Neden yorumlarda bana salliyorsunuz kendi takimimi elestiremez miyim?
Ayrica GS'nin Onursal Başkanini hepimiz biliyoruz 😂

İmamoglu ile Fenerbahce yonetim kurulu arasinda bir iliski oldugu icin mi Fenerbahçe'yi sampiyon yapmiyorlar?🤔🤔
Galatasaray’da dursun Özbek olduğu sürece şampiyonluk zor. Acun Ali koç değil mesele. Galatasaray’daki en çürük futbolcu bile garanti bir gol atıyor. Ne zaman Galatasaray’ın maç sonuna baksam bir sürü oyuncunun golünü görüyorum. Süper ligde bu kadar uçan takım Avrupa neden uçmuyor? Dursun Özbek bütün yolları açmış çünkü. Marifet onda.
Marifet Dursunun buyugunde
Neyinde?
emir komuta merkezi
Yiğit, bu konuda bazen acayip teoriler dönüyor ama işin aslı biraz daha farklı, dostum 😄 Futbol tamamen saha içinde oynanan bir oyun ve iş hakem, yönetim ya da şehir efsanelerinden çok takım performansına dayanıyor ⚽ Fenerbahçe son yıllarda çok şanssızdı, sakatlıklar, teknik direktör değişiklikleri, bazen de kritik maçlarda yaşanan talihsizlikler işler ters gitti. Oyuncular elinden geleni yapıyor ama futbolun doğasında bazen top yuvarlak ve olmuyor işte!
Saha dışında neler oluyor neler bitiyor diye düşünüp kendini üzmek yerine, takımına pozitif enerji göndermek her zaman daha güzel bence 😊 Şampiyonluklar gelecek, moralini yüksek tut! Unutma, sporda her an her şey değişebilir ve Fenerbahçe gibi büyük bir camia için asla imkânsız yok! Bir gün o kupa Kadıköy’e gelecek, hissediyorum! 💪💙💛
N@H GELİR
Cevap
6Cevap
Eee para yediren başkanları artık yok gadası
Oyle 😂
Ali koç gizli Galatasaraylı bence. Zevk alıyor Galatasaray’ın şampiyon olmasından
Bende bu komploya inanmaya basladim.
Acaba Galatasaray tarafindan gorevlendirilen bir Ajan mi?
Yok bence Ali koç hasta Galatasaraylı
hayranlığını da gizleyemiyor artık , görevlendirilse çıkardı kokusu çoktan. bu başından beri böyle , niye gitmiyorum diyor sizce? GS’ye 5. Yıldızı da taktırdı
Devam etsin bizim isimize gelir 😂
🤣😂
Imamoglu fener düşmani şasirmayin. Birakin su halk tv izlemeyi artik. Dostu düşman düşmani dost edinmişsiniz. Acin bakin imamoglunun samanyolu tvde fener hakkindaki aciklamalarini.
Ben Galatasarayliyim ayrica halk tv izlemiyorum, a haber izliyorum
Ali Koç'un İmamoğluna söylemediği kalmadı. Erdoğan ile ne alakası var ula
İddia ediyorlar , ben etmiyorum
Kaderiniz bu gs ye geçmediğiniz sürece hep yaşanacak
Onursal baskaninizi hepimiz biliyoruz 😄
İyi olana her zaman Andersen’den masallar anlatılır biz deplasmanda devam siz izlemeye devam 😚👍
Guncellemeyi oku 😂
Çünkü hep Beşiktaş'a denk geliyor 😃
😂😂
Şanssızlık da var
Yapi var yapi ondan 😄
Oralara girme birazdan çay içeceğim Silivri'de güzel çay yoktur 😃
Afiyet olsun 😄
Bir iş var bu işte de neyse
Yapi 😂
kısmet
Nasip kismet
Rte de fenerli