Arkadaşlarınızla buluşacaksınız saçlarınızı nasıl yaparsınız ?
veya sevgilinizin ailesiyle tanışacaksınız saçınıza nasıl şekil verirsiniz ?
veya sevgilinizin ailesiyle tanışacaksınız saçınıza nasıl şekil verirsiniz ?
at kuyruğu genelde tercihim.. boynumun ve omuzlarımın açık kalmasını seviyorum.. daha asil ve çok rahat oluyor..
çünkü düşün ki tanışma, yemek, sohbet vs.. insanların karşısında abartı olmadan hoş ve doğal gözükmelisin.. ilk izlenimler her zaman önemlidir.. abartı her zaman göze batıyor.. (sözüm meclisten dışarı)
Günlük hayatta düz fönlü kullanıyorum erkek arkadaşımla buluşurkende düz fön,maşa yada değişik bir şekil verebilirim toplayabilirim şık şekilde.Ailesiyle ilk tanıştığım gün şık ve sade olmak için ensede sade bir topuz yaptırırdım
elimle yapıyorum. yıka kurut jölele basit ya yormuyor kısa saç zaten karıştırdım mı tatlı duruyo, seviyolar beni ama ben onları sevmiyorum çünkü seveni sevmicem dünya kanunu. bak aklıma düşürdün ne çok isterdim bende onları sevmeyi ahh ahh yıkılsın bu dünya
konu nerden nereye geldi :)
sahi ya ne diyorduk biz. ekolojik denge diyorum bozuldu. yıllardır bu çöldeyim hiç bedevi düşmedi daha. hani deveye de razıydım da neyse oraya girmiyim bozuk düzeni bozmayalım.
sen ne düşünüyorsun bu konuda quaresma tekrar takıma alınmalı mı?
Fenerbahçeliyim. :)
eee o zaman galatasaray yenecek mi bu akşam? akşam demişken akşam napıyosun işin yoksa evde otur tv izle
Senle iyi muhabbet edilir sıkılmaz insan.
ben çok ediyorum hiç sıkılmıyorum valla :D
Saçımın şekli benim için çok önemli.Elimle şekil veririm..
Cevap
10Cevap
Önleri kurbanlık danaya yalatıyorum, arkayı elimi tükürüp topluyorum böylece kendime has stilimi ortağa koymuş oluyorum.
DÜZ YAPMAYIN ARKADAŞIM GEÇTİ ONUN MODASI hacimli doğal yumuşak dalgalar daha havalı daha çekici .. bence erkekler de böyle düşünüyor..
Saçlarıma şekil vermemek için kısa kestiriyorum hep.
Novak jokoviç gibi şekil veririm
hocam aç bir müzik dans edelim :) maşallah, inşallah! wuuuu hastayım bu profil resmindeki adama ;)
Şu anda oynuyorum görmüyor musun inşallah? Ciddiyetinizi takının. Biraz ahir zamandan bahsedelim şimdi. Az sonra yoğun istek üzerine ilk defa ayakta oynıcam gangnam style.
Saçlarım özel buluşmalarda her daim fönlü olur
3 numara yaptım saçları taramak bile gerekmiyo.
Var var ama biraz kirli.
Genelde düz yapiyorum.
yana doğru yatırıyorum..
Bırakırım dağınık kalır :)
Açık bırakıyorum genelde
Yapmıyorum..
Federer gibi.
Genelde düz fön.
bu şekil yeter
At kuyruğu
Düz
Düz föhn