Az önce Instagram akışıma Zehra Güneş'in postu düştü, öyle gururlandım öyle gözlerim doldu ki...
"Merhaba, ben Zehra...
Çocukken fiziksel farklılıklarım en büyük kaygımdı; büyüdükçe, en büyük gücün farklılıklarımız olduğunu öğrendim. Bunu öğrenmek için hızla büyümek zorundaydım, o sırada çocuk olduğumu fark edemedim. Herkes senden güçlü olmanı beklerken, sen yorulabileceğini zamanla öğrendin.
Bazen şüpheye düştüğünde, sana senden çok inanan bir kişinin dahi olması yeter. Sonra sonra senin hakkında ne düşünüldüğünü değil, senin kendin hakkında ne düşündüğünü önemsemeyi öğrendin.
Kaybettiğim günler oldu; ama hiçbir kayıp seni başladığın yere geri götürmedi. Sonra anladım; mesele hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden kendin olabilmekmiş. İçimdeki küçük kız için, hiç tanımadığım binlerce kız çocuğu ve genç arkadaşlarım için, tüm farklılıklarımızdan güç alarak bu kupayı kaldırıyorum.
Hepimiz iyi ki varız."

Kız çocuklarının kahramanları pelerin takmıyor, taç giymiyor. Sadece savaşıyor ve başarıyor. Gerçekten çok duygulandım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Abla bence manifest gibi ne yaptığını bilmeyen grupları özeneceğine filenin sultanlarını özensinler bence bu ülkeyi temsil eden adını güzelce duyuran her kes baş tacım
Örnek alınacak kişileri örnek alsınlar işte saçma sapan abidik kubidik sanatçı bozmalarını değil.
Aynen öyle ablam tam düşündüğümü dedi azınızdan bal damlıyor 🇹🇷🇹🇷
🙏
Vallaha sizin gibi bayanlardan bu tür cümleleri duyduğum da akıllı kadınların da olduğunu görebiliyorum
🎈🎈🎈🎈
Gururumuz
Türk kadınının gücü.
Bu Zehra dehşet ya