Herkesin saç bakımında kullandığı denediği hatta keşfettiği etkili bir yöntemi vardır. Özellikle de yazın bu yöntemlere daha fazla ihtiyaç duyuyoruz. Sizin saç bakım rutininizde en önemli adım hangisi? Yaza saçlarınızı nasıl hazırlıyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıluzatıyorum ben saçlarımı. bu yüzden genelde toplu saklıyorum. Örgü olabilir, topuz vs. Şu dalgalı lastiklerden kullanıyorum. Duş aldıktan sonra eğer fön çekeceksem, ısı koruyucusu düşük ısı kullanıyorum. Bakım ürünleri kullanıyorum ve işlemin sonunda ışıltı için saçlar için özel kulkanılan yağlar. Ek olarak saçlarımı boyamıyorum artık. saten yastık kılıfı çok öneriyorlar. onu almak istiyorum mesela ve uyurken saçlara sıkı olmayan topuz veya örgü öneririm. sürtünme ile oluşan kırıklara karşı iyi geliyor.
09 Yorumla
Soran+1 yılHangi bakım ürünlerini kullanıyorsun peki?
- +1 yıl
yani pek bişey kullanmıyorum özel. ama bu ürünü cidden çok seviyorum. saçlarımı istediğim kıvama getirdi diye düşünüyorum. olaplex no 5. evet pahalı bir ürün ama kesinlikle değiyor bence. parasız olarak pirinç suyu öneririm. pilavlık pırıncı yıka sonra bir gün suya yatır. ertesi gün süzdür suyunu ve duş sonunda saçını onunla durula. ayda birkaç kez yap. hergün kullanmalı değilsin.
- +1 yıl
kullandığım ısı koruyucusunu bilerek önermiyorum. ben pek sevmiyorum o ürünü daha farklı alacağım ilerde. şuanlık idare etsin
Soran+1 yılŞekillendirici olarak dyson kullanıyorum ben mutlaka öneririm, gerçekten ömürlük bir ürün ama tabii ki yine de bakımı elden bırakmamak gerekiyor. Pirinç suyunu duymuştum eğer gerçekten iyi geliyorsa denerim ben de mutlaka
- +1 yıl
ya o çok pahalı duruyor. pirinç suyu için saçına protein yüklemesi yapabilir. dikkatli kullan derim. olaplex no 5 normalde saçlarını açtıranlar için üretildi. ben kendi saçıma kullanıyorum. gerçekten farkı görüyorum. saçlarım çok kuru ve cansız duruyordu. şimdi daha iyiler. dyson için düşünüyorum ama henüz alamam sanırım.
- +1 yıl
saten kılıf evet saçların sürülerek kırılmalarının önüne geçiyor
- +1 yıl
rica ederim
En İyi Cevaplar
Yazın değılde sık sık yapılacak mükemmel bir şaç kürü uyguluyorum şaçlara bakım uzatma ve parlaklık veriyor ve ekstra olarak Pantene Pro-V İpeksi Yumuşaklık ve Parlaklık Argan Özlü Saç Bakım Yağı kullanıyorum. Şaç kürü şöyle oluyor 1 yemem kaşığı hindistan cevizi yağı, 5-6 damla nane yağını karıştırıp biraz yumuşatıyorum ve şaç diplerinde uçlarına yedirip 5 dakika masaj yapıyoruz ondan sonra isteğe bağlı 2 saat veya tüm gece şaçta kalacak şekilde uygulama yapıyoruz 3gün üst üste yapıp her yaptığımız sabah ılık suyla ( çok sıcak olmayacak) duruluyorum 3. sabah yıkama işlemi öncelikle şaça şampuan döküp köpürtme ve suyla durulama şeklinde. Bu kürü 3 boş gün için yapınız şaç çok mat duruyor çünkü her hafta tekrar ile güzel bir sonuç elde ediliyor ben yaptım ve çok memnunum şu an. Pantene yağ duştan sonra ıslaklığı alınmış hafif nemli şaça kuruduktan sonra bir tekrar daha yapacak şekilde uygulamak verimli
05 Yorumla
Soran+1 yılAyy güzelmiş ben de denerim bunu teşekkürlerr
Soran+1 yılÇalışırken biraz zor da belki bayramda denerim evden çıkmamak gerekiyorsa
Yazın özellikle tatilde daha çok dikkat etmeye çalışıyorum saçlarıma. Denizden ya da havuzdan çıkınca hemen saçlarımı yıkamaya ve koruyucu bakım spreylerimi kullanmaya dikkat ediyorum. Kullandığım ürünler de genelde durulanmayan bakım kremleri ya da spreyleri, saçlarıma daha çok etkili olduğunu düşünüyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi ürünleri kullanıyorsun?
Öncelikle merhaba saçlarımı kendi ellerimle yaptığım özel sabunumla yıkıyorum biraz ananas doğuyorum zeytinyağı limon ve biraz limon kabuğuyla karışım yapıp o şekilde hergün bakım yapıyorum ve günlük olarak saçlarıma dipleri sağlamlaşsın diye biraz süt ile limonu karıştırıp sürüyorum bu özel sütler de olabilir veya inek, eşek sütü de olabilir önemli değil önemli olan günlük olarak dipelere okşayarak bakım yapmak iyi sağlıklı günler dilerim
03 Yorumla
Soran+1 yılŞampuanı kendin nasıl yapıyorsun?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
22Cevap
- Saç Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı ısıdan korumayı tercih ediyorum gadası.
02 Yorumla
Soran+1 yılDyson kullanıyorum ben ısıdan korumak için de bakım da gerekiyor işte
Saç yağlarının bulunduğunu karışımlar var aktarda onlardan kullanıyorum. Şampuanımın tuzsuz ve doğal içerikli olması benim için çoook önemli ve fazla ısıya mağruz bırakmıyorum.
17 Yorumla
Soran+1 yılHangi ürünleri kullanıyorsun peki?
Soran+1 yılMemnunsan ben de denerim
11 yıl sonra saçları kestirdim.
Yazın bakımı kolay daha çabuk uzuyor daha kolay şekil verebiliyorsunuz.15 Yorumla- +1 yıl
Yumurta iyi geliyor Mu saça böyle bir şey okumuştum acaba denediniz mi
- +1 yıl
Kk.
Soran+1 yıl11 yıl boyunca kestirmemiş miydin hiç... Nasıl kıydın kim bilir ne kadar uzamıştır
+1 yılYağ bakımları yapıyorum zaten saçıma iki haftada bir falan çok harika oluyor, tarifini merak ederseniz bencemde var :)
13 Yorumla
Soran+1 yılLinkini ekleyebilir misin burdakiler de görsüünn
Saçlarımı yıkadıktan sonra kabar mısın die şapka takıyorum, ayrıca eskiden çok kullanırdım işim gereği sprey ve ya jöle kullanmıyorum artık
01 Yorumla
+1 yılSoğuk suyla yıka saç kremi kullan masaj yaparcasına hem saçları güçlendirir uzatır 1 sene yaptım saçım boynumadayken belime geliyor
03 Yorumla- +1 yıl
Saçını soğuk suyla hakiki zeytin yağı sür hem parlatır güçlendirir daha hızlı uzad8gini fark edersin hafta 2 kere yap 3 böyle yap değişimi fark edersim ztn kurutma makinası kullanma yıpratır sacini
+1 yıl0 numarayı takıyorum makineye 15dk sonra hazır oluyo 😁
04 Yorumla
Soran+1 yılMuazzam çözüm bence
- +1 yıl
Kesinlikle süper
- +1 yıl
Çok güzel rahatlık oluyo
+1 yılBenim için değilde, kadınlara keratin maskesi çok önemli...
04 Yorumla
Soran+1 yılKıvırcık saçlara iyi gelmiyor ya keratin
- +1 yıl
Keratin bakımı doğru uygulandığı takdirde, saçın sağlıklı yapısına kavuşmasını sağlar. Onarıcı etkisi vardır...
Diyeceğim, doğru uygulanması önemli...
+1 yılKısa kes saçı, cok sicaksa ılık ve ılıktan dayanabilecegin soğuk duş al bitti.
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke sadece bunlar yeterli olsa...
+1 yılKesicem saçları hem dalgalı hem kıvırcık hava da sıcak vurucam üçe
02 Yorumla
Soran+1 yılBazen bana da geliyorlar özellikle bu sıcakta keşke ben de vurdurabilsem üçe
Örgü saçı yıpratmıyor bence duştan sonra öriyordum ama saçlarımı kestirdim öremiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılAy evet ya kısa saçlar da örülebilse keşke
+1 yılÇaresini buldum : Dışarı çıkmayarak korunabilirsiniz.
06 Yorumla
Soran+1 yılMuazzam çözüm.. Bu sıcakta evde de durulmuyor ki
- +1 yıl
Idare et artık 😂
Soran+1 yılÇok zor çok skdfnsd sen evde mi koruyosun saçları
- +1 yıl
Evet ahenkle dans ediyor 😂
- +1 yıl
😀😂
Benim saçlarım yok, neden bu paylaşımı yapıp moralimi bozuyorsunuz?
03 Yorumla
Soran+1 yılÖzür dilerim...
birtek evlenirken saç yaptıran ben baya uzağım bu konuya☺️
03 Yorumla
Soran+1 yılo da biraz şov bence klsdfnsd
Ekstra bir şey yapmıyorum haftalık banyo yaptığın zaman zaten yıkanıyor
07 Yorumla
Soran+1 yılsaçları yıkamak yetmiyor ki kadın erkek fark etmiyor saç her türlü bakım istiyor
Soran+1 yılKısa saç da bakım istemiyor mu? Eğer kurumuyorsa saçların çok şanslısın
Berber ne yaparsa o
Zaten ben ne desem de o bildiğini yapıyor05 Yorumla
Soran+1 yılsdlkfnsdfl doğru
Sürekli duş alıp argan yağlı fön suyunu kullanıyorum morfosun aşırı etkili ve güzel oluyor bende şampuan olarak da bitki özlü sampuanları tercih ediyorum kimyasallardan uzak olduğu için yıpranma da az oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılHangi şampuanı kullanıyorsun peki?
+1 yılHiç boyamayarak ve ısıya maruz bırakmayarak
12 Yorumla
Soran+1 yılBen de boyatmamaya çalışıyorum
+1 yılGratiste keratin maskesi var saç bakım kremi hem kokusu efsane kalıcı hemde saçların acayip parlıyor capcanlı duruyor öneririm ,23 TL gibi bir fiyat
15 Yorumla
Soran+1 yılMarkasını hatırlıyor musun?
- +1 yıl
Bee Beauty Biotin & Keratin Saç Bakım
Soran+1 yılAyy keşke keratin olmasaydı, mutlaka denerdim ama kıvırcık saçlara iyi gelmiyor dimi keratin
- +1 yıl
Bilmiyorum benim saçlarım düz ama çok iyi geldi benim saçlarıma 10 kat canlandı desem yeridir
Kışın sonunda keratin bakım yaptırıyorum her yıl yaza saçlarım toparlanmış giriyorum 🌺 yaz boyunca tuzsuz şampuan kullanmaya da devam ediyorum🌼🌼
111 Yorumla
Soran+1 yılKeratin bakım kıvırcık saçlara yapılmıyor diye biliyorum, kıvırcık saçlar için önerin var mı bakım için?
- +1 yıl
Kiz nasil güzelsin sen
- Saç Bakım konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılBadem yağı hindistan cevizi özütü ve haldır şaldır şampuanla
06 Yorumla
Soran+1 yılBadem yağını nasıl uyguluyorsun saçına?
- +1 yıl
100 gramını bir su bardağı suyla karıştırıp sürüyorum profilden bakabilirsin baya gürleşiyor
Soran+1 yılDenerim o zaman mutlaka duymuştum ama denemedim daha önce. Teşekkürler çokk
- +1 yıl
Ablası ben kelim kel yazdığım hiç bişeyi yapmadım
- +1 yıl
Bende kepek olayı 0 ya sıkıntım yok o yönden 😅
+1 yılYazın özellikle tatilde daha çok dikkat etmeye çalışıyorum saçlarıma. Denizden ya da havuzdan çıkınca hemen saçlarımı yıkamaya ve koruyucu bakım spreylerimi kullanmaya dikkat ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılPantene’in onarici yagini ve bukle belirginlestirici kremini kullaniyorum dustan sonra islakken, saclarimi hem yumusacik hem de canli gosteriyorlar
05 Yorumla
Soran+1 yılİyi geliyorsa saçlarına ben de deneyeyim
- +1 yıl
Evett cok guzel
Soran+1 yılO zaman denenssinnn
- +1 yıl
aaa bana cok iyi geliyor
+1 yılKısa tut bakımla uğraşma diyorlar
25 Yorumla
Soran+1 yılKim diyo onu ssklfns
- +1 yıl
Öyle okumuştum bir yerden aklımda kalmış
Soran+1 yılKısa saç uzun saç fark etmiyor ki her türlü bakıma ihtiyaç duyuyor saçlar. Hatta kısa saçlar kabarmaya çok daha müsait oluyor
- +1 yıl
Benim saçım kısa ama 3 hafta da bir ya da 2 haftada bir kuaföre gidiyorum bakıma ihtiyaç olmuyor fazla
Yaz başı saçı sıfıra vurarak 😂
07 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle jsjaaj
Soran+1 yılKeşke ben de yapabilsem bunu
Soran+1 yılCesaret edebileceğimi sanmıyorum ya pek, kesin çok pişman olurum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim için keratin maskesi çook önemli.
13 Yorumla
Soran+1 yılHangi maskeyi kullanıyorsun?
+1 yılHazırlamıyorum.
33 Yorumla- +1 yıl
aradığım cevap
Soran+1 yıl... Net bir cevap
+1 yılDuş al çık bitti
13 Yorumla
Soran+1 yılsldfnsld keşke kolay olsa bu kadar
- +1 yıl
😂😇
+1 yılSerum
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi serumu kullanıyorsun
Papatya çayından tonik yapıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl iyi geliyor mu
Kısaltıp sürekli keratin bakımı ile
05 Yorumla
Soran+1 yılKıvırcık saçlara iyi gelmiyor ki keratin
Soran+1 yılfknslkfns yok kendi saçlarım için yazdım onu. İyi geliyor mu bari keratin
+1 yılTıraş olup kestirerek tabikide 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDefne Sabunu kullanıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılNerden alabiliriz onu
+1 yılHer gün duj alarak
02 Yorumla
Soran+1 yılHer gün duş almak iyi gelmez ki saçlara, aksine yıpratıyor
Badem yağı keratin
07 Yorumla
Soran+1 yılBadem yağını nasıl uyguluyorsun saçına?
+1 yılBakım
04 Yorumla
Soran+1 yılHangi bakımları yapıyorsun
- +1 yıl
Ne sandınız
+1 yılDün ıstıraba vurdum
07 Yorumla
Soran+1 yılo ne demek
- +1 yıl
Usturaya vurdum sıfıra yani tel düzeltmiş
- +1 yıl
Yaz ayı geldiği gibi direk jilet
Soran+1 yılErkek olsaydım kesinlikle aynı şeyi yapardım da işte sanmıyorum şu an cesaret edebileceğimi
- +1 yıl
Annem vurmuştu saçlara faydası var
- +1 yıl
Ama karantina sırasında
Zjsj
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi