Merhabalar Herkese 🌸

Sen, her gece "acaba şu an beni mi düşünüyor" diye çıldırırken; ben, "ileride kızımın adını mı Nihal koysam yoksa oğlumun adını mı" diye düşünmekten uyuyamıyorum...
Merhabalar Herkese 🌸

Sen, her gece "acaba şu an beni mi düşünüyor" diye çıldırırken; ben, "ileride kızımın adını mı Nihal koysam yoksa oğlumun adını mı" diye düşünmekten uyuyamıyorum...
Nihal erkeğe olmaz bence 😅 gece düşündüğüm şeye gelirsek bazen kırgın olduğum bir şey varsa onun üstüne düşünüyorum. Bazen uyumak adına en absürt hayalleri yaşadığımı, bazen sevdiğim insanları düşünür uyurum
Her gece uyumadan önce düşündüğüm bir şey yok. sadece daha rahat uykuya dalmak için hayaller kuruyorum bunların da çoğu hatta hepsi muhtemelen gerçek hayatta gerçek olmayacak şeyler.. tabi bu uyuduğum sıraca geçerli.. uyumadan bir kaç saat önce ise genelde hayatımı sorgular düşünürüm işte günlük sıkıntılı sorunları.. ya da yarın neler yapacağımı. tabi bazense film dizi sahneleri düşünüyorum. dümdüz hiç bir şey düşünmeden uyuduğum zaman hem zor uyuyorum hem de sıkılıyorum. birde bazen de öyle yıldızlara bakıp dalar giderim..
Oğlumun mu kızımın mı ismini Nihal koysam diye düşündükten hemen sonra benim de tüm gün kafamda dönen şeyler bunlar auxhshdh
sdjsdjsdj bende kızım olursa Hayal ismini koymayı düşünüyorum, tabi ondan sonra zihin yoruluyor biraz
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederimm✨️

Çok düşündürüyor..
Ah be..
Ricalar✨️
Bu gece dişlerimi sıkacak mıyım acaba?
bir şey yemek istemeden uyusam keşke dhjdj
boş ver kızım bu iş olmaz
Kolu yastığın altından geçirme ve kapanış jsjs
Cevap
10Cevap
Uykunun en derin halinda nasil görünüyorum acaba
Bana anahtarı ver ben gelip çeker sabah gösteririm ahxhshd
Nedirr abcbsb
Aaa olmaz hatırlaman lazımm ahdhwhs
Olsun ben de bir kahvaltı hazırlarım gelmişken audjajdhs
Immm
Uyumadan önce uyanınca ne yapacağımı düşünür ve planlarım. Ne giyeceğim bile bellidir o derece hshs
Yaptığım rezillikler aklıma gelip kendimi vicdan sızlamasına sokuyorum
Bir şey düşünmemeye çalışıyorum ama aklıma gelen birisi var son günlerde
@FeshiMüna ahahahaha sjsjdhdh nE
@FeshiMüna aklıma gelen birisi var ama yanan gemileri ışık anlamında değil de yakılan mazi anlamında düşünelim ajshshd
@FeshiMüna ahahhaha ahh ahh nerdeeeğ sjsjdjd çok özledim o heyecanlı halleri
Hiç bişey düşünmüyorum ben sade bazen uyuyamıyabiliyorum korkabiliyorum ses duyup
Geçmişi düşünüyorum. Geleceği düşünüyorum. Bir sonraki günün planını kafamda gözden geçiriyorum.
Daha neler yapabilirim hep bunu düşünürüm 😂
Her gün farklı şeyler düşünüyorum sanırım. Hiç dikkat etmedim buna 😂
İzledim son Youtube videosu hakkında varsayımsal düşüncelere kapılırım.
Ben bu salagin gercek yüzünü niye bu kadar gec gördüm diye soruyorum 5 aydir kendime her gece
Ne olacak bu işler ya diye düşünüyorum
Bir sonraki sporumda yakacağım kalorileri düşünüyorum ben 😃
Müzik dinleyip zıbarıp yatarım
Direk yatar uyurun bişey düşünmüyorum
Direkt uyurum düşünecek enerji olmuyor
Değişiyor
Yarın yapacaklarım
Geleceğimi kurmak
Yarının plani🙄
Gelecek kaygısı
Gene mi sabah olacak
"uyu"