Sevgilimin evli olduğunu öğrendim!!!

arkadaşlar daha öncede sitede sormuştum sevgilimin evli olduundan şüpeeniyorum diye ilişkimiz tamamen evliliğe dayalıydı arkadaş benimle evlenme hayalleri kuruyodu tabi dolayısıyla aynı hayalleri bende kuruyordum ama evli olduğundan şüpelendim ve bayramın 3. günü bunu ona sordum ısrarla evli olmadığını söyledi ve bide üstüne bana trip attı kendimi nasıl suçlu hissettim anlatamam. iki gün önce de çok çok sağlam kaynaklardan evli olduğunu öğrendim... 2004 de evlenmiş 2006 da kızı dünyaya gelmiş. elimde hepsinin doğum tarihleri evlenme tarihi ev adresi herşeyi var. ben yinede inanamadım o adrese gittim evinin önüne kadar ki bana şişlide oturduğunu söylemişti başka bir semtte oturuyormuş arabasını kapıda gördüm yine inanamadım yani inanmak işime gelmedi gittim bakkala sigara alır gibi yaptım ve sordum burda bir oturuyordu kızları var irem adında hülya diye eşi var nerde evleri dedim benim olduğunu zannettiim evi gösterdi adam bana, o an öyle kötü hissettim kii, ellerim bacaklarım titredi içimdeki kanlar çekildi sanki. şimdi sizden yardım istiyorum bunu onun yüzüne söylüycem şöyle düşündüm karısının facesinden kızıyla karısının resmlerini aldım tab ettiriyorum elimdeki o evlenme tarihleri felan dosyalayıp buluştuğumuzda vermek istiyorum sonrada yüzüne tükürüp ayrılmak ya saçmabi davranış biliyorum ama bişeyler yapmak istiyorum sandığı kadar saf ve salak olmadığımı bilsin arabasını çizmek istiyorum yani beynimden saçma fikirler geçiyo yardım lütfenn..

Sevgilimin evli olduğunu öğrendim!!!