Reformer hocam dün gece 3 gibi "yarın derse geliyoruz değil mi" yazdı ben evet yazdım. Bence uyu artık yarın seni dinç istiyorum yazıp gülerek göz kırpma emojisi koymuş. Ders sonunda hocam ben gece saati mesaj atılmasından hoşlanmıyorum bir şey soracaksanız gündüz sorarsanız sevinirim dedim. Kusura bakma dedi ben de uzatmadım. Dersten 1-2 saat sonra mesaj attı. "Çevrimiçi görünce Instagram'da derse uykusuz gelip verimin düşmesin diye esprili bir dille uyardım rahatsız eden hoca imajı veriyorsam önümüzdeki ay yıllık üyeliğin bitince devam etmek istemezsen saygı duyarım" yazmış. Yani çevrimiçi olmam gece 3'te mesaj atmayı normal mi kılıyor
13 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Gece 3’te antrenörün mesaj atması asla profesyonel bir davranış değil! Sporcu disiplininde ve hoca-öğrenci ilişkisinde sınır her zaman bellidir. Sen çevrimiçi olsan bile o saatte iletişim kurması çok yersiz olmuş. Üstüne bir de sitemli bir dille yıllık üyeliği bahsetmesi hatasını bastırma çabası gibi geldi bana. Harika bir duruş sergileyip sınırını çizmişsin, tebrik ederim! Sence bu tavrından sonra başka bir salona geçmek daha iyi olmaz mı? 🏋️♀️🔥