Değişik ,kaliteli çapraz olmayan çanta arıyorum
Öneriniz varsa link atarmısınız
(300-400u geçmesin fiyatı)
Öneriniz varsa link atarmısınız
(300-400u geçmesin fiyatı)
luis vuitton al 300-400 yazmşsın şimdi gördüm fazla uçtum biraz idare et link
:)
tavsiye ederim, fiyatları gayet iyi. https://www.majestecanta.com
Cevap
9Cevap
Abi yok yok 300-400'ü geçmesin çanta fiyatı falan görünce yine erkek olduğum için Allah'a dua ettim:)
Gerçekten alacak mısın?
Şimdi çıkıp birisi derse ver o parayı bana çantan olayım koluna tak beni gezelim o zaman ne diyeceksin onu çok merak ediyorum:D
Büyütme değil 2-3 bin liralık çantalarda var:) takıldım sadece.
sen 400 getir koyun keselim derisi ile sana çanta yaparız etinide durumu olmayan bi kaç aileye veririz hem senin istediğin olur hemde sevap kazanırsın öbür tarafta fazla yanmazsın :)
sen 4oo tl ye canta almayı düşün biz ay sonuna kadar ne yesekde parayı yetirsek diye . vay yanınakoyiyim
david jones taş gibi çanta hiçbişey olmuyor
geçen arkadaşın biri bot alcakmış 1000tl si varmış link istiyordu şimdi sen çanta alcan 400 tl var link istiyorsun yarın birisi tanga alcam arkadaşlar 500 üm var link derse şaşırmıycam :))))
linke gerek yok ama kapalı çarşı civarındaki çantacılarda epey ucuza güzel ürünler görebilirsin. çarşıın içi değilde dılındaki mağazalarda ama
90-120 TL arası kumaş veya örgü çanta tercih ediyorsanız belicini yi tercih edebilirsiniz.
Google dan veya instagram dan beliciniofficial yazarak ulaşabilirsiniz.
400 tl lik cantadakı cüzdanına inşallah koyacak paran olur...
bi' ara bel çantaları vardı sahi, ne oldu onlara?
bence çok işlevseldi ama kıymeti bilinmedi. işlevsellik görselliğe yenik düştü
400 liraya ben küçük çapta işyeri açarım : )
Yuh o zaman o kadar para ile microsoft'dan hisse alırım. : )
400 onun yanında makul kalabilir ama yine de fazla bir çanta için.
Erkek mantığıyla alakası yok.Yardımseverlik edebiyatı da yapmiycam şuraya harcayabilirsin gibi ama.Para kolay kazanılmıyor bunu hatırlatabilirim sana.
Darphaneniz mi var:)))
ahaha :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar