Dün yazmıştım sevgilimin evli olduğunu öğrendim. fotoları yolladım karısına

dün yazdım sevgilimin evli olduğunu kendim öğrendim ve ben ailemi kaybetmenin acısında kıvranırken haayatıma girip gözümün içine baka baka boşanmış olduğunu söyledi.ben zaten yıkılmışım bir kez daha yıktı beni.bende fotolarımızı yolladım karısına o bana acımadı,hiç vicdanı sızlamadı.bugün bana diyoki çok sevmiş,kopamamış nasıl vicdanın vardı seviyodunda dedeğimde kaybetmekten korkmuş terk ederim diye,şimdi çok iyi oldu dedim.benim gururumu nasıl düşünmedin,beni evli bir adamın dostu yaptın,yok bana kötülük yapmamış,zorlamı girmiş hayatıma,kapımamı dayanmış zorla,daha ne yapıcan dedim yalan söyledin bide üste çıkıyor,ne kötülük yapmışki,özürde diliyo sanki geçecek ne dersiniz bu adama siz?
Güncellemeler
+1 yıl
söylediklerine ne diyorsunuz?kötülük yapmamışki ben hayatıma almışım,zorlamı girmiş ee yalanla girdin ben seni anında sepetlerdimki evli olduğunu bilsem diyom hep su üstüne çıkıyor.zorlamı girmiş kötülük ne yapmış vs vs.senin bana vicdanın sızlamadımı dedim,senin çocuğun varsa bende ana baba evladıyım dedim.
Güncellemeler
+1 yıl
beni önce tehdit etti,gel dedim yiyosa ben yalnız yaşıyom kimsemde yokya kolaydı,gel polisi ararım ,rezillik çıkartcam dedi,çıkart dedim benim utancak bişeyim yok sen dersin ben evliydim kandırdı şimdi sepetliyo beni diye,ben dedi ne resimler yaparım (kendisi bilgisayarcı) abine yollarım,yolla dedim korkum yok dedim,anlatamammı sanıyon olanları dedim bu sefer alttan aldı seviyomda vs vs
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada benden önce 2000 tl borç istedi yok dedim sonra 15 bin kredi çekmemi istedi bu vicdansız ,vermiyolar dedim.ben yetim aylığımdan kredi çekecektim ona wayy be.bide bugün arayıp sevdim çok sevdim diyo
Dün yazmıştım sevgilimin evli olduğunu öğrendim. fotoları yolladım karısına