Sürekli yüzüme bakıyor ama ben takmamış gibi yapıyorum, geri dönecek mi sizce?

Arkadaşlar sevgilim benden 4 Gün önce ayrıldı , onun ayrılma sebebi şu kafası karışıkmış , buluştuğumuz gün akşamı ayrıldık. ben çok yalvardım sebep ne diye bana kafam karışık dedi zamana ihtiyacı varmış peki tamam , zaman da verdim. bana okulda arkadaşının telefonundan fotoğraf çekinip bana attı . sonra arkadaşı dedi ki görkmin selamı var bende iyi tamam sende söyle dedim. bu sefer arkadaşına demişki bir daha bana mesaj atmasın vb. ben çok kötü oldum ve tuvalete gittim işte bana tekrar mesaj attı bu sefer eski sevgilim görkem yazdımış bir daha konuşmasak daha iyi olur nurgül allaha emanet ol dedi bende iyi tamam falan dedim sınıfa geldiğimde tenefüste hiç aglamadım hep onun gözünün önünde güldüm inadına sonra hemen facebook dan sildim eve geldim işte kendi busefer yazdı konuşmak istiyordun dinliyorum diye yazmış konuşmak istemedim neyse artık konuşmayız bence baksana faceden silmmişsin neyse demiş bende sen istemiştin dedm dogru bb dedi ve engelledi okulda sürekli yüzüme bakıyor ama ben takmamış gibi yapıyorum arkadaşlar sizce geri dönücekmi?
Sürekli yüzüme bakıyor ama ben takmamış gibi yapıyorum, geri dönecek mi sizce?