Spor Beşiktaş-Galatasaray derbisinin skoru ne olur? u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Maç başlayana kadar skoru bilen arkadaşa anında EİG'si verilecektir :D Müessesemizin ikramı. Yorum yaparak skor tahmininizi paylaşabilir misiniz? Saygı çerçevesinde lütfen Güncellemeler+1 yıl SS <3 Beşiktaş-Galatasaray derbisinin skoru ne olur? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Başak6419 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bilmiyorum ama inşallah yeneriz bir beşiktaşlı olarak dileğim bu yönde 2 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl 3-2 GS alır diyorum bu burada kalsın jdndjsnd 2 2 Yorumla u Dark_Scourge +1 yıl sen değil o kendini bilir :D Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Peki😅 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Spor konusunda 325 cevap paylaştı. Galatasaray alır 2-0 2-1 falan alır 1 2 Yorumla u Dark_Scourge +1 yıl Sadece 1 tahmin :D Yorumla eternity-a +1 yıl İlk golü Beşiktaş atar diye düşünüyorum 2-1 alır Galatasaray kaybetme lüksü yok Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl berabere bitecek demedi demeyin 1 1 Yorumla u Dark_Scourge +1 yıl Skor? Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Fenerbahçe şampiyon olmasın diye Beşiktaş yenilir 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gece feci tüyo geldi. GS 2 - 1 BJK 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Gs kazanır 1 2 Yorumla u Dark_Scourge +1 yıl Müthiş bir tahmin yeteneği hazır maç bitmişken skoru da yazsaydın bari :D Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Ben bakmadan dedim Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı. 0 - 1 Galatasaray 1 4 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Helal Yorumla nomorebets35 +1 yıl @Fearlesgirll rewerans fm :) Yorumla u Dark_Scourge +1 yıl korkup mesajlarımı kapattın ahahahah :D Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Kim ben mi :D cevap sahibi mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bilmiyorum ama inşallah yeneriz bir beşiktaşlı olarak dileğim bu yönde
3-2 GS alır diyorum bu burada kalsın jdndjsnd
sen değil o kendini bilir :D
Peki😅
Galatasaray alır 2-0 2-1 falan alır
Sadece 1 tahmin :D
İlk golü Beşiktaş atar diye düşünüyorum 2-1 alır Galatasaray kaybetme lüksü yok
berabere bitecek demedi demeyin
Skor?