- +1 yıl
Yok öyle tuvalet bulamayıp veya yetişemeyip kaçırdığımı hatırlamıyorum.. Çok küçükken yapmışımdır onları saymıyoruz ama..
Fakat, kampta bir defa arkadaşlarla oyun olsun diye yapmıştık.. Hangimiz daha önce salacak diye.. Herkes birinci olmak için mayo ve bikinilerinin altını bir güzel ıslatmıştık.. Tabii öneriyi ortaya atan uyanık da, bize kahkalarla gülmüştü.. Kendisi bize oyun oynamış.. Tabii bizler de daha sonra o oyunun acısını çıkardık ondan.. Ama, olan bizim mayolarımıza olmuştu..16 Yorumla- Soran+1 yıl
nasıl bi acı yaşattınız merak ettim
- +1 yıl
Cinsellikle ilgili değildi ama çok utandırmıştık.. Arkadaşlar hiç bir maddi fedakarlıktan kaçınmayarak öyle bir oyun hazırlamışlar ki.. Sonunda o da bizi tebrik etmişti..
Bir ses düzeneği ile içerdeki konuşmaları tüm kampa yaymıştık.. Sevgilisi de arkadaşımız olduğundan sevgilisini kullandık.. Sevgilisi içeride ona bazı sorular sordu, o da bunlara gayet rahat cevaplar verdi.. Tabii ki, tüm kampın duyduğundan habersiz..
Hey gidi günler hey..! - Soran+1 yıl
kaç yıl oldu ki
- +1 yıl
Kesin on sene vardır.. 17-18 yaşlarında filan.. :) Aklımızın kafada değil de, iki karış havada olduğu dönemler.. :)
- Soran+1 yıl
baya utanmışsınızdır.Arkadaşlığınız devam etti mi daha sonra o kişiyle
- +1 yıl
Utanan biz olmadık.. Zaten biz bizeydik.. Asıl utanan o oldu.. Bütün kamp duydu çünkü..
Ya arkadaşlığımız niye bitsin ki.. Yaptığımız alt tarafı bir şaka..
Onun için dedim, hey gidi günler diye.. Ne şakalar yapardık ve kimse de kolay kolay alınmazdı bu şakalardan.. Çok iyi bi gruptuk ve arkadaşlığımız da çok iyiydi.. Halen görüşürüyoruz bir birimizle zaten..
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
lk okuldayken okul çıkışı eve geliyodum yanımda arkadaşım vardı.Tutamadım altıma çiş yaptım.Benimle dalga geçti herkese söledi.Ertesigün de o kakasını tutamadı sınıfın ortasında yaptı.Ortalık leş gibi kokmuştu.Ben de onu rezil edip intikamımı almıştım
01 Yorumla- Soran+1 yıl
iyi yapöışsın senin yaptığın bi nevi saklanabilir ama onun yaptığı hem görüntü hemde koku olarak beter olmuştur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Evet. köyde yayladaydım bir anda dolu yağmaya başladı çok korktum tuvalete falan da gidemedim yakında değildi birazda korkudan aslında yapmıştım altıma
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Yaşın kaçtı küçükse önemli değildir ama 15 yaşından sonra utanma duygusu adamı bitiriyor
- Cevap sahibi+1 yıl
küçüktüm ya.Ama hala annem söyleyınce utanıyorum .
- Soran+1 yıl
ya sende bi çalılığın arkasına hemencecik yapıverseydin :D
- Cevap sahibi+1 yıl
Dolu yagiyi dolu :D küçüktüm bir de yayla da o kadar yüksek sesle şimşek çakıyordu ki ne biliyim yaptım işte :D
- Soran+1 yıl
Yaylada şimşek o yaşta baya korkutmuştur hak veriyorum
her yerde bir burger king bir şey var, :D şimdilik hayır.
00 Yorumlaben bir kere gülme krizine girip kaçırmıştım o kadar
00 Yorumla- u+1 yıl
Kendimi bildim bileli olmadı :)
00 Yorumla hayır..güldürdün beni hay allah:)
00 Yorumlaolmadı olsaydı çok komik olurdu:))
02 Yorumlacinsellikle ne alakası var
00 Yorumlakategori seçerken dikkat et.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar