+1 yılBen de aşık olduğum çocuğun karşımda uyuduğunu hayal ediyorum, uyuyana kadar onun yüzünü inceliyorum. Ne de olsa sabah yok olacak o hayal, tadını çıkarıyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Spor konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılsenii :P o gün neler yaptıgımı düsünüyorum ve ertesi günüüü :)
05 Yorumla- +1 yıl
hehehe :)
- +1 yıl
artık biliyorsuun arkii :)
iki hafta önce ev soyuldu uyumadan önce aklıma hep o geliyor tırsıyo insan.Bende Arabamı düşünerekten uyuyorum :)
01 Yorumla
Spor konusunda 1b cevap paylaştı. nan gene uyuyamadık uyku hapımı alsam yeniden rakı içmeye başlasam.offfff ne olcak bu uykusuzlugun sonu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yılBir kılıcımın olduğunu. Savaştığımı gizli bir örgüte üye olduğumu hayal ederim. Yada mükemmel bir arabam olduğunu yarışçı kız olduğumu hayal ederim. Bazen de çok güzel bir kız olduğumu sevgilimin, beni sevenlerin, hayranlarımın olduğunu, sevdiğim her insanın da beni sevdiğini hayal ederim. Ve tabiki her hayalimde bir de esas oğlan vardır. İşte o herşeyim. Yanımda olması gereken insan o. Ama yok...
124 Yorumla- +1 yıl
insan zaten gerçekleştiremediğini hayal eder öyle mutlu olur bence
- +1 yıl
Ne kadar çabalasamda elime bir kılıç alıp adam öldüremem. Ne kadar uğraşsamda fenomen bir kız olamam. Ve ne yaparsam yapayım beni gerçekten seven insanı bulamam.
- +1 yıl
insanın bazen elinden bişey gelmez tek çaresi böyle avunmak olabilir. bir çocuğun masum hayalleri gibi. bence bırakın hayal etsin herkes umut fakirin ekmeği gibi
- +1 yıl
'Elma dersem çık armut dersem çıkma. Elmaaa. Çık hadi çık karşıma...' diye bağırmıştım küçükken. Ben büyüdüm. Hayallerimi de büyüttüm. Ama o hala çıkıp hayatımdaki yerini almadı...
- +1 yıl
Çalmadım. Bana ait.
- +1 yıl
Ben yazdım kardeşim. Istersen google amcaya sor. Benden başkası yazmışmı diye. (Çıkıyormuş birde başka yerde)
- +1 yıl
Buldum beni seveni. Kalem ve kağıt. En iyi onlar anlıyor beni. En sessiz onlar dinliyor beni. Sessizce hüznüme ortak oluyorlar...
- +1 yıl
Inşallah... :)
- +1 yıl
Kalemle kağıt daha reşit değil. Büyüsünler azıcık. Doğru kararlar versinler. Benimle olmak kolay değil. Bakalım çekebilecekler mi beni.
- +1 yıl
Öyleyse gerçekten. Niye etrafımda insan yok.
- +1 yıl
Yani sanal alem dışında yok insan etrafımda. Konuştuğum kişiler sadece sanal. Gerçek hayatta aktif olmadığımdan sanırım. Ama insanlarla konuşmaktan çekiniyorum. Onları kıracağımdan yada onların beni kıracağından korkuyorum.
- +1 yıl
Arkadaşlık isteklerini engellemiştim.
yattım Allah kaldır beni nur içinde kaldır beni sabah kalkarsam elhamdürillah Kalkmazsam ekhükmürüllah sonrada kelime i şahadet getiririm sonra başlarım hayal kurmaya hayırlı eş hayırlı iş salıklı mutlu bir hayatın hayalini kurarım .
20 Yorumla
+1 yılBir sürü gereksiz şey düşünüp sonra da hiçbir şey düşünmeyip uyumalıyım diye düşünüyorum sonuç:uykusuzluk.
11 Yorumlavalla tonla param olsa da kafama göre bi ev alsam içini kafama göre yaptırsam kafama göre döşesem tarzında düşünür hayaller kurarım :D yada oğlum için neler yapabilirim geleceği için neler yapabilirim gibi de oluyor.
01 Yorumla
+1 yıloynadığım oyunda yarın ne yapıcam . ne satılcak ne alıncak
yarın okulda ne yapcazç
bu kaçıncı koyundu?
uykuum yoook
aaa sabah olmuş . felan diye şeyler geçiyo/du04 Yorumla- +1 yıl
hah :D ha bide şarkı söylüyodum :D
- +1 yıl
yok :D :D:D zaten uyumayı pek semem :D
ben her gece yatmadan önce yarın ne giysem diye düşünüyorum :)
01 YorumlaBen hatalarımı düşünüyorum . Yatmadan önce düşünmeyi sevmem çünkü pişmanlıklarım çok. İçimi acıtıyor. Direk uyuyorum hemen düşünceleri savıp
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşımın yasladığım kulağımın altında pıt pıt atan bir kalp atışı hayal ediyorum o kalbin sahibini . güveni sevgiyi. açız biz sevgiye kardeşliğe dostluğa
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgülmen için cevap vermedim
Cevap sahibi+1 yıl:( kırmanıza gerek yoktu beni
Cevap sahibi+1 yıl:(
Cevap sahibi+1 yılçok sertsiizn umarım kalbiniz yumuşar . yalnış bile anlasam yanlış anladınız beni öyle demek istemedim üzgünüm demeniz gerekmezmiydi
Cevap sahibi+1 yılneyse özür dilerim bende duygusal ve kırılganım ben
Bende sevgilime sarıldığımı düşünürüm yorganıma sarılırım onun için de :D
01 Yorumlahiçbişey düşünmeye vaktim olmaz.yattıgım an uyurum genelde
11 YorumlaAklıma "o" geliyor, ki bu durumdan nefret ediyorum.
02 YorumlaYarın ki işlerimi planlarım genelde.
Hatta sadece onlar..01 Yorumla
+1 yılherşeyin düzelmesini sağlık ve mutluluk dilerim ben mutlaka. ve ozamana kadar yaptığım hataları hatırlarım bu beni üzer ama asla onları tekrarlamamı hatırlatır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim aklıma derslerim gelir. Ben çalıştıktan sonra allahta yardım eder der bir de duamı eder yatarım.
211 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yıl:)
Cevap sahibi+1 yılsevgilim var desem bana inanır mısın :(
Cevap sahibi+1 yıliyi akşamlar :)
Cevap sahibi+1 yılyazdıktan sonra aklıma geldi ama burda sil diye bir buton olmadığı için düzeltemedim
Uzaktaki sevgilimi geleceği günü o anda neler yaptığını mutlu olup olmadığını vs.
00 Yorumla
+1 yılBen direk yatarım aga! hiç bişey düşünmem gündüz yeterince düşünüyorum zaten, Allaha dua eder şükreder yatarım,
00 Yorumla
+1 yılkarışık.tek kanaldan gitmiyor.cam,kavram,düşüş,saç,günlük mevzular.ortaya karışık.
01 YorumlaYarın hangi dersler vardı ya? :D--> bunu düşünürüm.
01 Yorumla
+1 yılcisimi yapsammiydi aceba? amaaannn ne geregi var ki sabah yaparim uyu gitsin.
12 Yorumla- +1 yıl
hem kaçırsa ne olur insan soğuk kış günlerinde iyi olur ısıtmalı yatak gibin <3
- +1 yıl
muahhsaduihsdaoiujsaiojsadoijsaidosad
+1 yılyarına kalkabilecekmiyim diye malum ahir zamandayız
00 YorumlaGun boyunca neler yaptigimi dusunurum, ertesi gun ne giycegimi dusunurum..
01 Yorumla
+1 yılbende onu düşünüyorum. her ne kadar benı terk etmiş olsada tekrar birleştgmızı bı gelecegmz oldugunu duşunuyrm :(
00 Yorumla
+1 yılAlarmı kaç dakika ileri alsam? 5 mi 10 mu...İyi geceler
05 Yorumlaemin ol o kız da ay yarın ne giysem saçımı ne yapsam işte sinem napıyo aslı şu çocukla konuşuyom onlar benim bebişlerim falan diye düşünüyo
00 YorumlaO 22 trilyon nasıl bana çıkmadı diye düşünüyorum hergece.bazende yarın venzin fiyatlaei dusermi diye dusunuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSon zamanlarda kaybettiğim eniştem - nenem.
Ve canımdan çok sevdiğim ve birbirimize aşık olmamıza rağmen şu an konuşmadığım eski sevgilim :/00 Yorumla
+1 yılbugün Allah (c.c.) için ne yaptığımın envanterini çıkarıyorum desem?
10 Yorumlaaynı duyguları paylaşıyoruz aşık insanın yolu bir naparsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir sevglm olmasini onun omuzunda kokusunu icime ceke ceke uyumayi
13 Yorumla- +1 yıl
Güzel ve çok romantikmiş.
Cevap sahibi+1 yıl:)))
- Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen yediğim kazıkları ve onları çıkarmak için yapacaklarımı düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılUyumadan önce hayatımin 2 3 hamle sonrasını planlarım .. satranctaki gibi ;)
00 Yorumlaşu iş hayatını nasıl düzene koyarım diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaskerdeli nişanlımı düşünüyorm. sürpriz olarak adalarda deniz manzaralı oda ayarlamıştım. çok romantik bi gündü. unutamıyorumm.
00 Yorumla
+1 yılgünün muhasebesini yaparım.iyilikemi geçti kötülüklemi
00 YorumlaUykumu bölecek bi saçmalık çıkar mı diye kafamda kurar akabinde horlamaya baslarım
00 Yorumla
+1 yılsabah nasıl kalkacağımı düşünürüm. işe nasıl gideceğimi falan düşünürüm..
00 Yorumlaertesi gün kalkacakmiyim diye düsünürüm ben ... uyuyup hic kalkmamak var
00 Yorumlaertesi gün yapacağım işleri düşünüyorum
35 Yorumlayanımda nefes aldığını hssediyorummm
03 YorumlaHer şeyi düşünürüm, belli bi' şey yok.
00 Yorumla
+1 yılO'nu... düşünüyorum.benim canım sevgilim.
05 Yorumla- +1 yıl
uzaktayız şimdi o yüzden hep aklımda. :( hasretlık cekiyoruz yaaa
- +1 yıl
kader kısmet...
sadece bı gun ondan ıntıkam alıcağımı
10 Yorumla
+1 yıldüşün düşün ßoktur işin..
00 YorumlaSabaha uyanacak mıyım?
00 Yorumla
+1 yılzombi
gibiyim
biri beni uyutsa00 Yorumla
+1 yıl"Sigara içsem mi acaba?"
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkabus görmemeyi düşünüyorum
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNerde o günler
zaten fazla günde kalmadı boş ver :DDD
Cevap sahibi+1 yıldenicem bir ümit bulmayı...
ama
aklımdan çıkmıyor ki devamlı ben gidince napcak diye düşünüyorum
Bir bilsem hayata yeniden başlayıp mutlu olabileceğini rahat bir nefes alırım..
aklımda bu düşünceleri silmenin bir yolu var mı dır?
Cevap sahibi+1 yılhayırda şerde ondan gelir o konuda bir sorunum yok ama
ona bakınca ne kadar üzüleceğini bildiğimden
birde hani insanların o bakışları varya onu onda görmeye katllanamıyacağımdan kaçıyorum aslında
sorun burda sadece çevremdeki insanların üzülecek olması beni üzen?
ölümden yana bir korkum yok ki hiç olmadıda
Cevap sahibi+1 yılsaolun :(((
Yarın yapacağım işi düşünürüm
00 Yorumlakendimi ailemi cevremi dunyayı ve ölüm
00 Yorumla
+1 yılAklıma yaşadıklarım gelir.
00 Yorumlauyusammı uyumasammı
00 Yorumla
+1 yılkalbimi çalanı düşünüyorum
00 YorumlaGünün özeti...
01 Yorumla
+1 yılhuzuru ve rahatlığı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleski sevgilim :(
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhala onu seviyorum :(
Cevap sahibi+1 yılseviyomuşş ,başkasıyla evet ama onu göndericekmiş sevmiyomuş :D inanmıyorum ki
(.)(.)
( )( )10 Yorumlasöylemiyim ben.
02 Yorumla- +1 yıl
Ne bu şimdi.
- +1 yıl
Bana güldün sandım sezox :S
+1 yılyarını düşünürüm
00 Yorumlaölümü düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılÖzel meseleler.
00 Yorumla
Detaylı bilgi