Arkadaşlar benim bir cimri patronum var oğlu babasının iş yerine çalışmaya gelir , kuru ekmek bile getirmez işçilere yalvarır banada biraz yemek verirmisin diye , bakıyorum hiç patron oğlu gibi değil parasını boriktirip istediğini alabildiğini söylüyor !
Patronumla konuştuğum zaman ben bugüne kadar zorluklarla geldim paramın kıymetini biliyorum diyor ! Adamın 4-5 tane fabrikası var
Alman disiplinimi bu şimdi bizim türk iş adamlarının çocuklarını gözüm önüne geliyorda nerde akşam orada sabah , babam sağ olsun diyorlar :)
Bu durumda siz olsaydınız ne yapardınız ? Çocuğunuzu kopek gibi çalıştırır maasınımı verirdiniz yoksa benim bir tane oğlum var yeşin içsinmi derdiniz?
Patronumla konuştuğum zaman ben bugüne kadar zorluklarla geldim paramın kıymetini biliyorum diyor ! Adamın 4-5 tane fabrikası var
Alman disiplinimi bu şimdi bizim türk iş adamlarının çocuklarını gözüm önüne geliyorda nerde akşam orada sabah , babam sağ olsun diyorlar :)
Bu durumda siz olsaydınız ne yapardınız ? Çocuğunuzu kopek gibi çalıştırır maasınımı verirdiniz yoksa benim bir tane oğlum var yeşin içsinmi derdiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer