AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Adam insanlık yapmış... tecavüzcü, sübyancı vs... Kadınlara insanlık fazla gelir. Hayvan gibi davranıcan anladıkları dil nasılsa.
Kalp koyması biraz tuhaf geldi, kimseye güven olmaz tekrar yazarsa cevap verme ısrar ederse engelle
adam kalp koymamis sena mesaji begenmis
@melisanınsoruları bende yeni fark ettim Melisa hshshs
Dershane de yakın davranıyor muydu mesela temas etme falan oluyor muydu öyle bir şey yoksa bu konuşma gayet normal canım demesi de seni yakın gördüğü içindr
Temas falan tabii ki hayır olamaz da öyle bir şey.
O zaman normal kanka abartma adam merak etmiş
Sürekli mesaj atıp işte gecenin bi yarısı sapık gibi napıyon ne ediyon diye boş sorular soruyorsa ondan kork
Ne bileyim ben onun nişanlısının yerinde olsam istemem nişanlımın 21 yaşında genç bir kıza mesaj atmasını
Yeni çok doğru olmayabilir senin açından ama bir şey yok ya bu konuşmada çok takma
Ne hocası bu rehberlikse normal dersane hocaları zaten soruylr böyle genelde
Öküz altında buzağı aramaya gerek yok gayet normal bir konuşma
Ben bu mesajlarda art niyet göremedim. Bence hocan olarak sınav sonucunu merak etmiş.
Lan sen kezban misin ne var bunda sınavını sormuş beyin yoksunu
İstanbul Üsküdar ve Levent çevresinde diş kliniği önerisi
Sadece basit bir soru. Amma abarttın istemiyorsan engelle
Yüz verdiysen hoşlanıyorsundur. Bunu anlatmanın bir anlamı yok bence burada
Aha kesin sapık bu naptım naptım sana yazdım modunda jsdddddddd
Sen de kalp atmışsın demek ki samimi konuşuyosun adamla
erkekelerin %90 ı kadınların kendilerine yönelik davranışlarını flörtöz olarak algılarlarmış bunun kadınlar içinde geçerli olduğunu kanıtladınız tebrikler
Sormasalar hocalar ilgisiz alakasız dersane çok kötü dersiniz sorsalar adlarını çıkarırsınız. Siz nasıl bi cinssiniz arkadaş
Hayır dümdüz adam gibi öğrencisinin sınavını sormuş ayıp ya millete iftira atıyorsunuz. Herkes size aşık herkes size yürüyor aynen kanka
Sana garip gelen durum
Senin sınavını sorması mı
Sana canım demesi mi?
Hocam kelimesini nerdeyse hiç kullanmamışsın. İş atmışsın işte hocaya kimi yiyon sen.
Buradan da destek bekliyor utanma yok artık kimsede
Sen iyi misin senaaa adam bi şey dememiş sınavının nasıl geçtiğini sormuş bunda yanlış anlaşılcak bi şey yok bence
Yanlış anlaşılacak bir durum yok gibi duruyor. Bizim zamanımızda da dershaneden hocalar arayıp neyi ne kadar yaptığımızı soruyorlardı
Çok sıradan bir şey değil mi? Dershane özel bir yer olduğu için ögretmenler ilgilenmek zorunda kalıyor
Sana canım diyor adam sapık Bana özelden yazar mısın iletişimi kes o adamla Git o kadına da göster mesajları o hocanın ben anladın PC
Ya bi git hem adama kalp atmışsın ondan sonra da Hocanı kötülüyorsun hırsızın hiçmi suçu yok derler adama büyük ihtimal trolsün sen hocan yvsak sende yüz veriyorsun ben olsam tatlım bile yazarım sana sende kalp atarsın sonra sonra da hocam beni taciz etti geçin bu ayakları kardeşim dost acı söyler kusura bakma da kaç yaşında kızsın aklın başında Kalp atmışsın biraz dikkat et lütfen
Dost acı söyler ben tatlım filan yazmam da örnek vermek zorundaydım kendine gelmen için
Bi rahatsızlığım olduysa da özür dilerim
bence aşık yaş farkı da az zaten dikkat et her şey olabilir
dershane hocan dershaneye öğrenci arıyor zaten mezuna kal istiyor
bunda herhangi bir problem yok bana da hocam sormuştu
Ee ne var bunda biraz iyi düşünün iyi hep aklınız fitne fesatlık herkes siz değil vesselam
Sürekli devam etmese çokta takma ama sürekli yazıyorsa yüz verme yazdığına pişman et..
Gayet normal bir konuşma aşırı normal yanlış anlaşılacak bir durum yok.
Saçma sapan kendi kendine kurulmuşsun. Adam normal soru sormuş ne var burada?
Dershane hocalari en fazla 25 26 yasinda oluyolar beğenmis olabilir abes bi durum yok
nişanlı diyo
Haa ozaman sıkıntı
bence de öyle arkadaşı sorsa sorun yokta nişanlı hoca da sormasın bir zahmet
Aynen öyle gereksiz olmus
Normla bir konuşma değil bu adam sana yürüyor haberin olsun
Bi tık normallikten uzak, eger konusurken de canim cicim diyorsa herkese onu bilemem
genç kızlar evli erkeklerle seksi seviyo z kuşağı zaten herkesle yattığı için adam da bunu bildiği için şansını deniyor
Bütün kızları aynı kefeye koymak hosmu şimdi? Ayrıca evli erkeklerle ilişki mide bulandırıcı ve hemcinslerimin bunu yapmasıda ayrı lütfen genelleme yapmayın
@birvarimbiryokumnm her kiz ayni değil ama %99 z kusagi ayni
Yok çok çok yalnış bi genelleme ben asla öyle biri değilim bak gayet düzgün kızlarda var tabiki bozuklarda ama bizim gibilere haksızlık etmiş oluyorsun bu yorumla
@birvarimbiryokumnm 16-26 yaş arası kizların büyük çoğunluğu tabi ki hepsi değil ama büyük çoğunluğu evli erkek pesinde ve cinselliği rahat yasiyorlar giyim konusunda da oldukca rahatlar, giyimde rahat olamayan da evinde nude cekip atiyo ya da tisortlerini crop yapip sosyal medyada chat sitelerinde paylasiyo :D
Olabilir benim ilgi alanimda değiller açıkçası sdcxvcbv
Ben bekar tercih ediyorum onlarıda anlamıyorum zaten iğrenç bişey
@birvarimbiryokumnm evet sen istisna olabilirsin ama çoğu kişi evliyse seks yapıyor ya da sevgilisi varsa. çoğunluk bu yönde. bu yüzden erkekler çoğu zaman mesajlarına evliyim diye başlar ya da evli olduklarını belirtir ki kadın daha hızlı şekilde versin diye :D ya da sevgilim var der, kizi daha kolay tavlar cinselliğini daha hızlı alır. sırf bu yüzden evli olmadığı halde sosyal medyada evliyim diyen de çok erkek var, ekmeğini yiyorlar durumun
Peki sevgilisi olduğu halde bunu belirtmeyen bı erkek? Buna ne diyebiliriz
@birvarimbiryokumnm o kadınların neye arzu duyduğunu çözememiş biri olabilir ya da pek sanmıyorum ama yürüdüğü kizla cinsellik harici şeyler de düşünüyor olabilir ama bu düşük bi ihtimal dediğim gibi
Hoca kaç yaşında
29 falan
Canım demesi gereksiz olmuş mesafeni koru
sinavini sormus gayet dogal
Sonda canım demesi?
olabilir canim demis de konusmayi devam ettirmemis, dershane hocasi sonucta ve dershane pr'i icin sormus
Dershane pr'i olamaz benim gittiğim yer ücretsizsdi belediyeye ait
o zaman da sadece merak etmistir egitim verdi sonucta belli bi sure
Bence sakıncalı BENCE
Yanlış anlaşılacak bi durum yok
Sınavının nasıl geçtiğini sormuş ne var bunda
Sonda canım olayi bozmuş
Kalp niye koyuyorsun sena
Sena bence sende ona ilgi ve sinyal vermişsin
Sevmedim, y*vşaklık var biraz bunda. Mesafeli ol.
Bana da atmıştı hocam yanlış anlama
Dershane hocaları tüm öğrencilere atıyor ilgili gözükmek için ssen KS sitesine bakma ben dahil tüm öğrencilere yazmıştı hocam
Bir de 1 yıl daha çalışmayı düşünüyor musun? Bende senin gibii 1 yıl boyunca matematik ve kimya çalıştım da onlar da zor sorulmuş zaten :( keşke biyoloji ve fizik çalılssaymışım
O zaman hedefim gelirdii
Canım demesi normal değil
Normal değil sapık bu
Ben art niyet sezemedim pek
Kötü bir şey dememiş sınavını sormuş normal bence
senden hoşlanıyor
Kötü niyet göremedim
Seni merak etmiş normal
Sen niye mesajlari begeniyorsun engele gitsin
yüz verme engelle gitsin
Hiç bişey yok normal gayet
Yaşı kaç? Dersanede iken sana yaklaşımı nasıldı