Saçlarımdan dertliyim, ince telli... Özellikle yeni yıkandığında üstündeki o tiftik, elektrik hallerine tahammülüm yok. Kızlar öncelikle sizin yardımınıza ihtiyacım var: Ne yapabilirim? Yalnız jöle, sprey vb. tarz şeylerle yapışkan saç istemiyorum.. İşte tel tel ayrılsın ve uysal görünsün.. Şimdiden teşekkürler...Saçlarımın elektriklenmemesi için
Selam :) Elektrikli saçlar benim de başımın belası. Artık bu konuda profesyonel oldum diyebilirim. Elektrikli saçlar ile başa çıkmak için her yeni taktiği ve ürünü araştırıp buluyorum. Sana da taktiklerimden bahsedeyim :)
Elektriklenen saçlar için tavsiyeler neler?
elektriklenen saçlar için tavsiyeler
Saçın elektriklenmesinin en başlıca sebebi saçın ihtiyacı olan nemden mahrum kalmasıdır. Bu yüzden saçlarımı sürekli bakımlı tutmam gerekiyor. Duşta ve duştan sonra dikkat ettiğim birkaç taktik ile saçlarımı kontrol altında tutuyorum. Bu taktikler saçlarımın elektriklenmesini önlüyor.
10-15 günde bir nemlendirici bakım maskeyi uygulayın.
Duştan sonra bakım kremi kullanın.
En iyi elektrik önleyici bakım kremi hangisi?
Elidor 7/24 Elektrik önleyici şekillendirici bakım kremi
Duştan sonra saçlarımı yatıştırmak için bakım kremi kullanıyorum. Elektrikli saçları nemlendirmek ve bakım yapmak için duştan sonra bir ürün kullanmak şart. Benim sana öneririm bakım kremi kullanman. Elidor 7/24 Elektriklenme önleyici'yi duştan sonra ıslak saçına uygulayarak saçının kolay şekil almasını sağlayabilirsin. Nemli saçının uçlarına ve boylarına eşit miktarda uyguladıktan sonra saçını tarayabilir ve şekillendirebilirsin. Elidor 7/24 Elektriklenme önleyici hem saçı nemlendirir ve elektriklenmesini önler, hem de saça kolay şekil vermeyi sağlar. Çok memnun kaldığım bu ürünü kesinlikle kullanmanı tavsiye ederim.
Elektrikli saçlar için nemlendirici bakım maskesi
Elektrikli saçlar için maske
Saçınızın elektriklenmemesi için neme doyması gerekiyor. Saçı neme doyurmak için en etkili yöntemlerden biri de dipten uca maske uygulamak. Saçımı neme doyuran ve en sevdiğim saç maskesini sizlerle paylaşacağım. Bu maske saçı dipten uca nemlendiriyor, kuruluğunu gideriyor, elektriklenmesini ve kırılmasını önlüyor.
Yarım avokado
1 yemek kaşığı hindistancevizi yağı
1 tane yumurta
Tüm malzemeleri homojen bir şekilde karıştırıyorum. Hindistancevizi yağını sıvı şekilde ekliyorum. Dipten uca tüm saçıma uyguluyorum. Saçımı streç film ile sarıyorum. Zamanıma bağlı olarak 1-2 saat o şekilde bekliyorum. Ardından duşa girip saçımı yıkıyorum. Bu maskeyi saçımın kuruluğuna bağlı olarak 10-15 günde bir tekrar uyguluyorum.
@Özgürlük Eveeet :) İçerikleri de ambalajları da değişti. Elidor her zaman kendini yenileyerek daha iyisini bizlere sunuyor. Elektriklenme önleyici içeriğinde Argan yağı ve Bal var :) Balın düzleştirici ve yatıştırıcı etkisini biliyorsundur zaten bu da aynı etkiyi verecektir, hatta daha fazlasını :) Saçları yumuşacık yapıyor
Böyle güzel açıklayınca merak ettim doğrusu 😅 Benim saçlarım yapısını kaybetti saç tellerim de güçlü değil haliyle de çok elektriklenme sorunu yaşıyorum. düzleştirmesem bile elektriklenmediğinde daha iyi duruyor saçlarım
Düzleştirmesen de kullanabilirsin evet :) Saçlarını yıkadıktan sonra nemliyken diplere değdirmeden uygula. Saçlarını kendi haline bıraksan bile nem veriyor, elektriklenmeyi önlüyor
Öyle yapayım en iyisi ısıya ara verdim çünkü ya da işte ısı olmadan saç şekillendirme yöntemlerini deniyorum bu ara geçenlerde pipetle yaptım bonus oldu saçlarım 😅
💜 Merhabalar, 🌼 Birçoğumuzun saçlarında ne yazık ki bu tarz problemler yaşayabiliyoruz. Öncelikle kullandığın ürünlerden tut saçlarını taradığın tarak bile çok önemli. Elektriklenen saçlar kuru saç tiplerinde görülür. Nemli olan hiçbir saç elektriklenmez. Bu yüzden kuru olan saçına nemlendirme yöntemleri uygulayabilirsiniz. Saçlarını elektriklenmeye karşı nemlendirmek için, nemlendirici saç kremleri kullanabilirsin. Kesinlikle plastik tarak kullanma muhakak yumuşak uçlu kullan daha önce bu hatayı bende yaptığım için, kullanılan tarağın etkisi çok büyüktür. Bir de elektriklemeye sebep olan bir diğer neden ise, havlu ile saçı kurutmaktır. Asla ve asla banyo sonrası saçlarını havlu ile değil, pamuklu bir tişört ile ıslaklığını almalısın. Saçını açık bırak kurumadan tara ve nemli kalsın, kendiliğinden kurusun..
Bir çorba kaşığı balı bir litre suyla karıştırıp, bunu şampuandan sonra durulama suyunda kullan ben denedim tavsiye ederim :) ama bundan sonra bol suyla yıka :)
bişiy olmaz .. bir çorba kaşığı balı 1 litre suyla iyice karıştır ama içinde parça parça kalmasın dikkat et ılık su kullan daha çabuk erir ben dendeim kötü bişiy olmadı ister dene ister deneme zorlamıyorum sen sordun ben cevap verdim :)
Elektirikciyi Çağır Elektirik Tesisatından Toprak Hat Çektir :))
Buda Lazım Olan Bilgi
Elektriklenen Saçlar Ve Saç Elektriklenmesine Çözüm
Saç elektriklenmesi, tüm kadınların ortak sorunlarından bir tanesi. Saç elektriklenmesi, kış mevsiminin yaklaşması ile birlikte yine kapıda; ve yine yağmur yağacak; yine saçlar elektriklenecek. Bunun önüne geçmek ise size imkansız gibi geliyor olabilir ama, saçların elektriklenmesini önlemek aslında mümkün… Saatlerinizi vererek şekillendirdiğiniz saçlarınız, bir ya da iki yağmur damlası ile bozulmayacak. Saç elektriklenmesinin arasında yer alan yağmur mevsimine girmeye hazırlandığımız bu günlerde, saç elektriklenmesini önlemenin yollarına hep birlikte bakmak ister misiniz?
Yağmur mevsimi olan kış mevsiminde, saç elektriklenmesini önlemek için, saçlarınızın
elektriklenmesini yağmur altında da önleyen saç şekillendiricilerden faydalanabilirsiniz. Bununla birlikte, saç elektriklenmesinin nedenlerinden bir diğerinin de kırık saçlar olduğunu bilmeniz gerekiyor. Saçınızdaki kırıkları aldırmak da, saç elektriklenmesini önleyen bir diğer tedbir olacaktır.
Saç elektriklenmesinin nedenlerinden bir diğeri de, saçların çok sık yıkanmasıdır. Saç elektriklenmesini önlemek için saçlarınızı kışın, iki ile üç gün arası bir ara verdikten sonra yıkamalısınız. Bununla birlikte, saç elektriklenmesini önlemek için, içeriğinde alkol ve sülfat bulundurmayan saç şekillendiricileri de kullanmanızda fayda görülmektedir.
Elektriklenen saçlara çözüm önerilerinden bir diğeri de saçınızı, iri uçlu bir tarakla taramaktır. Elektriklenen saçlara çözüm önerilerinden bir diğeri ise, saçlarınızı fırça ile fırçalamamanız gerektiğidir. Elektriklenen saçlara çözüm önerileri arasında, saçlarınızı kurutmadan önce uygulamanız gereken silikon içerikli saç bakım ürünleri de yer almaktadır. Elektriklenen saçlara çözüm arayanlara bir diğer önerimiz de, duş aldıktan sonra saçlarınızı, mümkün olduğu kadar soğuk su ile durulamanız gerektiğidir
saçlarım yağlı iki günde bir yıkamak zorundayım, şu tarak geniş tarak olayına bayıldım, bana ürün ismi de öner, şampuanı arada marka değişimi yapmalı değil mi? yani markası, aynı marka farklı ürün değil, soğuk suyu da uygulayacağım, çok mutlu oldum
elektirklenmesini engelleyen bu yardımcı bakım ürünü saçlarınızı ağırlaştırmaz. Bu bakım sütü saçlarınızın nem dengesinin de korunmasını sağlar çünkü nemsiz saçlar elektriklenir. Bunların yanı sıra verdiği nem sebebiyle saçlarınızın kolay taranmasına yardımcı olur. Fiyatı ise yaklaşık 28.TL civarındadır.
Banyo sonrası saçlarını kurutma makinesi ile kurutma ve saç kremi kullan kendi nemi ile kurursa elektriklenme az olur hatta bir eşarp ile bagla öyle nemini çekerek kurusun eskilerin en etkili çözümleri
saçını düzleştirdikten sonra çok az miktarda krem sür eline ama çok az olsun onuda saçına sür dikkat et çok sürersen saçn yağlı görünür ama dediğim gibi yaparsan elektrklenme olmaz olsada çok az olur
En İyi Cevaplar