Elektri̇klenen yıpranmış saçlar için ne önerirsiniz?

(olayı anlatmak için uzun yazdım sonlara doğru okumaya başlayabilirsiniz)
pandemi başlamadan 1 2 ay önce saçlarıma her gün ısı kullanarak yaktım bir sürü ürünler denedim ama sonra yanmış saçı sadece keserek düzeltebiliceğimi anladım belime geliyodu saçlarıö omzjma kadar kestirdim 5 6 ay içinde saçlarım düzeldi kısa halini beğendiğim için 1 yıl fslan öyle kullanmaya devam etti elektriklenme uçlarının dışa doğru kıvrılması gibi şeyler yoktu ama bu yaz saçımı yine kestirirken (omzuma gelince 1 2 parmak kestiriyorum düzenli olarak) farklı bi kuaföre gitmek zorunda kaldım kesti saçımı sonra birden iznim olmadan ara makas atmaya girdi uçlarına makas izi kalmasın diye atacakmış zaten başladığı için bende devam etmesine izin verdim ama saolsun kendisi baya saç dibime kadar attı ve o zamandan beri saçlarımın uçları dışa doğru saçlarım yıpranmış ve elektrikli gözüküyo bu olaydan sonra güzel kesen birine 2 kere daha kestirdim ama işe yaramıuo sanırıö saçımı bi süre uzatmam lazım ama bu süreçte bakım olarak ne yapmam lazım keratin şampuanı maskesi serumu vs kullanıuorum saçıma 2 3 yıldır saçıma keratin yükletsem ya da brezilya fönü bunlar uzun süreli çözüm olur ya da önerebilicepibiz bakım ürünü var mı saçım yumuşak aslında ama taradıktan sonra hemen 10dkda kabarıup elektrikleniyo kötü oluyo özellikle yıkadığım ilk 2 gün yardım edin😣😣 saçlarımın eskisi gibi parlamasını canlanmasını istiyorum..
Elektri̇klenen yıpranmış saçlar için ne önerirsiniz?