Birbirimizden ayrı şehirlerdeyiz ve ben onu sanal alemde de olsa en yakın arkadaşımla tanıştırdım.
Bu arada biz yüzyüze tanıştık , sanal bir aşkımız yok. :)
Bu arada biz yüzyüze tanıştık , sanal bir aşkımız yok. :)
Benm sevgilimde onun arkadaşlarıyla bir yerde denk gelmediysek tanıştırmaz çünkü çok herşeyi dalgaya alan tipler bu yüzden ters birşey derler diye karşı karşıya getirmek istemiyor en basitinden biriyle karşılaştık nereye dediler sevgilimde eve dedi birliktemi hayırdır ne yapıcaksın falan çok saçma sapan konuşan arkadaşları vardır.Uzun bir ilişkiniz varsa çevresindekiler uzun bir ilişki yaşamadılarsa hala aynı mı gibi patavatsızca konuşabiliyorlar.Ve seni üzmemek için böyle yapıyor olabilir.Bende kız arkadaşlarımla tanıştırmam sebebi yok :)
2 yıllık ilişkimde sözlüm bnei kmsyle tanıstırmadı ilk zamnlar cok arkadsı warmıs ama benimle tanıstıktan sonra bi çoğuyla selam selam görüşmez bile bnde cok sordum nedne gitmiyoruz onlarda getirsin sewgilisini die aldıgım cewap ilerde görüştüklerimiz olucak ama biz ewli oldugumuzda görüştklerimizde ewli çiftler olucak der şimdi takmıyorum sözlümün erkek arkadaslarını tanısam ne olucak oturup ya asker anılarını yada arabaları konusucaklar sıkılıcam hem ben onun eşi olucam kıskanıo da olabilr...:)
Kız arkadaşları ile tanıştırmıyosa olası adayları kapatmamak içindir,çapkın modeli görünmek istemiyordur.Erkekler ise de, ya seni kendine yakıştıramıyor,bumuydu lan demesinler içindir,yada kendine özgüveni yoktur kaptırırım belki riskini göze alamıyordur.
Özgüven eksikliği olabilir.
herşeyin bir zamanı ve yeri vardır.yeri geldiğinde elbet tanıştıracaktır.
Cevap
14Cevap
1. şuan için erken diyor ve ortamına sokmak istemiyordur
2.. o da senin ortamlarını merak edip tanışmıyor. bak ben tanıştırdım demişsin
demekki çevrende kimler var kimler yok pekte merak etmiyor
3. ciddi düşünmüyordur (daha dur bakalım der gibi... )
4. insan emin olmadığı kişileri meydana çıkarmaz belki de bundan
birde şu var siz aynı şehirlerde olsanız hep beraber görüşülür vs. arkadaş ortamları kız erkek sosyal bir paylaşım gibi gibi... ama aranızda mesafe var belki bu yüzden
kendi erkek arkadaşlarına güvenmiyor şimdi diceksin onlardan pis birşey beklemiyorsa benimde onlara yaklaşacagımı düşünür alakası yoktur aslında budurum erkek için feci olacagı için kız arkadaşını tanıştırmak istemiyor başıma geldi bende tanıştırmam kimseyle :)
Tanışmasan daha iyi, benden bahsetmiş haberim olmadan çocuk kimdir nedir bilmem faceden istek göndermiş demediğim kalmadı iki şahsa da boşver tanışma daha iyi..
Yüzyüze tanıştırsa da değişen birşey yok öyle de aynı böyle de..
sevdiğine eminsen o kadar takılma bu konuya için rahat olsun arkadaşlarına güvenmiyodur. ama sevgisinden şüphen varsa üstüne git tavır koy derim. ama bide şu var başka şehirdeki arkadaşını tanıştırsa ne olur ki takılma bence.
asırı kıskanc olabilir yada ilişkisinde herseyin acık edilmemesinden cok özel olmasına dikkat ediyordur ki bence bu en güzeli
Bu ihtimalleri düşünmek güzel :D
Bazı erkekler arkadaşlarını sevgilleriyle tanıştırmaktan rahatsızlık duyar. bu 2 anlama gelir ya seni kıskanıyordur. Ya da arkadaşlarının söyleyebilecegi bazı şeylerin gizli kalmasını istiyordur.
Senden çekiniyordur. Seninle oynuyordur. Ya da arkadaşlarına güvenmiyor sana sarkmalarından korkuyordur. Çok fazla alternatif var.
oynadığını sanmıyorum çünkü biz cidden büyük riskler aldık yani buluşmamız bile tehlikeliydi ama ailesinin burnunun dibinde buluştu benimle.
o zaman sana sarkmalarından korkuyor olabilir. ya da sadece içinde hissettiği bir şeydir. açıklayamazsın ya hani. o tür bir şey?
Biraz daha zaman geçmesini bekliyor olabilir mi ?
evet yüksek ihtimal öyledir.
Umarım öyledir . :/
umarım :) ama asıl arkadaşlarıyla tanıştıktan sonra başka bir insana dönmemesini umalım :D
Sanmıyorum ya . Çok sessiz sakin bir tip , umarım değişmez . Böyle iyi değişmesin :)
haha :) hayırlısı bakalım :)
çok güvenmediğim bi erkek arkadaşım değile eğerherhangi bi erkek arkadaşımla tanıştırmam..yan gözle bakmasa bile aklından bişey geçmesi yeterli..kıskanırım
Bazıları tanıştırır. Ama senin ki tanıştırmıyorsa sorun ikinizde de değildir. Belki zaman yoktu, ayrı şehirlerdesinizdir ya da korkuyodur. Bilemeyiz tabi ki. :)
zaman geçmesini bekliyor olabilir mi ?
Olabilir mi bilmiyorum ama olabilir. :D
Olabilir :D
Arkadaşları herşeye maydonaz olan bırılerı olabılır..
ya da başka durumlar vardır..
ya arkadaşlarının söyleceklerinden çekinir yani geçmişle ilgili ya da aralarında ki farklardan kaynaklanır sosyal kültürel vs. bu da zamanla olacaktır bence.zaten tanıştırmama gibi bişey yok sadece zamana ihtiyaç vardır.
seninle ilgili arkadaşlarına olur olmadık hikayeler anlatıyorsa arkadaşlarının bunları sana söyleyeceğinden korkuyor olabilir.
Kıskandığı için oalbilir ya da zamanı var diye düşünüyorda olabilir.
Arkadaştan arkadaşa fark var; ben 2 lafından biri ''vay aq'' olan arkadaslarımla hayatta tanıstırmam :D
eğer böyle bir sey varsa saklayacak birseyi vardır ve süphe ile yasanmaz
Cidden yaşanmıyo -,-
sende gamlı baykuş gibisin yani :(
yeri ve zamanı...
gerçi bazen durum zordur ama kabullenmek tek çare gibi
bende istemem kız arkadaşlarımla tanıştırmayı özel bir nedeni yok
Kıskandığı için mi yani ?
olabilir
Senin mali kimse calmaz merak etme :))
:))
Sadece eniyi arkadsimla tanistirirm baskasiyla olmaz hem tanisip ne yapacak ne gerek var
arkadaşını en iyi o tanır...kurt ve kuzu meselesi yani...
Sevgilisini düşünerek cinsel fantazi kurmasınlar diye :D
kendisine veya arkadaşına veya sevgilisine güvenmediği için
Seni sindirememiş olabilir.
Basit : Kadın deşifre eder.
Deşifre eder derken ? Sırlarını arkadaşlarına söylememden mi korkuyor yani ?
ben kıskanırım zorda kalmadıkça tanıştırmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar