngedir yaniii
oldugun gibi ol, seni seven oldugun gibi sevsin. baskalarina heveslenme, herkesin artilari yaninda eksileride var. kendi eksilerini gördügün andan itibaren düzeltmeye calismalisin, gerisi bos. hayatta kimse eksiksiz degil
ben mesela cok safim bu yüzdende hayatta cok kaybediyorum, ah keske birazda olsa uyanik olabilseydim derdim eskiden hep, artik böyle birsey demiyorum. neysem oyum herkesin bir yapisi var bunu kabul etmis durumdayim. beni sevende saf halimlede sevmeli, uyanik bir es isteyen baskasini bulmali
yaaa işte o eksileri düzeltemiyorum diyorumya rahat olamıyorum diyee vede sebebini bile anşlamıyorum öylee bir çarptıki beni roman gibi yanii
artık çarpıldım yaniii arkadaşım nasıl olcak böyle bilmiyorum diyorumyaa ben rahat değilim kız nasıl rahat olsun..
bu arada yay burcu söyle olur böyle olur diye yaptigin genellemeye ben katilmiyorum. kizi tanimalisin, tanidikca anlarsin ancak, .hisleri kuvvetlimi degil mi. güven vermen güzel, hakkaten kizlar kolay kolay kimsenin arabasina binmez, evine gitmez. 2,5-3 senelik bir beraberligi unutmasi zaman alacaktir ama elbet birgün unutacaktir, bitmisse elbet bitmesi icin gerekli sebepler vardir. firlama olmaya gelince bosver firlama falan olma insan ol, firlamalar mutlumu zannediyorsun, herkesin sorunlari va
benim sevgilimde yanimda cok dikkatli davraniyor, saygisizlik yapmaktan korkuyor, hatalari olursa özür diliyor. Ben ona her gecen gün daha cok asik oluyorum, o hala biraz mesafeli, belki yas farkindan dolayi bilmiyorum, sevgilime her gecen gün hayranligim ve sevgim artiyor, insallah oda zamanla benden bikmaz ve bana sadik kalir. aldatilmaktan ve terkedilmekten cok korkuyorum, genede korkularim yokmus gibi onunla birlikte olmaya devam ediyorum. Ona ve kendime sans taniyorum.
daha önceden iki kez aldatilan ve terkedilen biri olarak genede sevgilime güvenmek istiyorum, icimde bir umut var. Umutsuz yasanmiyor, icinde herseyin iyi olacagina dair bir umut olsun, yanilirsan üzülürsün ama eskiden tecrüben oldugundan daha cabuk toparlanirsin. insallah yaninda kiz daha rahat olacak, kiza ve kendine zaman tani. zaman cok önemli, ve ortak hobiler. birde icinden yanimda rahat olgüzel kiz , senin yaninda rahat olmak istiyorum güzel kiz diye defalarca tekrarla ise yariyor
sevgilimin yanindayken yüzüne söyleyemediklerimi icimden tekrar tekrar geciriyorum, duygularimi sözlere döküyorum. Isin komik yani sevgilim benim istediklerimi ben ona söylemeden yapiyor, ben ona söylemeden ne düsündügümü anliyor o bana teklif ediyor. Böyle birsey olmasi beni etkiliyor aramizda kuvvetli bir bag var, umarim hic bozulmaz
arkadaşım inan bana bu durumdan artık sıkılmaya başladım yaa 22 yaşımdayım23 ee girecem hala sapım yanii birde şimdi varya sevgilisi olmayan yok gerçekten yaa bizde böyle acemi gibi birde milletin sen hala bir şey bulamadınmı lafları o arabaylamı bulamadın? sendeki tip bende olacaktı oooo felan fulan geçen amcaoğlunun yanındayım amcam onu aradaı o salağın altına audı veriyoruz daha hala bulamadımı bir manita insanın içi yanıyor çok üzülüyor biliyormusun
birde başımda böyle bir durum var.
gec olsun güc olmasin. sabretmelisin. bende esimden ayrildiktan sonra tam 8 sene sabrettim ne imtihanlardan gectim, ne insanlarla tanistim su andaki sevgilimi bulana kadar. Hayatta zorlamayla birsey olmuyor, herseyin bir vakti saati var. o vakit o saat gelene kadar sabirli olmalisin. VE yakininda olan seni isteyen birine bir sans vermelisin gerisini zaman gösterecek, herkes herkesle anlasabilecek diye bir kaide yok. Dogru insani bulana kadar kac kisiyle tanisacaksin ki, kiymet bilesin.
arkadaşım bu tiple bu şekilee bak yaş 23 oldu inan varyaa hayatımda da çok gariplikler var tek başına bende değil bu sorun
bu arada sen kaç yaşındasın eşimden diyorsun 8 sene diyorsun bak sana sana anlattım herşeyiii bu kız cin gibiçarptı beni benden aldı ben gittim başkası geldi
asik olmussun. ben 36 yasindayim hayatimda iki kez asik oldum 17 ve 31 yaslarinda, VE simdi ücüncü kez kör kütük sarhos asik olmak üzereyim. Bu arada ilk esim sadece hoslandigim biriydi, asik oldugum adam degildi. Asik oldugum adamlarla mutlu olamadim, sadece aci cektim. Esimle mutluydum taki beni aldatana kadar, beni aldatinca onu affetmedim ayrildim. Simdi bir sevgilim var, yarim sene olacak nerdeyse cok mutluyum, sonu hüsran olmasin diye dua etmekten baska elimden birsey gelmiyor.
bir erkek icin idael yas 25-28 yaslar, o yüzden zamanin daha var sevgili bulmak icin, baskalarinin dedikleri seni rahatsiz etmesin. Birde güzellige bakmiyor, sans meselesi. Benimde cok güzel oldugum hep söylenir ama hayatta cok mutlu oldunmu dersen evli oldugum yillar mutluydum, birde simdi yani alti aydir yeni sevgilimle mutluyum.
vallahi ben o kadar beklemek istemiyorum ama bu varya fena çarptı beni bu kız
carpilmisin halinden carpilmis anlar. :-) bu kiz carpti belki ama düsmekte var kalkmakta bu carpmanin sonucunda. ask güzel sey, kiymetli ve insanin eline herzaman gecmiyor. sana yeniden bol sans diliyorum. dogal ol, kendin gibi ol ve gününü güzel yasa, gecmisi degistiremeyiz, gelecegide ne olacagini bilemeyiz. anin tadini cikarmaya bak.
arkadaşım işte erkekte olunca bu kötü oluyor bayanda olması çok büyük bir sorundeğil
yaniii bir bayan olarak sende istemezsin öyle bir erkek bende bayan olsam bende istemem
dolayısıyla iletişim olmadanda hiç bir şey olmaz
bende israrla diyorum ki zamanla olur. ortak bir hobi yapin, mesela dans kursu yada yemek kursu olabilir, beraber bir film seyredin. Ortak yönleriniz cogaldikca konusacak konu olur. Ona ailesiyle gecmisiyle ilgili sorular sor, okul hayatini sor, mesela ilkokulda nasildin, resmini görmek iste. anilarini paylas. Benim sevgilim ve bende cok az konusuyorduk, zamanla acildik, simdi cok güzel sohbetlerimiz oluyor. Sessizce bir insanla durmaktan zevk aliyorsan zamanla o insanla konusmalariniz artar.
bir bahaneyle sen firsat buldukca bu kizla beraber olmalisin ve günün nasil gecti diye sor, kendi gününü anlat, ne yemek yedigini kimlerle karsilastigini, gün icinde basindan gecen olaylari anlat, yapabilirsen fikra anlat, siir oku, yapamazsan sarki mirildan, sarki söyleyen erkek ilgi ceker ve hicbirsey bilemiyorsan gülümse, gülümseyen erkek her zaman ilgi ceker. Hayat dolu ol, neseli ol, spor yap, yaptigin sporu anlat. Bak mesela ben hic politika sevmem ama sevgilim günlük gazeteleri okuyor
Ve ben ona bugün haberlerde ne vardi diyorum. Poker oynuyor internette, hic ilgimi cekmez, ama ona pokerle ilgili sorular soruyorum onun hobileriyle ilgilenirmis gibi yapiyorum, onun anlattiklarini dinliyorum sözünü kesmiyorum, yüzüne politika sevmem demedim hic, cünkü o anlatirken bile zevk aliyor ve onun o hali benim hosuma gidiyor, tartismaya girmiyorum. hakli bulursam haklisin diyorum. hosuma gitmesse kendi fikrimi söylüyorum. saygisizlik yapmiyorum oda bana saygisizlik yapmiyor
onun yanında bir rahat olabilsem büt?n bunlar kendiliginden ortaya cikacak
rahat davranmaya çalışıyorum:)) normal insanlar gibi.
sonuç?
eskisinden daha iyi bir durumda oldugum kesin.
eskiden nasıldın ve ne kadar süre içinde normale döndün?
1 yılımı aldı.önceden rahat davranamıyodum konusamıyodum felan sonradan dedim oda benden üstün değil.
ooooo 1 yıl çok uzun bir süre...
başta bir garip oluyor insan sanki ne diyeceğini bilmiyor falan ama alışıyor sonra
inşallah alışırım
Ben hafif yemekler istedim ve onu bile yiyemedim fazla konuşmadım o konuştu ben gözlerine baktım aslında pek de dinlemiyordum onu sadece gizlerine mest olmuş aval aval bakıyordum :)
erkekte olması kötü ,işteee
aşık adamın hali başkadır erkek kız yok :)
sbi böyle olursak nasıl olucakki bu iş
hoşlandığım kişi olunca ben utanıyorum ya bazen saçmalarım.
karşında senin gibi bir erkek olduğunu düşünsene
Çünkü hoşlanıyorsun, heyecanlanıyorsun daha doğru heyecanlandırıyor seni.
heyecan yok inan bana şuan öyle bir şey söz konusu değil
anladım hayırlısı :)
bilmiyorum yukarıda saydığım gibi yanniii bir acayip oluyorum onun yanında farklı böyle sus pus durumları ardından konuşmada kekeleme felan yok yaniiiii heyecanda yok ama bu onu rahatsız edermi acaba orası önemli ?
yoo, hoşuna bile gidebilir..
ama ona güven verdiğimi çok iyi biliyorum
ama kendimi gösteremiyorum tam...
Hoşlandığım birinin yanında heyecanlanmak güzel bir duygu bence keşke ben de yine yaşayabilsem o duyguları
neresi güzel hocam resmen özgüven çöküntüsü yaşıyorssun yaa ne konuşmalarımla etkileyebiliyorum nede sempatikliğim ortaya çıkıyor kendime hayret ediyorum birde bu durum genel olarak hayatımada yansıyor
Hiç sorma hoşlandığım kıişini yanıda bir terleme basıyor ki görmelisin vede türkçeyi yeni öğrenen çocuk gibi oluyorum.
herkestemi var bu acaba
ben sadece bende var die biliyordum ama daha ben gibi çokmuş :)
bende öyle düşündüm ama tabiki önemli olan kişinin kendisi
ağızım kuruyordu benimde ya tepkiyordum filan utangaçlıktan oluyor zamanla samimi olunca geçiyor emin ol ;)
inşalllah öylee olur
ya çok lakayit davranır dikatini çekmeye çalışırım yada etkileyici olmaya çalşırken ağzımı bile açamam çünkü onun önünde benim sözlerimin anlamsız kalmasından korkarım
İştdd bende öyle oldu.
heyecanlanıyorum,terliyorum,kalbim küt küt atmaya başlıyor.
sonra ?
yok bende o kadarı olmuyor ama konuşmalarımla etkileyemiyorum vede sempatikliğim ortaya çıkmıyor
Bence bu halde olmak gayet normal ve bir çok insanda bu olur:D
inşallah geçer vallahi hayatıma bile yansıyor rahat olamıyorum kendime şaşırıyorum resmen ilk başta tanışmaya çabalıyordum şimdi o yanaşınca uzaklaşıyorum yanii ister istemez
bnde ilk iki gün ööle sonra o hemcinsimmiş gibi devam
çok erken kendine geliyorsun keşke bende öyle olsam
bnde sevdiğimn yanında donup kalıyorum sus pus oluyrm kızarıyorum :))
bayanda olması neysede erkekte olması çok itici geliyor kızlara
Aşk itici nedir bilmez bayım. Eğer gerçekten seviyorsanız siz bile donup kızarabilirsiniz 🙊
@baayangizli bende onu söylüyorum iştee
bende de oluyo ama hep yanlış anlaşılıyorum :) o yüzden sakin olmaya ve normal davranmaya dikkat ediyorum :)
nasıl yapıcazki arkadaşım yanii erkekte olması apayrı birşey bayanlara itici gelir yanii erkeğin yanında sahiplenmesini korumasını ister..
sen kaç yaşındasın?
ayırt etmemmi hiç keendime hayret ediyorum vallahi
yaa zaten yaklaşık 1 ay önce ffaceten eklediğimde bir baktım erkek arkadaşından yeni ayrılmış yorumlarında çocukta hala faceinde felan aşk sözleri aşkımız böyle bitemez felan gibi kız bir yorum yazmış oda olur be güzelim demiş kızda kalp işareti koymuş 2 ocakta resminin altına yorum yapmış heytt be hatunuma bak benim felan diyee belli yani svgilisi şimdi ayrıldım diyo çocuk hala faceinde sonradan baktığımda o yorumları silmiş yaklaşık 2 hafta önce felan
tamam işte gördün mü dedim sana şimdi herkes biribirinden çabuk sıkılıyo ayrılıyo ya gözü doymuyo yada bakalım onuda deneyim aman denemeden gidersem gözüm arkda kalır hesabı herkeste ..hele hele yeni nesil süneppe beyinli yeni nesil yetişmesi söz konusu ar namus kalmadı artık
bilmiyorum vallahi ne yapsam birde kıza toy ve iticide gelmişssem tamam artık
demek dudakların yapışasın geliyo haha :D..gitseydin ya çok yemezdin azcık yerdin :) ...her geçen gün heyecanınn azalmasınn sebebi ne öpemiyon diye mi ...hadi deli oğlan hadi o kızın beline dolan helebi öp bakalım kızı dudğındannn :D...git açıl anlat derdini ya başla çıkmaya hem heyecannda azalmışken
al işte dalga geçme arkadaşım anlayış biraz duygularımı söyledim sana ara ara oluyor öyle dudak olayı onun için söyledim... yemek olayı harbiden varya
iyi dalga geçtin heee kıza itici gelmiştir ama demi
neden böyle yaptım hiç anlamadım ama kendimde de değilim yanii iştah felan hiç bir şey yok daha yeni yeni kendime geliyorum birde yenii işe girdim hiç bir şeye alışamadım yanii o kadar yoğunuz ki arkadaşım anlatamam sana şimdi yeni geldim varya mahv oldum en yoğun hatlarda çalışıyoruz hiç durmuyor hatlar...
kesin kaybettim onun gözünde yemeğe gitmemekle...
bak inan itici gelmemiştir sadece onunla olmak istemediğini düşünebilir bn mesela öyle düşünürüm davet ediyorum gelmiyo istemiyo heralde ilk akla geln şey budur ...ama gitseydin böyle düşünmezdi ..neyse üzülme ona yakın olmaya çalış güya tesadüfen sende ordasın falan sonra tekrar buluşmak iste falan işte o zaman hoşuna gider
yaa varya öyle birşeykii şimdii ben bununla tanışmak için çabalıyordum ufak laf atmalar felan birde benim boy uzun bu kızı hoca bnim yanıma veriyordu kursta öyle böyle tanıştık iriden ufaktan laf atıyordum sonra sohbet açıldı komple arkadaşlarla bir cafeye gittik muhabbet sohbet ondan sonra bana bir şeyler oldu şimdi o bana yanaşıyor ben kaçıyorum böyle bir gariplik
ya zaten onunla olmak istemediğimi düşünrse bu iş nasıl olur sence?
yaa sürekli kaçmıyorum ki zaten bir geçen yemeğe gelmedim sadece oo diğer zamanlar hep beraber gittik cafeye zaetn yeni kaynaşıyoruz diyorumyaa
sus pus oluyorum onun yanında sempatikliğim ortaya çıkmıyor kendimi iyi anlatamıyorum en çokta takıldığım bu iştee
soruda sorunda o zaten dikkat ettiysen..
zaten gerektiğinde konuşuyorum teşekkürler ilgilendiğin için...
artık bıktım ve sıkıldım biliyormusun herkesin bir ilişkisi var kime takılsam ilişkisi var veya yeni ilişkiden çıkmış bu dediğim kızada fena kapılmışım ben yanii
yooo benim ilişkim yok bu sene daha sevgilim olmadı :) ..korkma yalnız değilsin sıkıntıda yapma biri gider biri gelir bnde aşık olunca artık bundan başkasını sevemem diyodum hiç öyle değilmiş yine aşık oluyorum yine seviyorum ...bu kıza fena kapıldıysan da söyle derin bi nefes al yanına git ve hissettiklerini açıkla heyecanlı olduğunu bile söyle yani benimkisi gerçekten sevmek de ona bak kızlar buna bayılır haberin olsun :)
doğru diyorsun ama işte birz daha birbirimizi tanıyalım yanii ama bence kız kendisinden hoşlandığımı anladı bence bak inan bana varya herşyim var Allaha şükür ev, para,araba lükste araba yanii yanlış anlama övmüyorum kendimi tek eksiğim bir sevgili yannii bu tiple bu şekille boşta geziyorum ot gibi yaşıyorum
gördün mü bak anlamış ne güzel ...ya git açıl tamam tanırsınız hem sevgililer günnde süper olur bak çok hoşuna gider inan bana hem tanışırsınız hem sevgili olursunuz elele kolkola gezrken tanışırsınız olmaz mı...sçma konuşma ot gibi dolaşıyorum falan biz şimdi ot muyuz hayret bişysin öyle düşünme ...14 şubatta süperr olur unutma söylediğimi süpperr olur tamam mı
ne güzel duygular bunlar ama sevgilsinin yorumlar hala duruyor resimlerin altında..
benim kafamı karıştıranda orası işteee anlıyormusun kızın ilişkisi güya bitmiş
bu sene niye böyle oldu yaa yaaa ben çok abartıyorum yada başka şeyler var yanii benim daha öncede hoşlandığım aşık olduğum kızlaroldu onların yanında hiç bu kadar olmamıştı birde bu durum özgüven sorunuda yaşatıyor
olsun ..çok güzel bi duygu yaşıyorsun şuan herkesin istediği ama olmadığı...bekle bakalım ne yapacak daha 1 ,2 ay çıkmazsa başka birisiyle sen konuşmaya başla dicektim ...başka bişey de aklıma gelmiyo yada şöyle yapabilirmisin sevdiğin kızın resmnn altına yorum yapan kişiyle iletişime geçmek sorabilirsin ne var ne yok çıkıcakmısınz falan öylede öğrenebilirsin
vallahi inşallah itici gelmemişimdir kıza ama hiç sanmıyorum çünkü oda benim bu durumumdan hoşnut yemek konusunuda çok abarttığım kesin.. alt üstü gelmedim işte birde ona güven verdiğimi biliyorum haftaya 15 tatil bitiyor gececiyim geceye yazarlar kesin akşam 6:30 da kurs başlıyor biz o saatte işte oluyorz kursta haftaya salı başlıyor gerçi bu kız tek perşembeleri geliyor ama artık sık gelir herhalde ...
vallahi bayan olan sensin bak yaşında var kız 25 yaşında onun için iyi bilirsin bu konuları
tamamda her insan aynı değilki ..bilmiyorum kafası karışık olabilir sen mi o mu karar veremiyo olabilir tanımıyorumki hakkında kesin yorumlar yapayım ...evet 24 yaşında oldum bu sene ama dediğim gibi her insan aynı değil ..bende şimdi sana ibirini anlatım şimdi ne düşünyo desem sen ne söylersin tanımıyosun da
bak benim yorumlarım çok değerlidir karakterim gibi...
tabii sorabilirsin ekledim seni ama izin vermiyor yazıyor
tamam ekledim heee biraz dalmışım k.bkma
bazen ben gibi bazen başkası gibi değişken oluyo malesef
arkadaşım erkekte olmasını nasıl karşılarsın peki ?
karakterine bağlı,kendin gibi biriyse bence kasmaya gerek yok?
işte erkekte olması kötü
ya geçin bunları.siz olun kendiniz olun doğal olun yeter.
işte doğal olamıyoruz
Ben mal mal espriler yapıyorum sonra düşündükçe kendimden utanıyorum :D
vallahi beni bir gör dışarıdan görenler o kızın yanında bu senmisin derler birde çok kafaya taktım bunu niye böyle oluyorum diye genel olarak hayatımada yansıyor
Ben de böyleydim Şarkı söyleyemiyor;konuşamıyordum. Ve dahası oluyordu . Çocuk beni yanlış tanıdı Artık arayıp sormuyor Kendine gelmeye çalış :(
işte orası kötü yaa bayanda olması kesinlikle bir erkeğe itici gelmezde erkekte olması acaba bayanlara neden itici geliyor onu anlamam
Çünkü erkek güçlü görünmelidir de ondan bir nevi destek gibi
aynen öyle ama ne biliym inşallah itici gelmemişimdir ona
kızın tekıde arkadasıma sormus bu cocuk ben varken nıye susuyo dıye sevdigimimi düşündü acaba bak şimdi sevmiiyorumki la ben onu :)
yaa zaten sevmediğin kzını yanında konuşursun illaki
bu kız benm onu sevdigimimi düşünüyo şimdi
herhalde... ama bellide olmaz
gidiyim yok olum ole bişey diyiim :)
hiç bir şey deme bence boşver..
beni görünce sırıdıyo falan vay anasına neyse söylemeym
ben genelde gülümserim.. çok konuşmamaya dikkat et.. gözlerin ve bakışlarınla onu etkile zaten anlar senin ondan hoşlandığını :)
zaten anladı bileee kesinlikle eminim bundan...
gayet samimi, sıcak, içten, nazik, suskun, sakin, sempatik olurum :))
:-)) ben onu aşabilmek için önce telefonla falan tanşıyorum.. yoksa kötü evet :-))
bu kızın yanında oluyor bu yanii ilk başlarda tanışmak için uğraşıyordum can atıyordum şimdi bir gör ben kaçıyorum o kovalıyor gibi birde itici geliyor bu bayanlara pasif kalıyorum karşısında öyle bir erkek istermi bayan ?
ister istmez ayrı bi mesele de, aşabilmek için şöyle yapılabilir..ben aynı ortamda birini gözüme kestireceksem, önce uzun bi süre onu kafamda herkesle aynı yere koymam lazım ki ona da normal davrnabileyim, yoksa ne espri,ne harelet hiç bişey kalmaz. zamanı gelince yavaş yavaş yönelirsin,heyecanlaarı atmış olursun.. mesela bana reelde kız tavlamak sanaldan daha kolay gelir.. olağan halimi görür çünkü
anladım bende aynı dediğin gibi yaptım işteee yeni yeni kaynaşıyoruz benim boy uzun oda benim boyuma orantılı boyu hoca onu benim yanıma veriyordu yoksa tanışmamız zor olurdu orda ufak tefek takışmalarla tanıştık yoksa harem selamlıktı kurs onlar diğer tarafta biz öbür tarafta
elimi, kolumu nereye koyacağımı bilmem.,bide ayağım hep taşa takılır doğru düzgün yürüyemiyorum,şapşallaşıyorum ...
erkekte olsa nasıl olur ne derdin acaba?
bende de oluyor bu durum sadece sende değil sanırım ama yine güzel bişey
keşke kızlarda öyle düşünse
onla daha önce çok konuşmadığın için olur eğer biraz daha çok vakit geçirirsen alışırsın :)
ilk başta konuşsaydık bunlar hiç olmayacaktı kurs harem selamlık gibiydi il başlarda daha yeni yeni kaynaşıyoruz
inşallah öyle olur itici gelmem ona ..
Kanun bu hocam Asik oldugun kizin yaninda ucarsin ;)
nasıl olcak oda uçmasın itici geliriz ona
Onlara göre değişmez hal ve davranışlarım. O anki ya da o zamanlardaki ruh durumuma bağlı.
hata yapmaktan korkuyorsun, yanlış bir şey söylemekten
o ne düşünür diye düşünmek vs
normal yani
öyle bir korku kesinlikle yok bende o ne düşünür diyede değil başka bir şey bu yanii inşallah güzel düşünüyordur ona güven verdiğimi çok iyi bilioyurum
walla bn onn yanında konuşamam dilim tutulur :)
nasıl olcak böyle bir ilişki ?
pakistan maymununa dönerim !
bayanda neysede erkekte çok itici görüyor kızlar erkeklere Allah kolaylık versin ilk defa bu kadarını yaşıyorum çok kötü genel olarak hayatımada yansıyor
rahat olmayan bir erkeği düşünsene karşında...
kızlarımıza itici geliyor bu durum işteee
Hahha, harika bir cevap, bu kadar mı kısa ve net anlatılır. Merak ettim diğer yorumlarına da bakacağım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar