Futbol,basketbol,voleybol,hentbol...
Yüzme,tenis,atletizm...
Pilates,yoga,vücut geliştirme...
Parkur ustalığı vs...
Yüzme,tenis,atletizm...
Pilates,yoga,vücut geliştirme...
Parkur ustalığı vs...
futbol basketbol voleybol tenıs atletızm ıle ılgılenıyorum, unıversıtenın voleybol takımındayım duzenlı kosu ve antreman yapıyorum onun harıcınde haftada bırde arkadaslarla alplerde kayak yapmaya gıdıyorum futbolu soylemeye gerek yok ne zaman mac olursa zevkıne oynuyorum
Nadiren futbol basketbol oynarım.
Bazen de fitness vs.
Yüzme'de başarılıydım. Bi ara kareteye gittim ilk hafta siyah kuşak kızı dövünce atıldım :$
voleybol.bayılıyorum ve profesyonel olarak yapıyorum
Cevap
20Cevap
Futbol aşktır basketbolda ızlenır tenıss cekısmelı oluyo bakmadan olmaz voleybol da ne guzel hatunlar var yuzme tarz meselesı sıradakı hedefım vucut gelsıtrme..
Body building, yüzme, tırmanış, kick boks... yaptıklarımda yapıyor olduklarım da bunlar.
Sakız çiğneyerek, çekirdek çitleterek ve en etkili yöntem olan bıdı bıdı yaparak çene kaslarımı çalıştıyorum. Gıdı sorunu olanlara da birebir.
İlginç.
Tenis'i seviyorum. Spor , yaşamın ve sağlığın parçasıdır.
basketbol oynarım bizaamnlar 1 sene kulüptede oynamıştım daha sonra bıraktım ama hala meraklıyımö basketbola
10 yıldır taekwondo ağırlıklı olmak üzere muay thai çalışıyorum.şu parkur un ise türkiye de yapılabiliceğin pek sanmıyorum :D
Yapanlar var.
binalar vs. çok düzensiz.yurt dışındakiler kadar iyi yapılabileceğini sanmıyorum :) ama yapılabilseydi çok güzel olurdu.bideinsanların "deli mi bu?" bakışı olmasa çok daha güzel olur.spor salonum dışında,stadyum vs. dışında bi yerlerde koşu yapamıyorum.spora çok yabancı bakılıyor :(
3 sene boks sonrakı 4 sene muaythai kıck boks simdi 3 snedir agırlık fıtness
buz pateni yapmak isterdim izlemeyide çok severim çok estetik
:) olabilir tabi
Basketbol,yüzme sevdiklerim diğerleride ne olursa olsun spor yaparım :)
yüzüyordum eskiden ama ara verdikten sonra tekrar başlayamadım. 1yıllık ara
futbol ve yüzme.. gerisi ilgi alanıma girmiyo
vücut geliştirme...
sporla ilgilenmiyorum bu aralar
fitness 2,5 yıldır
Yüzme-Boks-Basket ..
wing tzun ninjitsu
vücut geliştirme
Yüzme, basketbol.
Parmak güreşi
futbol yüzmee
vicut geliştirme