Moda & Stil Spor giyimde en çok tercih ettiğiniz marka hangisi? Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 134 Yapay Zekaya Sor Slazenger Adidas Nike Puma Skechers Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Spor giyimde en çok tercih ettiğiniz marka hangisi? Cevapla Marka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 32b cevap paylaştı. genellikle bu 3 marka olabilir Slazenger Adidas Nike 2 0 Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Nike Adidas tercih ediyorum genellikle ayakkabım hep Nikeden giyim konusunda da Adidas oluyor Nike oluyor 1 1 Yorumla ѕüтʟüĸαнve +1 yıl Puma da giyiyorum Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Mağazalardan alıyorum ve çok sevdiğim bir iç çamaşırı markası da spor kıyafetler üretiyor. Oradan da alıyorum. 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 977 cevap paylaştı. O kadar çok marka varki... Şehirde sketchers ayakkabılar çok rahat hafif, Jack Wolfskin doğada tırmanış vs yapicaksak tercihim 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 846 cevap paylaştı. Ben rahat bulduğum ayakkabıyı seçerim her zaman 🙂🙂 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Nike kesinlikle en çok sevdiğim ve güvendiğim spor marka.. 1 0 Yorumla
Üyelerden1Üyecan Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bu saydığın markaları alabilecek param pek yok o yüzden diğer diyeyim 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiç fark etmiyor tipi hoşuma gittiği sürece pazardan bile alıyorum 1 0 Yorumla
Yıldırım_Gokalp Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Bit pazarı. Yaz ve kış kreasyonları harika. Ayrıca ara ara sürpriz ürünlerde geliyor. Severlerse sizi dilediğiniz malı çalıp sizlere ulaştırırlar. Mutlu alışverişler 😄😀 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl The North Face hem kaliteli hem güzel. 1 3 Yorumla Limpos +1 yıl Alım gücüne ve ekonomiye aşırı zarar markalardan Türkiye de olması bile yanlış Yorumla LEYYA_GS +1 yıl Hemen boykot ediyorum o hâlde :)) Yorumla Limpos +1 yıl Ahaha boykot edersen daha çok kazanır. Yorumla
Gizlidedikdaaa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Nike severim ama kiyafet olsun yeter 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 623 cevap paylaştı. Skechers derim özellikle ayakkabıları çok rahat. 1 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Skechers pahalı ama verdiğin paraya değiyor 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 511 cevap paylaştı. pp deki koluma bakarak görebilirsiniz :ASD 1 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 351 cevap paylaştı. Hiç sevmem 1 2 Yorumla Limpos +1 yıl Neyi sevmiyon yemek mi bu Yorumla Zena24356 +1 yıl spor giyim Yorumla
meeowwwwwwwww Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ucuz kalıtelı olan 1 2 Yorumla Limpos +1 yıl Balkon Giyim Sanayi Yorumla meeowwwwwwwww +1 yıl Sıhhıye perşembe pazarı Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Moda & Stil konusunda 884 cevap paylaştı. Adidas 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç fark etmiyor 😂 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Adidas 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nike 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
genellikle bu 3 marka olabilir
Slazenger
Adidas
Nike
Nike Adidas tercih ediyorum genellikle ayakkabım hep Nikeden giyim konusunda da Adidas oluyor Nike oluyor
Puma da giyiyorum
Mağazalardan alıyorum ve çok sevdiğim bir iç çamaşırı markası da spor kıyafetler üretiyor. Oradan da alıyorum.
O kadar çok marka varki... Şehirde sketchers ayakkabılar çok rahat hafif, Jack Wolfskin doğada tırmanış vs yapicaksak tercihim
Ben rahat bulduğum ayakkabıyı seçerim her zaman 🙂🙂
Nike kesinlikle en çok sevdiğim ve güvendiğim spor marka..
Bu saydığın markaları alabilecek param pek yok o yüzden diğer diyeyim
Hiç fark etmiyor tipi hoşuma gittiği sürece pazardan bile alıyorum
Bit pazarı. Yaz ve kış kreasyonları harika. Ayrıca ara ara sürpriz ürünlerde geliyor. Severlerse sizi dilediğiniz malı çalıp sizlere ulaştırırlar. Mutlu alışverişler 😄😀
The North Face hem kaliteli hem güzel.
Alım gücüne ve ekonomiye aşırı zarar markalardan Türkiye de olması bile yanlış
Hemen boykot ediyorum o hâlde :))
Ahaha boykot edersen daha çok kazanır.
Nike severim ama kiyafet olsun yeter
Defacto koton decatlon lcwww
Nike bebeğim benim
Pumayı severim.
Skechers derim özellikle ayakkabıları çok rahat.
Skechers pahalı ama verdiğin paraya değiyor
pp deki koluma bakarak görebilirsiniz :ASD
Bu sıra hummel alıyorum.
Nike tercih ediyorum.
Hiç sevmem
Neyi sevmiyon yemek mi bu
spor giyim
Ucuz kalıtelı olan
Balkon Giyim Sanayi
Sıhhıye perşembe pazarı
Spor giyim sayılırsa Bad Bear
Nike tercih ediyorum