En iyi spor giyim markası sizce hangisidir sayın "KizlarSoruyor.com" üyeleri ...?
Nike .
Adidas .
Puma .
Slazenger .
Diğer ;
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kızlar bu soruya nasıl nike adidas filan dıyorsunuz ya olacak işmi kızlar gıyımden hıc anlamıyorlar yada buraya yazanlar anlamıyor tabı bır kısmı.
pull and bear
zara fit
lacoste
tommy
fred perry
abercrombie
hollister
bu cevabı ozellıkle bayanlar okusunda bıraz fıkır sahıbı olsunlar
kanka ıclerınden en ıyısı tabıkı tartısmasızfıyat ve evrensellıgıyle lacoste dır. ama guzel modellerı turkıyeye gelmıyor ben yurtdışına gıdınce ordan alıp gelıyorum.
Bu seçeneklerin hepside güzel markalar ayrım yapamıyorum.Ama Nike daha çok kullandığım bir marka.
ya spor giyimden kasıt eşofman falansa bilgim yok çünkü hiç giymem ama daha rahat giyim markası diyorsan tommy ve lacoste diyebilirim
Vergiğin şıklardan Nike ayakkabı olarak kesinlikle... Kıyafet larak Tommy Hilgfiger , Lacostte ..
Nike tabiki asaleti yeter
Cevap
32Cevap
Adidas rakipsizdir bu konuda. Originals serisi tek başına Nike'ı tokat manyağı yapar. Nike ürünleri param var ama vizyonum sıfır ürünler yaparken, Adidas daha premium, sade ve şık ürünler yapar. İkonik modellere bile göz atmak yeterli bunun için. Bir tarafta bütün tiktokerların giydiği airforce, diğer tarafta Samba, Gazelle, Campus gibi karizmatik ruhunu hiç kaybetmemiş ikonik modeller.
Abibas var, Adidas'ın kopyası... Benim işimi görüyor vallaha.
Lacoste lacoste lacoste :))) sponsor musun deme :)) :)) modellerine hastayım sadece :))
Bi suredir butik takiliyorum bilinen markalardan almiyorum. Ayakkabida mesela gittim kinetix aldim. Nike, adidas vs hepsi kosu ayakkabisi gibi incecik tabanli hosuma gitmiyo.
rahatlik ve dayanikliligi test ettim kesinlikle adidas
Adidas ve nike arasında kaldım ancak Adidas 1 adım öne geçti ..
hepsi kötü hiçbirini beğenmiyorum en son adidas aldım izmit ten trabzona geldim altları koptu sanki yürüme gelmişim gibi..:((
Marka tutkusu diyin isterseniz fark etmez; "Nike" der konuyu kendim için kapatırım :)
Under armourdur harici marka söyleyende gitsin kumda oynasın
Adidas.
Slazenger dn bir ayakkabi aldim 4 ay oldu hala giymedim.
Hacı Nıke, Adidas, Puma Kullandım Favorilerim.
Ayakkabı ve eşofmanı nike alıyorum t-shirtleri tommy den alıyorum
Tommy
Lacoste
Adidas
Nike
nike...nike..nike..
sevdiğim tek "marka" ;)
adidas.bide versacede iyi nike
Adidas senelerdir spor anlamında favorimdir.
Eski "torşın" ların hatrına; Adidas.
en uygun hangisi ise o,
adidas ve nike
Nike olabilir ama Puma da fena değil 🌸
Diğer dedim. Columbia veya Salomon.
Decathlon çok kaliteli
Tartışmasız adidas tabi ki.
Adidass' derim başkada bişey demem :)
$ Adidas..
nike tabıkıde ... her zaman kullanırım...
#Adidas#
a nike
Tabiki " Nike " ...
adidasss:)
Adidas & Nike
Puma
Nike
Adidas
adidas be...
Nike
Adidas
Adidas