Sizi sevmeyen bir kızla evlilik yürür mü? Bu kıza karşı yoğun duygularınızın nedeni ne olabilir?

Ben kızı çok seviyorum nekadar çok sevdiğimi anlatamam bir kere gönülden aşık olan erkek anlar o derin duygu yoğunluğunu. Ama kız beni duygusal manada sevmiyor ancak sahip olduğum şeylere tapıyor ailemin statüsü saygınlığı ekonomik gücü ve siyasi gücü ile onu etkileyebiliyorum bunlarda onun çok hoşuna gidiyor çünkü yanımda oda saygı görüyor. Bu yüzden bu ilişkiyi devam ettiriyor zaten. Beni duygusal manada sevmediğini biliyorum dediğim gibi. Ama ben bu kızı çok seviyorum biliyorum gerçekten belki büyü falan bile yaptırmış olabilir ben hiç bir kıza bukadar bağlanmamıştım kızda değişik bişey var beni kendine çeken içinde hapseden bişey çok ilginç bu kıza hissettiğim duygular sanki o hayatımda olmazsa bende bu hayatta önemimi ve anlamımı yitiriceğim gibi hissediyorum.Sizce bunun nedeni ne olabilir? Beni sevmediği halde evlenmek istiyorum sizce bu evlilik yürü mü? Günün birinde sever mi?
Sizi sevmeyen bir kızla evlilik yürür mü? Bu kıza karşı yoğun duygularınızın nedeni ne olabilir?