Spor Hangi spor dalı ile ilgileniyorsunuz? Öğretmeninizgeldi Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Selam KScanlar 👋Spor dallarından hangisi ile ilgileniyorsun?Me:jimnastik + fitness 💪 Hangi spor dalı ile ilgileniyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ateşliadam61 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Body yapmak isterdim vudutum fit olsun çekici görüneyim diye ama kalp hastasıyim doğuşta o yüzden yapamıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay sanırım hicbiri. yapmak isterim ama yatmak daha tatli geliyor 3 1 Yorumla Öğretmeninizgeldi 10 ay 😂 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 96% 9 ay Spor konusunda 767 cevap paylaştı. Powerlifting, muay thai, capoeira, wing tsun, kraw maga😅 0 0 Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% 10 ay Futbol izlemeyi severim, bireysel olarak da daha yeni fitness yapıyorum... 0 0 Yorumla
90sboy Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 10 ay Fitness arada fırsat olursa da halısaha ve basket atarız örgetmenim 0 0 Yorumla
Yorgunbirey Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 48% 10 ay Fitness yapıyorum o da iş yüzünden gidemedim 2 haftadır 0 0 Yorumla
GHOST-VENOM Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 10 ay Jimnastik de yaptim fitnesde atletika da boks kickboks judo sjzbsnzn ha bide yuzme ve azicik crosfit 0 0 Yorumla
PsikoSosyolog Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 10 ay Pazartesi itibariyle Fitness yeniden başlıyorum, Haziran planım yüzmeyi de eklemek 0 0 Yorumla
000000007 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 97% 10 ay Savaş sanatları. 0 1 Yorumla agresifpanda69626 9 ay Hangileri? Yorumla
Cr7ronaldo7 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 99% 10 ay Spor konusunda 372 cevap paylaştı. Futbol, fitness, yüzme 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 10 ay Pilates yapıyorum yapmak denirse dkdkd 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 10 ay Spor konusunda 846 cevap paylaştı. Fitness. 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 48 , eic 91% 10 ay Spor konusunda 329 cevap paylaştı. Yıllarca futbol oynadım. şimdi sadece yürüyüş 0 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 31 10 ay Spor konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yaptığım aktif Spor yok 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 85% 10 ay Spor konusunda 4b cevap paylaştı. Voleybolla 0 0 Yorumla
Organicchemist199477 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 10 ay fitness powerlifting 0 1 Yorumla Organicchemist199477 10 ay @kalp_siz? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Body yapmak isterdim vudutum fit olsun çekici görüneyim diye ama kalp hastasıyim doğuşta o yüzden yapamıyorum
sanırım hicbiri. yapmak isterim ama yatmak daha tatli geliyor
😂
Powerlifting, muay thai, capoeira, wing tsun, kraw maga😅
Futbol izlemeyi severim, bireysel olarak da daha yeni fitness yapıyorum...
Fitness arada fırsat olursa da halısaha ve basket atarız örgetmenim
Fitness yapıyorum o da iş yüzünden gidemedim 2 haftadır
Jimnastik de yaptim fitnesde atletika da boks kickboks judo sjzbsnzn ha bide yuzme ve azicik crosfit
Pazartesi itibariyle Fitness yeniden başlıyorum, Haziran planım yüzmeyi de eklemek
Çoğunu yaptım ama mesleğim voleybol
Savaş sanatları.
Hangileri?
Boks ve fitness
Fitness yetiyor
Futbol, fitness, yüzme
Vücut geliştirme sporu ağırlık
Pilates yapıyorum yapmak denirse dkdkd
Fitness.
Şu an hicbiriyle ilgilenemiyorum
Yıllarca futbol oynadım. şimdi sadece yürüyüş
Yürüyüş genelde bazen de gerdirme