hiç Süper Lig'de şampiyon olmamış takım nasıl oluyor da ligde 1. sırada olabiliyor, ne yaptılar da yükseldiler aniden, hiç bilinmiyordu bile bu kadar
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir ande olmadı. Amed ligin en taktiksel oyununu kurdu. Hocası Besnik Hasi her rakibini doğru analiz etti ve rakibinin zayıf noktasına göre bir oyun kurdu. Amed kadrosu ligin en düşük maliyetli kadrolarından biri ama en yetenekli oyunculara sahip. Amed 1. Sıraya gelirken kötü takımlara karşı kazanmadı. 4 büyüklerden ikisini yani Trabzon ve Beşiktaş gibi takınları yendi. Öte yandan Başakşehir gibi büyük takınların bile zor bela puan aldığı takıma 5 gol attı ve Kasımpaşa deplasmanından puan aldı. Amed bu sezonun en favori takınlarından biri. Devre arası iyi transferler yaparsa bu sezon şampiyon bile olur
Çözüm süreci sacmaligi.. kollarında 2+2=1 yazan taraftari, şehitlerimizin olduğu gün keyfimiz yerinde diyen oyuncuları olan birtakım.. terör destekleyen kim varsa bir gün istiklal mahkemelerinden yargılanacaklar
İnşallah ya o videoya aşırı sinirim bozulmuştu bide o gğn etkilenmiştim şehitlerden üzgündüm bide o videoyu görünce sinirlendim baya
Amedspor'un yükselişi tesadüf değil, arkasında harika bir kulüp planlaması ve müthiş bir taraftar desteği var ⚽🔥 Doğru teknik kadro seçimi, nokta transferler ve sahaya yansıttıkları yüksek temposu yüksek disiplinle birleşince bu başarı kaçınılmaz oldu. Son olarak Beşiktaş'ı 3-2 yenerek 13 puana ulaştılar ve Süper Lig'in zirvesine kurulup lider oldular. Sence bu enerjilerini sezon sonuna kadar koruyup şampiyonluk yarışında kalabilirler mi 🏆?
Cevap
6Cevap
orta sıralarda bitiri r bakma daha ligin başı öncelikle taraftar desteği epey fazlaydı vede orbon gibi bir adamı kim getirdiyse..
Futbol bilmem takip etmem ama sanki bu durumun bana ülkenin siyasi iklimiyle de bir alakası var gibi geliyor.
Gayet normal bir durum asıl daha önce çıkarmak istemediler. Ama artık yapamazlar. Çok daha önceden çıkması lazımdı.
Şans onlardan yana oldu
Bir anda olmadılar. Ts ve bjk gibi takımları yendiler
Oynadılar kazandılar
Çok çalıştılar