klüplere,kolejlere , üniversitelere özel üretim yapan bir firmanız olsa ( kişi ve klübe özel),İlgi çekici ve akılda kalıcak bir spor giyim markası olsanız isminiz ne olurdu?
Spor giyim marka önerileri neler?
Spor giyim marka önerileri neler?
Ticarete Atilan bir girismci :) iyi benim Fikirlerimi böyle Konularda almak isderseniz bedel ödeyin Size aradiginiz Marka Ismini Söyleyim.
Hatta Avrupada tescilde ettiririz sorun yok yani Marka olursunuz
"College" yap. Markan yıllandıkça efsaneler çıkar. "Eskiden bütün kolejler bu markadan giyiniyormuş ondan ismi 'College'mış. Meğer kolej ismi bu markadan geliyormuş." falan derler.
Eğer ciddiyseniz tekstil sektörü ile ciddi bağlantılarım var. Bana ulaşın, bakalım.
Cevap
20Cevap
Fifty two veya rakamla 52
Yılda 52 hafta olmasından, haftanın her günü spordan yola çıkarak düşünebilirsiniz...
Basit, akılda kalıcı...
valcor vardı. okocha'nın kramponundan yapıyorlardı eskiden. eğer şirketi iyi noktalata getirebildilerse şu an neler yapmıyorlardır neler... bakmak gerek. valcor. :)
soyadına bir tekstil bir dikim evi ismi ekle devam :)
hepinize tavsiye ederim cidden kaliteli ürünler var;
Gidip markaya para verme eğer marka gerçekten kaliteyi sağlıyorsa kaliteye para ver, az ve öz.
Piyasa in araştırması güzel :)) hiç kimese markanın ismine bakmaz
istediğin markayı koy tutmaz,ülkenin gücü önemli,zaman önmli kaç yıllık marka..burjuva kesmi kullanması lazım reklam ..marka böyle olur
sportaç bentderesi spor osmanlı pazarı ve sosyotespor
Yabancı isim yap, kimse "Nurullah Giyim" sponsorluğunu kabul etmez.
Abercrombie & Fitch veya nike olur.
Puma - Adidas - Reebok - Kappa - le coq sportif
relax
Fink :)
abercrombie :D
Trend
nickini kullan ;))
nike
puma
Sinova
Rops.
nike