Bir erkek çatır çatır aldattığı biriyle neden evlenmek ister?

Kendiye hayrı olmayan arakdaşlarımın tavsiyelerinden nasihatlarından sıkılıp internette gezinirken tesadüfen burayı gördüm ve bende sorumu yazmaya karar verdim.

Yaklaşık altı yıllık bir ilişkim var. üniversitenin üçüncü yılında tanıştık . Çok mükemmel bir çift değildik ama yaşadığımız tartışmalar da büyütülecek şeyler değildi. Okulumu ondan önce bitirdim işe başladım hemen. Bi yıl okulu bitirmesini, bir yıl stajını bir yıl da askerliğini bekledim. Tam herşey rayına oturacak derken ilişkinin 4. yılında telefonunu karıştırıken aldatıldığımı öğrendim. Kız iki yıldır sevgili olduklarını iddia ediyordu. Üstelik benimle aynı şehirde ve her gün görüşürken. İnkar etti geçici birşeydi dedi araya aileleri arkadaşları soktu pişman olduğunu söyledi. Herkes ikinci şansı hak eder diyerek devam ettim. Ama evlilik için acele etmeden hareketlrini izleyerek.Bu olaydan sonra tekrar bir aldatma olay daha patladı. Bu sefer esk sevgililerinden birinyle tekrar görüşmeye başlamış . Olay ortaya çıkınca sdece iş için aradığını, kızın da arayınca tekrar sevgili olmak istediğnii işini yaptırmak için geri çevirmediğini ve iş halletikten sonra aramayı kestiğini söyledi. Bunu gözümün önünde kızda doğrulayınca biraz yumuşadım ama yinede bu aldatmaktı. yaklaşık 4 ay yine affetirmek için uğraştı tek taşlar hediyeler hava da uçuştu sürekli evlilik nişan istekleri devam ediyor. tabi b büyük olayların yanında göz kaymalarını arayışlarını hala fark ediyorm.

benim sorum şu ki bir erkek çatır çatır aldattığı biriyle neden evlenmek ister..:(
Güncellemeler
+1 yıl
aldatma dediğim ciddi ciddi aldatma , öyle konuşma sohbet etme değil..

bazen diyorum benimle dışarıya karşı ideal çift imajı vermeye mi çalışıyor.

ben eczacıyım o da avukat. . ayrıca çirkin falanda değilim.:)
Bir erkek çatır çatır aldattığı biriyle neden evlenmek ister?