Neden arkadaşlarıyla tanıştırmıyor?

arkadaşlar sevgilim polis memuru bende medyada çalışıyorum. uzun zamandır süren bi ilişkimiz var ve yakın zamanda düğünümüz. ama aklıma takılan bi nokta var o benim çalıştığım ortama gittiğim yerlere gelir yani ben davet ederim beraber gitmk isterim ama bu zamana kadar hiç arkadaşlarının olduğu ortama yada çalıştığı yere çağırmadı. geçen benim çalıştığım yerdeydi, şubeden başkomiseri çağırıyomuş telefon geldi. bana beraber şubeye gitsek ama sen gelmezsn biliyorum dedi bende o gelmezsin diye baştan hüküm verince napcam ki şubede ama sorun olmazsa geliyim dedim yok ta açıkçası gelmeni istemiyorum da dedi... bi şey diyemedim bana sen gel şubenin orda mağaza var orayı gez dedi giderken şubeden haber geldi gerek kalmamış bizde beraber vakit geçirdik falan... ama niye beni götürmek istemiyo kendisi çevrende olan insanları çalıştığın yeri tanımak istiyorum hoşuma gidiyo diyo benim aynı şeyi isteyebileceğimi niye düşünmüyo. neden tanımıyorum hayatında olan arkadaşlarını iş yerini

erkekler niye yaparsınız böyle bişi
Güncellemeler
+1 yıl
ilk iş yerime geldiği gün ben geldim ama seni asla şubeye götürmem düşünme sakın gelirim falan diye demişti çok kırılmıştım bi de ilişkimiz tazeydi belli etmedim içime attım götürme tamam dedim...
Neden arkadaşlarıyla tanıştırmıyor?