Neden severken sevilemiyoruz?

Ruhum o kadar yoruldu ki seviyorum tüm kalbim aklim fikrim düşüncem o oluyor her fırsatta özel değerli hissettirmeye çalışıyorum aman o kırılmasın diye kendimi kırıyorum çabaliyorum olmuyo seviyorum olmuyo onsuz da yapiyorum kimse vazgecilmez değil değer veriyosam onca erkegin arasinda bi değerini bilsen... kabahat mıydı seni sevmek? Birde beni dusunsen benim bu halimden defalarca aldatıldım defalarca herkesi karşıma aldim sevdama sahip çıktım neden vazgeçtin ben çabalarken... Arkadaşca sevsen razıydım -erol budan dinleyin ha tavsiye ederim.
Yoruldum gönlüm bidaha birini sevecek kadar iyi değil ruhum sıkıliyo kimse mutlu edemiyo beni onca zorlugun icinde ben seni sevdim sadece sevmedim güvendim bağlandim kör müydün görmedin sağır mıydın duymadin neden ya neden sevilmedim neden senin icin kaybetmek korkacagın kadın ben olmadim neden seni seviyorum derken yalan söyledin neden umut bağladım... tövbe ettim sevdaya aşka ve sana...𝐍𝐞 𝐝𝐞𝐦𝐢ş ü𝐬𝐭𝐚𝐝 "𝐲𝐚𝐫 𝐨𝐥𝐬𝐚𝐲𝐝ı 𝐤𝐚𝐥ı𝐫𝐝ı, 𝐲𝐚𝐫𝐚𝐲𝐝ı 𝐠𝐞ç𝐭𝐢" geçmedide biz geçti diyelim için rahat olsun be gülüm senden sonrası bana ölüm sana düğün hakkimda helal olsun şimdi evindeki eşinle çocuğunla mutluluklar 4 aylık oğlun olacakmiş yeni duydum evlendigini umarim evlendigin kadınla cok mutlu olursunuz umarim onu bari üzmessin ha sevdigim adamın sevdigi kadin umarim sende ona çok iyi bakarsın benden de bu kadar...
Neden severken sevilemiyoruz?