Saç Bakım Saç yapınız nasıl? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Saç yapınız nasıldır? Kalın telli İnce telli Normal Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Saç yapınız nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Allahın belası evde Harıka mükemmel sekıl alıyor. Dışarı çıkacağım maşa üstüne maşa yapıyorum daha eşegin ziki gıbı dıkılıyor karşımda 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet bende de öyle ya Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 540 cevap paylaştı. Yakında kel olsam şaşırmam herhalde, saçlarım inceldi 😑 1 0 Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kalın tel ve asla şekil almaz😒 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Kalın saça bakım vermek zor ya Yorumla
Coguzamanromantik Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl Maalesef ince tel. Allah dusmanimin basina vermesin 1 0 Yorumla
S2minkeyfi Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Ince 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet bende ince telli saça sahibim Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. ince telli 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Allahın belası evde Harıka mükemmel sekıl alıyor. Dışarı çıkacağım maşa üstüne maşa yapıyorum daha eşegin ziki gıbı dıkılıyor karşımda
Evet bende de öyle ya
Yakında kel olsam şaşırmam herhalde, saçlarım inceldi 😑
Kalın tel ince tel nasil oluyor ben benimkini anlayamiyorum
Kalın tel ve asla şekil almaz😒
Kalın saça bakım vermek zor ya
Maalesef ince tel. Allah dusmanimin basina vermesin
İnce telli
normal benimkisi :)
İnce telli dalgalımsı düz
Ince
Evet bende ince telli saça sahibim
Orta esmer dalgali