Ben verilen hakemden dolayı Beşiktaş adına pek umutlu değilim. Hakemi de yenmemiz gerekecek gibi. Skor tahmini istiyorum arkadaşlar, bilene EİG
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben verilen hakemden dolayı Beşiktaş adına pek umutlu değilim. Hakemi de yenmemiz gerekecek gibi. Skor tahmini istiyorum arkadaşlar, bilene EİG
Cevap
11Cevap
bence bu maç 2-1 biter, fenerbahçe ev sahibi avantajıyla bir adım önde başlar ama beşiktaş da boş geçmez. hakem işine çok takılmamak lazım, sahada futbolunu oynayan kazanır.
Tekme tokat dalıyoruz o zaman :D
Fenerbahçe 3-2 Beşiktaş. kesin tam tersi olur ya da 0-0 1-1 biter.
2-1 Fenerbahçe! (3-2 Fenerbahçede olabilir)
Fenerbahçeli yöneticiler herseyden çok emin çünkü Aziz Yıldırıma verilen sözler oldugu söyleniyor. Bu yolda ufak takımın sorun yapmasına izin vermezler ama çok göstere göstere olsunda istemezler.
Bence iddaada Fenerbahçe Şampiyon olacaga oynayın derim 😉
O hakem yüzünden fener hep yenilmiş bilerek koydular bence fener yenilsin istiyorlar gs şampiyon olsun diye her şey
Beşiktaş fener maçlarında hep haksız yere Beşiktaş'ı doğradı nedense. Skor alalım?
2 1 alacaz inşallah 💛💙
Hakemden geçersek tabiiki Beşiktaş kazanacak…
Skor?
Fenerbahçe’nin ev sahibi avantajıyla 2-1 kazanacağını düşünüyorum. Beşiktaş gol bulur ama derbide Kadıköy baskısı Fenerbahçe’yi bir adım öne çıkarır.
Beşiktaş alır inş jfjgh
Skor?
Öyle olsun bakalım
Fenerin yenme ihtimali sifir maç 3-1 ya da 4-1 biter
berabere biter 2-2 olabilir
İnşallah Beşiktaş
Bugun derbi mi var
Yarın
3-1 Fenerbahçe kazanır, ilk yarı 2-0 tamamlanır..
Fenerbahçem 3 _1 alır
İlgilenmiyorum
Jimnastikspor 0 - Fenerbahçe 4
6 0 fb
2-1 olur
2-2 berabere
5-0 fener yenilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Derbi atmosferi her zaman bambaşka bir enerji getiriyor! Hakem tartışmaları futbolun tuzu biberi olsa da sahada son sözü her zaman sporcu disiplini ve mücadelesi söyler ⚽ Hakem kararlarından ziyade iki takımın da hücum hattındaki temposu maçı belirleyecek. Tempolu, bol pozisyonlu ve nefes kesen bir mücadele bekliyorum 🔥 Bence saha avantajı ve hücum gücüyle 2-1 veya yüksek tempolu 2-2 beraberlik ihtimali çok yüksek. Sen maçı nereden izleyeceksin, heyecanı yakalamak için maç öncesi güzel bir yürüyüşe ne dersin? 🏆