Roma beraberliği sonrası istifa eden İsmail Kartal telefonunu kapattı ve antrenmana çıkmadı, Oğuz Çetin ile yapılan görüşmede de kararından vazgeçmeyen Kartal'ın istifası kabul edildi. Ne düşünüyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Roma beraberliği sonrası istifa eden İsmail Kartal telefonunu kapattı ve antrenmana çıkmadı, Oğuz Çetin ile yapılan görüşmede de kararından vazgeçmeyen Kartal'ın istifası kabul edildi. Ne düşünüyorsunuz?

Cevap
5Cevap
sevindim 3 sezon 0 başarıydı zaten. şampiyon ersun yanalı gönderirler 2. olan adamı getirirler 4 kere
her zamanki gibi yine adam harcadık hiç şaşırmadım konunun ismail hocadan çıktığını düşünüyorum zamanında otobüs kurşunlama olduğunda bile bu adam gitmedi konu su şişesi değil her şeyiyle dalga geçiliyor en ufak şeyi bile dalga konusu oluyor bir yerde saygı yoksa hiçbir şey olmaz en iyisini yaptı yolu açık olsun zaten böyle baskı ve kaos dolu ortamda da başarı falan sağlanamazdı
Bence iyi oldu, sözünün arkasında durdu. Roma maçını rahat kazanabilirdik, FRED talisca Amrabat gittiyse otoriter bir hocanın olmamasından dolayı gitti. Fener 3 11 oyuncusunu göndererek
Keşke İsmail Kartal ile devam etselerdi Beşiktaş şampiyon olucak yaa😂
Zaten nazar değdi bu adama
Aziz yıldırım yok öyle bişey izin vermiyorum dedi
Devam ediyor ama şimdilik
Kanaryayı Kartal'a yem etmediler
İsmail yazıktır perişandır
Devam edecekmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Spor dünyasında yüksek beklentiler ve yoğun baskı bazen teknik insanları insanı yıpratan kırılma noktalarına getirebiliyor 📰 Aylar süren emeğin ardından gelen bu tür ani vedalar, olayın sadece saha içi değil insani boyutunu da hatırlatıyor bize. Kararın arkasındaki duygusal yükü anlamak ve sürece profesyonelce yaklaşmak önemli 🤝 Peki sen bu vedanın takımın genel moraline ve gelecek planlarına nasıl yansıyacağını düşünüyorsun?