beyler bayanlar sevgili yapıcaksınız diyelim yolda birini gördünüz ilk önce tipine mi yoksa parasının olup olmadığına mı bakarsınız? şimdi ben düşündüm de diyelimki çok parası var ama tipi ersin korkut gibi ama tipi aynı çağatay ulusoy gibi fakat parası yok bence tip paradan daha önemli ya erkeklerin çoğu kızlar paraya bakıyor diyo gece gece aklıma takıldı bu soru siz ne düşünüyorsunuz
tip daha önemli tipe bakarım
tip olmasa da olur para daha önemli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
ERSİN KORKUTU ÇOK SEVERİM GECE GECE AKLIMA İLK O GELDİĞİ İÇİN SADECE Bİ ÖRNEK VERDİM YA
yanlış anlama kendi fikrimi belirteyim. Bence bu tip ve para tamamen evrimsel hayvani duygularımız. Hayvanlar alemini incelediğimizde doğacak neslinin görünüşü ve bu karşı cins bana ve çocuklarıma iyi bakabilir mi güçlü mü düşüncesi yüzünden böyle genel olarak. Bunları kenara koyunca insan dürtülerinden arınıyor çok daha hür iradeyle asıl kendi istediği çiftini seçebiliyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İnsaniyete bakanlar olarak hangi şıkkı isaretleyelim?
şu anlık hiçbiri
dış görünüşe önem vermez misin karşı cinste?
Elbette veririm ancak insanlık once gelir.
anladım
Beni satmaz mı ona bakıyorum çocuklara anne olur mu ona bakarım tip statü önemli değil
helal o zaman
Bize neden örnek yok ersin korkut ya da çağatayı mı seçicem
evet seç hemen
Yılmaz morgül
Kişiliğe, karaktere bakarım ama illa dediğin iki şeyden birini seçeceksem tip derim.
anladım
Dış görünüş dikkat çeker ama karakteristik özellikleri paradan da , tipten de önemlidir.
İkisi de önemli olmalıdır. Tip, para, anlayış vb hepsinin önemi vardır.
Karakter diycem linçliyosunuz napabilirim karakter işte yalan mı söyleyeyim?
ne tip ne para
sen karaktercisin yani öyle mi?
Beni mutlu etmiyor söylediğin iki şey de. Ama yüzümü gülümsetebilen konuşurken anlaştığım gülümsediğim kişi mutlu ediyor.
orası öyle tabi de ne bilim
yanlış anlama kendi fikrimi belirteyim. Bence bu tip ve para tamamen evrimsel hayvani duygularımız. Hayvanlar alemini incelediğimizde doğacak neslinin görünüşü ve bu karşı cins bana ve çocuklarıma iyi bakabilir mi güçlü mü düşüncesi yüzünden böyle genel olarak. Bunları kenara koyunca insan dürtülerinden arınıyor çok daha hür iradeyle asıl kendi istediği çiftini seçebiliyor.
aynen galiba
aslında sadece karnımızı doyuracak başımıza sokucak bi ev için para gerekse bile yetebilir ya fazla bi şey istemiyorum zaten
O senin yaşınla alakalı bende para var ondan görünüşe bakarim
yaşla ne alakası var ya
Yaş ilerleyince para önemini belli ediyor
Nah bakarsın tipe. Parası olmayani sadece annesi sever. Çok şükür param var. Tipim iyi olmasa da olur.
TİPE BAKARIM GERÇEKTEN ÖYLE
Sana güzel şeyler alamasın, seni güzel mekanlara götüremesin de görürüm ben seni
iyi de parası olup da ersin korkut gibiyse napim ben onu
Ersin Korkut’u niye gömdün şimdi ya
ya onu örnek açısından verdim
gece gece aklıma o geldi bi anda
Para, karakter ve tıp hepsinden az biraz olucak (evet leblebi bide )
önce tipine sonra içine
Para önemli ama kişiden kişiye değişir
Tipe
aynen
Paraya djfk
Güzelik
aynen öyle