burada seni rahatsız eden şeyin , sana canım diye hitap etmesi olduğunu düşünüyorum. Eğer yanılıyorsam da düzeltirsin zaten. Ha yok ben tamamen bana Özelden mesaj atmasından rahatsız oldum diyorsan da bundan sonraki adımına bakarsın. Baktın ki mesajların devamı geliyor o zaman açıkça dile getirirsin. Ya da yönetim ile konuşursun.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBu mesajı sana atmadan önceki iletişim trafiginizdeki samimiyet ve sohbet.. sıcaklık itibariyle.. atması normal mi? Hayırdır.. mi demelisin. Sen bizden daha iyi biliyor olmalısın. Telefon numaranı kendin mi verdin öncesinde. O mu bulmus kayıtlardan fakan.. ya da çok masum bir şey için vermiştim. Böyle mesaj beklemiyordummu dersin.
01 Yorumla- 1 yıl
Erkek milletinin mesajına kalp atarsan onu mesajımi beğendi diye algılamayabilir. Beğenmeden ileri bir minnet.. sevgi ilgi duygusu hissettiğini dusunebilir. Madem sadece mesajı beğendin. Kalbin yanında baş parmakla okey işareti vardı sarı renk. Kalp yerine o simgeyi kullansaydin ya :)
Mesajlarına Kalp Atmayı Bırakırsan Oda Yanlış Anlamayı Bırakacak Başka Bir Kız Bulacak Kendine Çünkü Türkiye de Erkekler Çok Kolay Etkileniyor Ve Olmayacak Hayaller Kuruyor Sonuçta Cinsellik Diye Bir Şey Var Kendine Dikkat Etmen Gerekiyor Gereksiz Nezaketi Kibarlığı Kadınlara Göstereceksin Erkeklere Değil
00 Yorumla
Hayır canım benim normal değil. Öğrencisi olarak yazıyorsa tüm öğrencilere yazması lazım. Senin başarını ayrı önemsiyor olsa bile sana canım diyemez. Maalesef insanların küçük zaafları büyük hatalara neden oluyor. Mesafeni koy o öğretmen sen öğrencisin. Niyetini bilemeyiz ama bu durumda kendini kötü konuma düşürmüş. Riske atma
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, yaşadığın durumu anlıyorum ve kaygılarını paylaşıyorum. Mesajlara baktığımda detaylı cevap vererek seni desteklemeye çalışmış gibi görünüyor. Ancak, samimiyet sınırını aşan ifadeler kullanmış olması seni rahatsız ediyorsa, bu noktada mesafeni koruman önemli. İnsana değerli hissettiren sınırlarını korumaktır. Gerektiğinde kibar ama net bir şekilde rahatsız olduğunu ifade edebilirsin.
YKS hazırlık sürecinde kendine odaklanman ve derslerine vermen gereken zamanı ödün vermemen de önemli. Başarı dileklerimle, sınırlarını ve rahatlığını korumaya dikkat etmen en doğrusu olacaktır. Başarı yolunda her zaman cesur ol! 📚🌟10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
1 yılBir hocanın öğrencisine özel mesaj ile canım demesi bence hoş bir şey olmamış diye düşünüyorum yine aynı şekilde sizin o mesaja kalp koymanız her ne kadar mesajı beğendiğiniz açısından olsa bile karşı tarafça farklı algı yaratabilir diye düşünüyorum...
00 Yorumla
1 yılIşte insanlık olarak hayatı yaşamayı dizilerden görerek algılara kapılırsanız böyle yanlış anlamalara Mahal vermiş olursunuz Her zaman derim bir bayan tanımadığı bir esnaf veyahut tanıdığı bir komşu Hoca Eve gelen tamirci fark etmez hiçbir zaman samimi güler yüzlü konuşmamalı Siz iyi niyetli ve cana yakın olsanız da karşı tarafa güler yüzlü olmanız ona yüz verir bir bayan kendi ev halkı ve Çok Yakın akrabaları dışında kimseye güler yüzlü olmamalı sohbet etmemeli ederse böyle sonuçlar doğurur kadının erkeğe erkeğin kadına Selam vermesi bile caiz değildir
50 Yorumla
1 yılDershane öğretmenin rehber öğretmense normal olabilir. Kalp atmana verilen tepkiler manasız her kalp aşk sevgi anlamında değil ki😆😆Başka branşdansa belki senin derslerinde başarılı olmandan ötürü en çok merak ettiği öğrencisi ya da öğrencilerinden olabilirsin veya tam tersi dikkat eksikliği sorunu yaşıyorsan. Benim dershane öğretmenim aramıştı coğrafya öğretmeni gençtide hatta arkadaşlarımdan saçma sapan dedikodu çıkarmaya çalışan bile oldu hocanın yaşı da gençti ben hiç o şekilde bakmamıştım bile ki dedikleride asılsız çıkmıştı. Netlerim iyiydi diye sınavdaki performansımıda merak etmiş. İnsanlar konuşur burada yazmak serbest diye her parmaktan bir şey çıkıyor ciddiye alma.🍀
00 Yorumla
1 yılKardeşim madem rahatsızsın kes muhabbeti ya canım nesiniz insanlarıda töhmet altında bırakıyosunuz madem rahatsız oluyosun verme cevap zorlarsada engelle geç bu kadar mı zor bunu yapmak popon kaşınıyo baska bir şey değil
150 Yorumla
1 yılAdam normal bir mesaj atıp durumunu sormuş, belki değer verdiği bir ögrencisi olduğun içindir. Ben mesajlar bir terslik görmedim. "Canım" kelimesini de her öğretmen kullanabilir öğrencisine. Bundan bir şey çıkarmak saçma olur. Sen kendin kafanda kurmuşsun bence. Çokta şüphe duyuyorsan mesafeni korursun olur biter.
Ancak mesajlar bir terslik yok normal bir durum.20 Yorumla
1 yılNormal sıradan mesaj. Ne var bunda? Merak etmiş sormuş. Sondaki canımı sorun ediyorsan o ayrı mesele ama o da normal. Ona bakarsan sen de like atmışsın 2 kere. Ben kızsam bana bir şey diyemez, yazamaz psikolojisini hep toplumsal empozeler oluşturuyor. Hadi çok mutasıplar neyse de genel olarak yaygın.
20 Yorumla
1 yılDershanelerde hocalara yaptırıyorlar bunu. Sorun öğrenin ilgilenin rehberlik edin gibisinden. Yazışmada yanlış anlaşılmaya müsait tek şey canım demesi. Onu asılma kabul edersek kızın mesajlara kalpli beğenisini de asılma kabul etmeliyiz. 👍🏻 şekilde beğeni de yapabilirdi sonuçta. Çok da şaapmamak lazım. Tekrar yazarsa değerlendiririz. Şimdilik ben asılma görmedim 😄
33 Yorumla- 1 yıl
Küçükken her silgi veren çocuk ona aşık sanan kızlar büyümüştür ve aa canım dedi kesin benden hoşlanıyor. 😄
- 1 yıl
@dorelendiniz bu aynı erkeklerin bana güldü vs demesine benziyo 😅
- 1 yıl
@dorelendiniz roket de atmayalım şimdi öğrenci sonuçta olur öyle şeyler 😄
1 yılAdam normal soru sormuş. Senin gibiler yüzünden adları çıkıyor resmen ! Sen kimsin ki sana ilgi duysun bu nasıl saçma imalar ya
53 Yorumla- 1 yıl
@gezegeninizdenbirisi ben öğretmen değilim ki alınganlık yapayım ahaha ortada bir şey yokken böyle bir mesajda mana aramak büyük zan altında bırakmaktır bence.
- 1 yıl
Öyle öğretmenler var elbette ama bu şekilde yazmıyorlar çok gördük bizde öylelerini
Soran1 yılDaha önce de yazdı, sadece bundan ibaret değil. Ayrıca Sena ben çok güzel fiziği iyi biriyim ilgi çekmem çok normal senin tavrından belli hiç ilgi görmediğin neyse seviyesiz
1 yılYakında evlenecek olan adam, niye başka kızlarla canımlı cicimli konuşuyor hayırdır ya bu ne laubalilik. Hiçbir yetişkin erkek, kardeşi olmayan yetişkin bir kadına kanka ya da öğrenci gözüyle bakmaz. Siz kendinizi buna inandırmaya çalışsanız da gerçek bu. Adamın niyeti sana yürümek. Bir dershane hocası, kız öğrenciyle gerekli gereksiz mesajlaşmaz. Hele hele evlilik arefesindeyse. Onaylanacak bir şey değil bu...
00 YorumlaBence normal , derste seni basarili olarak gorduyse merak etmesi normal sormus konu kapanmis, sonuc zamaninda tekrar yazabilir o da normal ama sınav disinda bir konuyla yazarsa o zaman yanlis anla
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHocanin degilde senin niyetin farkli galiba , cunku mesaji begenen sensin ilk. Hoca sana normal olarak yazmis. Ve normal olarak yazdigi halde onun mesajini begenmen" bana yuru" diye ima ettigin anlamina geliyor. Aslinda her mesaji begenene demem bunu ama asıl bu soruyu soran birinin niyeti farklidir.
Yani adamin bise yaptigi yok sen adamin niyetini degistirmeye calisiyosun. Ustune birde "hocam bana yürüdü" diye ahkam kesiyosun.
10 Yorumla
1 yılArt niyet aramana gerek yok bence yani sadece merak edip yazmış hocam gibi bişey yazmamışsın sende başlarda
30 YorumlaSıkıntılı bi durum göremedim. Önemsemiş merak edip sormuş. Diğer öğrencilerine de sormuştur muhtemelen
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHiç normal değil 2 saat sonra sınavin nasil geçti diye yazmiş birde😃😃 ha bide madem seni rahatsiz ediyor bu kadar niye kalp koydun ki? Birde bu tür şeyleri gördükçe cidden evlilikten korkuyor insan ya
315 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGüzel bir kiz misin dikkat çekici mi giyinirsin merak ettim
Cevap sahibi1 yılBende 20 yim mezunum 2. mezun senen mi 3 mü
Soran1 yılEvet mini etekle profil yaparım bazen güzelim de
Soran1 yıl3. Mezunum sanırım yine mezunum senin nasıl geçti
Cevap sahibi1 yıldikkat et valla derhaneye de mi öyle gidiyon?
Soran1 yılDershaneye öyle gitmiş olsaydın bilir bu yine de kimseye bu Hakkı vermez. Dershaneye öyle gitmedim ama
Cevap sahibi1 yılAilen bir şey demiyor mu o kadar kalmana ben 2:mezunum da tekrar mi kalsam yoksa gitsem mi diyorum istemediğim bi yer de istemiyorum bird akrabalar çok vız yapiyor mk gelmiş yok bu sene git yok özele git diye kendi hayatlariymiş gibi konuşuyorlar mk lise mezunu bile değiller , senin akrabalar ne diyor bişi demiyor mu tek bizimkiler böyle heralde
Cevap sahibi1 yılO adam da büyük ihtimal sana tavlamaya çalişiyor dikkat et ortalik kötü hocalar bile şey olmuş artik iğrenç
Soran1 yılBenim teyzemlerde soruyormuş anneme, ama umurumda bile değil bu konuda hatta bi çok konuda ailemi bile dinlemem hayat benim hayatım kimse karışamaz ben yaşayacağım bu hayatı niye istemediğin bir bölüme gideyim. Sadece maddi manevi zorlanıyorum biraz o kadar onlardan destek alamadığım için
Cevap sahibi1 yılDikkat et kendine cidden bu ülkede kadin olmak çok zor 😣 yaşadiklarmdan biliyorum mümkünse çantana da deodarant tarzi şeyler olsun geçen biri beni takip etmişti de altima siçiyordum gece yarisi elinde bi şey vardi ama sonradan gitti
Soran1 yılSen de dikkat et
Cevap sahibi1 yılAkrabalarin bir şey demiyor mu mezunluk için
Cevap sahibi1 yıl@Kovaa151 si* var gibi yok bu sene git yok özele git bilmem ne kendilerince bir şey sayikliyorlar amcasindan tut teyzesine bi tane laf koyacan da işte
sınavını sormuş bir şey yok ki bunda bizim hoca beni telefonla aramıştı sınav için. öğrencisi olduğun için sormuş
11 Yorumla
1 yılÇok normal dershane hocalarım hep böyle ilgiliydi çünkü dershaneyi temsil ediyorlar. Yanlış düşünmüşsünüz.
10 YorumlaÖğrencisisin ve sınavının nasıl geçtiğini merak etmiş. Sınıfta nasıl konuşuyorsanız onun devamı gibi düşün. Bu mesajların alakasız bir şekilde devamı gelirse bir saçmalık olabilir
20 Yorumla
1 yılNe kadar trajik ve saçma bir durum. Sizin açınızdan değil. Televizyonların film ve dizilerin ve toplumun bu şekilde anlamamıza yol açması çok trajik. Ağlanası bir durum. Halbuki yüzde 99.9 iyi niyetle yazmıştır.
00 Yorumla
1 yılBen öyle abartı bir şey görmedim. Muhabbeti de uzatmamış. Eğer ki sen rahatsız ediyorsan bunu direkt ona söyleyebilir ya da direkt söyleyemem diyorsan da geçiştirirsin.
10 Yorumla
1 yılAynı mesajlaşmalar devam ederse rezil et onu. Bir erkek olarak söylüyorum. Bunu direk rezill et.
20 YorumlaAnormal olan tek şey senin beklentiye girmen hoca sınavı sormuş seni değil, sınava hazırladığı için merak etmesi normal.
20 YorumlaCanım demesine ❤️ koymuşsun bu hiç normal değil... Hoşuna gittiğini ima etmişsin gibi geldi bana
20 Yorumla
1 yılSadece sınavını merak etmiş. Bunda ne var? Yani stajdaki öğrencimin birinin de bende numarası vardı. Şu soruya bakınca iyi ki nasıl geçmiş olduğunu sormamışım dedim.😂😂
00 YorumlaMesajın içeriğinde kötü bir şey göremedim. Ama bu tarz mesajlar devam ederse her öğrencisine böyle mesaj atıp atmadığını sorgulamanızı öneririm.
00 YorumlaBak sana beynini kullanmadan bile bileceğin bişey söyleyim , istemiyorsan engelle
10 Yorumla
1 yılSadece o kalp emojisinden mi çıkardınız bütün bu anlamları? Hasta ruhlu insan kaynıyor her yer.
113 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
@flawsome25 evet onlara demis ama kalp emojisi atan zaten bu kiz. Hoca atsa neyse. Kiz atmis d.
- 1 yıl
👍 soğuk bir tepki, kalp koyması normal görüldü bıraksa ayıp olur diye düşünmüş olabilir
- 1 yıl
@flawsome25 diyelimki opucuk atti. Ona ragmen bile hocada bir sorun yokki.
- 1 yıl
Hoca daha 1 aydır gördüğü bir öğrenciye canımlı cicimli konuşamaz
- 1 yıl
@flawsome25 yaw kardesim harbiden hocaya simdi sucmu atiyonuz. burada yuruyen biri varsa sinyalleyen biri varsa oda kızdır.
- 1 yıl
@flawsome25 kızın kendi yorumuna bakarak gercekmis gibi algilamak yerine sadece o sohbetin ss ine bak ona gore yorum yap. Evet kiz demis bana yuruyor hocam ama alakasi yokki. Eger yürüyen biri varsa oda kızdır. Kirmizi kalbi karsiya gonderen kız cunku. Magarandan cik falan diyonda ben o ss e bakarak yorum yapiyorum. Haa tamamen kendi yorumumu katacak olursam şoyle olur ; kızlara genelde evli barkli erkekler cekici gelir, bu kizinda ustelik ogretmeni. Kiza mesaj atmis kizda mantik devre disi tabi "hocam bana yuruyor birde evli barkli" diye soru soruyor. Bu kızda az değil. Hocanin kabahati yok. Hemcinslerinin yorumuna bak bazilari nokta atisi tespit yapmis.@burcutekinn mesela. d
- 1 yıl
@flawsome25 surekli zihniyetime pis diyip durma boşuna. Sana gore pis. Erkeklerin çogunada a*m zombisi de haklisin. Baba sorunu veya psikolojik sorunu olmasada kizlar bircok nedenden dolayi kendinden buyuk heleki evli erkekleri cekici bulur. Ki meselemizde o degil zaten. Haklisin yasi buyuk olupta kucuk kizlara yuruyen erkekler var ama burada oyle bir durum yok. Sadece bu mesajlara bakarak zaten hicbirsekilde net kaniya varamayiz. Fakat kiz madem istemiyor neden kalp atiyor bunu biraz konusalim. Okey isareti at kalp neden atiyonki. Yaw hoca sinyal verse derim neyse ama oyle bisede yokki.
- 1 yıl
Ya sen benim okuduklarımı anlamak istemiyorsun gerçekten diyorum ki görüldü bırakırsa ya da 👍 kaba olacağını düşünmüş olabilir. Böyle bir ihtimal de bulunuyor ve sen sırf böyle bir ihtimalle inanmıyorsun diye bu kıza iftira atamazsın ön yargı yapamazsın
- 1 yıl
Kızların pek çoğu da evli erkeklere falan ilgi duymuyor onu ruhu o.. spu olanlar yapıyor
- 1 yıl
Asıl bir sürü erkeğin sadece bu uygulamada bile evliler var mı diye aranıp durduğunu o kadar çok gördüm ki hatta gerçek hayatta bile o kadar gördüm ki sayamam anlatamam
- 1 yıl
@flawsome25 yaw erkeklerin evlilere yurudugunumu diyorsun yoksa ilgi duydugunumu. İlgi duyar ama gidip yazmaz bu olabilecek bisey. İlginin karsisina gecemez ama yazmamasi gerekiyor kesinlikle. Kizlarin pek cogu demiyorum zaten , genc kizlarin azimsanmayacak kismi ilgi duyuyor yasindan buyuk erkeklere. birde 👍 bu isaret neden soguk olsun. Goruldu bile atabilir. Sonuc olarak hocasi kiza yurumemis , kizada yurumus diyemeyiz fakat sonucta o kalbi atmismis atmis. Hocasida ayni soruyu sormustur kendine belki" bu yuva bozan kiz banami yuruyor " diye 😂
1 yılBenim de dershane hocam (erkek) böyle mesaj atmıştı yoksa bende de mi hoşlanıyor 😱😱😱
20 Yorumla
1 yılBence samimi hitap kullanmasa gayet güzel düşünülmüş bir mesaj ama burası Türkiye belli olmaz sen yinele dikkat et
00 Yorumla😱🤩Adam resmen sana asıLıyoOo daha ne dememiziii bekliyoSunnn gıZımm. .😅
00 YorumlaAbi, ben Finlandiya polonya ve Çinli kızlarla konuşuyorum. Onları gördükçe bizim türk kızların kezban egoist kendinllerini beğenmiş olduğunu anladim
00 Yorumla
1 yılNormal, sormuş işte nasıl geçti sınavın diye. Rahatsiz olduysan ailene söyle, dershane öğretmenim bana mesaj attı diye.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılValal bizim lise de bi hoca vardı okul bitti 35 yaşındaki adam kız arkadaşıma 20 yanındaydık o zaman mesaj attı bence sana mesaj atması saçma nişanlı diyosun bence muhabbet etme gereksiz
00 YorumlaCanım demese tamamdı da çok manasız olmuş o sondaki canım. Yoksa hocaların merak edip sorması normal. Sen üstünde durma, yazarsa da pek yanıtlama.
00 Yorumla
1 yılAçıkçası bana kötü niyetli gibi gelmedi.
Bu mesajlarda bir şey yok, sınavını merak etmiş sadece10 Yorumla
1 yılAyn kankaaa ztn dershane hocasıda sana aşıktı ( kızım sen ne yaşıyorsun yaa öğlşwjskaksq)
10 Yorumla
1 yılNe var adam ne demis sanki butun hocalar yazar
10 YorumlaNormal tabikide adam sadece sınavının nasıl geçtiğini sormuş
10 Yorumla
1 yılÇok gereksiz olmuş. İyi niyetli olabilir ancak çok gereksiz
10 YorumlaNormal bir konuşma galiba senin bir beklentin var
10 Yorumla
1 yılbana da tıpkı bu şekilde mesaj attı hocalarım, asla öyle bir niyeti yok saçmalamaa
00 YorumlaBana normal gelmedi diğer öğrencilerine de soracak zaman bulmuştur umarım
00 Yorumla
1 yılbunda bırsey yokkı bır ınsanın aklı neyse zıkrıde odur
00 Yorumla
1 yılBakış açısı çok önemli sen nasıl anlarsan o durum öyle gelişir . dd dikkat et bence
00 Yorumla
1 yılNormal degil sapık bu adam. Öğretmen olamaz.
00 Yorumla
1 yılBunları yazması bence normal ama sürekli yazıyorsa bunun niyeti kötüdür.
00 Yorumla
1 yılBen art niyet göremedim gayet meraktan sormuş bence diğer öğrencilerine de soruyordur
00 Yorumla
1 yılSen az bacım değilsin. Adama umut ver sonra ifşa et. Yazıklar olsun
00 Yorumla
1 yılBu gayet normal bir şey ünlü hocalarda gördüm okula kadar gelip yanında olan öğrencisinin
00 YorumlaGayet normal bir konuşma
Birde hemen cevapta vermemiş zaten 1 saat sonra felan dönüş yapmış sana00 Yorumla
1 yılhoca yürümeden koşmuş iyice koşucuya benziyor hoca bekarsa yeşil ışık yak
01 Yorumla- 1 yıl
hocanın nişanlı olduğunu şimdi gördüm ne geziyor nişanlı adamda senin telefon numaran ne amaçla neyi bahane ederek aldı öte yandan hoca tabiki sınavdır ottur boktur bunları bahane ederek yürüme alt yapısı hazırlaycak dahada kötüsü aşağıdaki yorumlardan anladığım kadarıyla açık giyinen birisin bu gibi görsel aoralar karşı tarafa basit kadın çantada keklik görünümü verir bunlara dikkat et adamın derdi sınav falan filan değil sınav onun umrunda bile değil havacalar sıcak erkek kız herkesin libidosu yüksek herkesde farkında bunun haydi iyi dersler
1 yılNişanlı olduğunu bile bile kalp koyuyorsun Bir de o adamın numarası sende ne geziyor
00 Yorumladiğerlerine de atmıştır, çünkü kısa kestirmiş mesajı yoksa yürür tarzda yazardı
00 Yorumla
1 yılNormal gibi geldi bana senin biraz kalp koyman olmuş
00 YorumlaSanki biraz abartmışsın gibi. Benim hocalarım da mesaj attı bunun benzeri. Gayet normal.
00 Yorumla
1 yılBaşka öğrencilere de atmış olabilir yani sadece merak etmiş gibi.
00 YorumlaGorunus olarak nasil birisin? Dikkat cekici m isin
00 YorumlaAranızda ki samimiyeti bilmeden sadece bu mesajlara göre cevap vermek yanlış olur bu mesajlar dışında ufak da olsa seni rahatsız eden bir yaklaşımını görmediysen tamamen bece destek amaçlı bir mesaj olmuş olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGayet normal. Bende öğretmenim öğrencime mesaj atıp sınavın nasıl geçtiğini soruyorum.
24 Yorumla- 1 yıl
banada sorsrmısın
Cevap sahibi1 yılÖğrencilerime soruyorum 😂 Detaya dikkat
- 1 yıl
hahaha bende öğrencin olayım
- 1 yıl
Bana henüz sormadın ama
Gizli Üye(30-35)1 yılHoca sınavını merak etmiş yazmış. Öğretmen-öğrenci ilişkisini de bozmamış gayet mesafeli mesajları. Senin yanlış anlayasın tutmuş 😒
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSınavının nasıl geçtiğini sormuş alt tarafi, ne kadar kurcalıyorsunuz, her şeyin içinde bir fesatlık arıyorsnz
00 Yorumla- Devamını Gör (99)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat