AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
biz her fedakarlığı yaparız değil elimizden geleni ayağımızdan geleni de yapıp biz gideriz yanına senin yaptığın gibi ama sonuç hep hüsran hep. seni çok iyi anlıyorum
aynı şey benimde başıma geldi ama inan zerre kadr değmez onların umrunda ble olmuyo onlr başkalryla haytını yaşarken sen kendini harab ediyosun.. sen bişey yaptığın için bunları yaşamıyosun karşımıza çıkan insanlar şerefsizse bnda bzim suçumuz yok bence..
ah be canım aynı şeyi bende yaşıyorum hastanelik oldum onun için ama değmedi hala seviyorum ama yinede gülmeye hayatı yaşamaya çalışıyorum sende böyle yap
Canım aynı şeyleri bende yaşıyorum çok zor bende sevgilime aynı senin yaptıgın gibi yaptım ilgi gösterdikçe üstüne düştükçe sıkıldı bu konuda takmamak gerek ama buda zor oluyor
ya böyle düşünme demekki kaderinde yokmuş o çocukla beraber olmanız belki böylesi daha iyidir hayat devam ediyor bi sevgili için bu kadar üzülmeye değermi ya :S
Bakın çok net genelleme yapıyorum kızlar sevmez erkekler çok sever kızlar için sevginin hiç önemi yoktur nerede ortam iyise onlar oradadırlar işleri bitince*olup giderler çok net bakın genelleme bu kızlar çok şeytandır o yüzden seksinizi yapın*edin kız kısmını.
Ya varya böyle tiplerin parmaklarını kesip yedirceksin valla bir kız gelicek bana fazla ilgi göstericek bende onu bırıkıcam yuh be benim senin gibi sevgilim olsa onu başıma taç ederim sıkma canını bu kalitesizler için sıkma canını şöyle düşün ondan önce sen mutluysan o yokkende mutlu olabilirsin
Kamilleri mecnun sanıp güveniyoruz, hep ondan oluyor böyle.
bence aklına ne geliyorsa onları yapmalısın ibadet konusunda çünkü gerçekten allah kulunu geri çevirmez . ayrıca bi erkek cidden ona verilen değeri anlamıyorsa yada işine gelmiyorsa durum bu
Eglenmeye Calıs Ve Namaz Kıl Kuran I Kerım Oku Senı sakınlestırırler
şu anda ne desem de içinin açısını geçirmiyecek biliyorum... ama bu sorunu zamnla aşarsın inan bana...namaz ve kurana başla bi de sana tavsiyem kimseye gereğinden ve kendinden çok değer verme... aklıma gelmişken psikolojik bi destek de alabilirsin :)
Hiçbir yakınını hele aileni karşına almaya değmemeli kimse. Bunu iyi bil. Hayatta sana en yakın olanlar en değer verdiğin insanlar olsun. Hiç bir erkeği de hak etmediği sürece sevmemelisin, ilgi göstermemelisin :)
+1 katılıyorum.
Ben de seni yiyorum elmasekeri. İyi geceler :)
İyi geceler :)
ya kardesim bu sana böyle yaptıysa kesin baska biri vardır seni asla uzmek istemem... Ya da bir şeylerin olmayacagını düşündüğündendir madem dini inancın var istihare diye bir namaz var internetten arastır hakkında hayırlı mı değil mi öğren.
bir zamanlar bende senin düştüğün duruma düştüm. çok kötü birşey hele bir bayan için. ben erkek olduğum halde kötüydü. sabırlı olman gerekli. bence ayağına gelecek fırsatları kaçırma.
degmez tabı aılenle onu aynı terazıye koyup da sevgılının daha agır bastıgını düşünmen hata.. ben zamanında oyle yapmadım .şimdi sevdıgımden daha fazla sevılıyorum...
yaşanmış aşklarda hiçbir sevilen sevenin sevgisinden daha büyük olmamıştır...
beni seven yokmuş geç anladım. tüm gece oturdum bu cümle için ağladım...
Evet en doğrusunu yaparsın rabbine sığın dua et allahım al kalbimden bu aşk illetini diye emin ol işe yarıyor. hakkında her zaman hayırlısını iste
tek cümle insan sevmediği kadar sevilir dene ve gör
onsuz yaşayamam dediysen gider elinden.. şunu unutma kendinden fazla sevdikçe fedakarlık ettikçe hep gider bi şekilde elimizden alınıyor. vardır bi hayır diyeceksin
Sen anneni hiçe sayarak zaten büyük bir hata yapmışsın. Bence namaza başla Kur'an-Kerim oku sonra annen ile barışma çabalarına başla..
Fazla ilgi özgüvenini arttırmış arkadaşın.
Senden iyilerini elde edebileceğini falan sanıyor herhalde,unutmaya bakacaksın..
hakklisin cok havalandi
hata benim
En güzelide ne biliyormusun. Namaza baslamayi, Kuran okumayi düsünüyorum demissin, deme basla hemen. Carenin onda oldugunun farkindasin.
Namaz herseyin ilacidir. ;)
Bu sorduğun soru; sevilmek için sevenlerin sorunu. Ben Beşiktaşlıyım. Bu felsefeyi benimsedim:
https://www.youtube.com/watch?v=ZbA5c7jyAyEAşk acısı zordur bilirim.Ama inan geçiyor.Daha beter olan insanlar var.Allah başka dertler vermesin.
malesef hayatın kuralı. birini görüyorsunuz seviyorsunuz ama o sizi sevmiyor. vaz geçmiyorsunuz. ama düşünmüyoruzun ki belki o beni çirkin biliyor. Bazen severken olmuyorsa fazla üzerine gitmeyin vardır bir hayırı
Sevdiğimiz kadar sevilmiyorsak, sevildiğimiz kadar sevmeyi öğrenmeliyiz
Eleman rizeliyse sıkıntı ya rizeli paçilerden çok çektim tam odun ve dengesizler
dünyanın kuralı bu seversin sevilmezsin sevilirsin sevmesin;)
Kendini hiçe sayarsan olacağı bu işte.Bu durumdan bir ders çıkarman gerekir.İsyan etmen değil.
sorun kizin kendini hice saymasi degil, erkegin de kendini hice saymamasi.
o adam olsaydı kendı gelırdı senın yanına. bence dedıgın gıbı namazını kıl ozaman allah askı ıcın aglarsın.
karsina al adam gibi konus ve gerçekten umut yoksa gitmelisin nereye diyorsan ailene sen onlarin evladisin ne yaparsan yap bu degismez
sevmeyi hak eden sever, sevilmeyi hak etmeyenler sevilir.. bu iş böyle..
hersey cok deger vermekten oluyor zaten kader deyip geciceksin olmayinca olmuyor iste
"Hiç kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeyeceksin."
ilişkiyi her zaman az seven yönetir doğal denge bu birisi az sevicek.. kanıtlanmış bi durum..
aynen öyle çok seven onun için herşeyi yapar az seven de çok seven gidince anlar değerini ama iş işten geçmiştir artık
aynen.
tecrübeyle sabittir yani...
gercekten bir anlıyormu insan terketiğinin değerini..
değer vermiyceksin ki sevilesin işte o zaman el üzerinde tutulursun kıymete binersin
neyle huzur buluyorsan onu yap. ve en önemlisi s.et.
kardesim,bende seninle ayni durumdayim, ask iste boyle bir seymis.bende cok komikdim onceler. simdi inanamazsin ama, tum gun yeni sevgilisiyle goruyorum onu. hatta o kizla tanistim. kiz ayni ben,karakteri bile. cok zor bir sey. seni cok iyi anliyorum
çok acı olmalı :( senın acından nasıl dayanabiliyorsun kızla tanısarak neden acı cektırdın kendıne ?
maneviyata da tam anlamıyla hazır değilsen yönelme sonra o da yarım kalır onu düşünme veya onun seni düşünmesini sağla
allahtan baska kımı cok sewersen allah onu elınden alır rabbını sev rabbın senı senden cok sever ;) demesı kolay uygulamsı zor
En iyi aşk allah aşkı Kul hakkı ikinci Planda gelir...
Ne güzel Söyledin...
kendini bu kadar bırakma daha karşına kimbilir kimler çıkacak bence hiç değmez böyle biri için
sevdiğimiz kadar sevilmeyi istemek tüccarliktır,AŞK böyle birşey değil ki...
biriside beni böyle sevse diyorum içimden artık sevene değer vermeyi düşünüyorum:) kendini üzme fazla psikolojin bozulursa zor düzelir duygusal şarkıları asla dinleme birkaç ay
kimseyi kendinden çok sevme azda sevme hiçbirşey O'nun gücüne gitmez Kuran'ı türkçeden oku.
Bol bol dua et insallah atlatirsin neler gecio bu da gecer uzulme
Bence asıl soru şu: "Duygularımızı neden bu kadar abartıyoruz?"
ben sevdıgım kadar sevılıoyrm onemlı olan dogru ınsanı bulmak ve sahıp cıkmak ılk gnku gbı baglı kalmak
kolay elde edilen seyin degerini anlamzlar ancak kayberderse seni anlar nasil bir hata yapdigni
Haklısın ama salaklık yapıp bırakamıyorum onu :(
aniyorum seni baglanmisin birkere ama zorda olsa birakmak gerek son noktayi sen koy unu hatirlatacak hersey yok etmelisin onu hatirlatan sakilari dinlememelisin belkide daha iyi layik oldugun icin olmuyordur sanki ondan once mutlu degil miydin ?
Biraz kendi haline bırak ya üzerine gidince affedersn bi yerleri kalkıyo. Bende hep öyleydim sonra bıraktım kendi haline en geç 1 yıl sonra arkamdan ağlayan o oldu.
Gerçekten öyle mi oldu?
1 yıl boyunca hiç görüştünüzmü? Bende hep beklıyorum 5 ay oldu ve benı sevdıgı halde terketti :(
İnsanlara gerektiği kadar değer verilmeli fazla değer zararlı bizzat yaşadım.
Gerçekten üzüldüm net aşkı olmalı pek sağlıklı olmuyor nedense
Al bendende o kadar ama doğanın kanunu bu böyle şeyler üzerine kurulmuş bu dünya :(
BELKİDE DAHA ÇOK SEVİLİYORSUN BUNUN BİR ÖLÇÜ ALETİ YOKKİ.HERKES ÖYLE DÜŞÜNÜYOR
Allah yardımcın olsun bu aşk böyle bişeydir insanın içini kemir :((
maneviyata yönel.allah sabır versin düzelirsin tez zamanda inşallah.
yüzyıllardır bence kimse bu soruya cevap bulamadı :)
fazla deger verırsen kendınden kısmıs olursun ondan
sevdiğimiz kadar sevilsek bizim sevgimizi ne farklı kılacak. ah bide sevğimizden çok ilgimiz olmasa..
çünkü dünyanın kanunu bu. kaçtığın kadar kovalanırsın. şahsen bende beni sevenler yerine hep sevmeyenleri severim.