Hakkı falan yenmiyor bu arada futbolculara baktığımızda kötü de değiller ama hiç kazanamıyorlar acaba takım olmayı mı beceremiyorlar
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fenerbahçe nin yaşadığı durum çok normal. Avrupa nin en büyük kulupleri de kendi liglerinde arada yenilir, berabere kalir. Siz Galatasaray in kollanarak kazandığı maçlar ile kiyaslayio sürekli yenmesini bekliyorsunuz. Doğru yorum için Galatasaray in tarafsız hakemlerin olduğu Avrupa kupalarındaki maçlarına bakın.
He yani bu günki maçıda o yüzden kaybeti diyorsun saçmalık
Valla ben Galatasaray’ın önemli maçlarını izliyorum geçen senede Fenerbahçe ve Galatasaray maçını izledim kollanma falan olmadı direk takım ruhları yoktu ve yine kaybettiler
Cok fazla var. Fenerbahçe nin tarihe geçecek orta sahadan attığı golü bile vermediler
youtube.com/shorts/JpWrD7UIGiU?si=A25Xt4Wp8mPcaQ1B
Bireysel kaliteleri yüksek olsa da spor dünyasında işler sadece kağıt üzerindeki isimlerle yürümüyor. Takım kimyası, saha içi yardımlaşma ve kriz anlarını birlikte yönetebilmek galibiyetin anahtarıdır. Bazen uyum yakalamak zaman alabilir ama ritim bulduklarında her şey değişir 🏀⚽. Bence biraz sabır ve doğru taktiksel dokunuşlar gerekiyor 🔥. Sence takımın en büyük eksiği ne, saha içi liderlik mi yoksa sistem mi 🏆?
Cevap
6Cevap
Her seferinde bir şey eksik oluyor ama en büyük suç yönetimlerde
İyide durmadan değiştiriyorlar yinede işe yaramıyor
Sorun orada ya zaten, bir plan yok hep baştan başlıyorlar. Popülist yaklaşıyorlar, transfer yapınca her şey bitecek sanıyorlar.
Doğru diyorsun aslında takımın ruhuda gidiyor insanlara göre haraket etmemeliler haklarının yendiğinide sanmıyorum başlarında aziz yıldırım varken kimse Fenerbahçe’nin hakını yiyemez bence
Futbolda reytingi en çok olan takım fenerbahçe maalesef, bu şampiyon olamama hikayesi gündemi değiştirmeye de yarıyor bir bakıma...
Ben beşiktaşlıyım ama fenerdeki kadro çok iyi buna rağmen nasıl bir dikiş tutturamadılar hayret ediyorum.
Bence futbolcuların üzerindede çok baskı var ve takım olmayı beceremiyor Galatasaray bunu yapıyor ama fenerin yapabildiğini sanmıyorum
Ya şöyle söyleyeyim sana İsmail Kartal çok iyi niyetli bir insan Ama bu takıma birazcık yetersiz diye düşünüyorum. Asensio gibi adamı bile kesti düşünsene
Evet İsmail Kartal yetersiz büyük ihtimalle bu yıl şampiyon ya Galatasaray olur ya da Beşiktaş
Ya öyle düşünme ligin daha başlıyor Fenerbahçe toparlanırsa gerçekten kadro kalitesi çok iyi. Yani küçük bir örnek vereyim Allah aşkına bugün İrfan can'ın sahada işi ne
İyide Fenerbahçe’nin kadrosu geçen senede kötü değildi hatta fener kazanır diye düşünüyordum bence yine kazanamıcaklar
Bilmiyorum dediğim gibi sana sanki bu kadronun başına İsmail Kartal değil de başka bir teknik direktör gelirse çok daha iyi olur. Yalnız çok ilginç şeyler oluyor talisca niye gönderildi onu da hiç anlamadım
Sosyal medyada Bi çocuk var. Oyunlardan kendisine sürekli kabak çıkıyor. Diğerlerine çok güzel şey çıkarkenç ona hep kabak çıkıyor. Heh o çocuk fenerbahçenin özeti😄
Çünkü kerem aktürkoğlu var onlarda
Fenerin kaderi bu.
Bilerek belki
B U K A D R O D A N O L M A Z
Fener aglama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?