Haftanın derbisi Galatasaray - Beşiktaş maçı ne olur?

24 saatten az kalan, sonucu merakla beklenen haftanın derbisinde sonuç ne olur, maça kadar alalım tahminleri?
Seçeneklerden başka bir sey olur, yan yatar çamura batar diyenler olursa yazsın, şunun gibi 😂
Öncelikle zor maç. İki takım da galibiyeti düşünse de öncelikle yenilmemeyi hedefleyecekler diye düşünüyorum. Saha ve seyirci avantajıyla galip çıkacaksa Galatasaray daha yakın. Beşiktaş'da iyi takım ama bakalım ne olacak.😊
Soruyu zor sordurduk (çaktırma) tabii öyle düz cevap olamazdı.😄
Galatasaray çok gol pozisyonuna girip 2-0 kazanır. Golleri de keremle icardi atar diyorum
Görüş
29Görüş
Sezon başından beri küçük takımların oynadığı mahalle maçlarına derbi diyorlar ya, bugün olacak asıl derbi. Beşiktaş'ım alacak. 2-1 😏
Bir 9 numara söylüyorsa dikkat edilmesi lazım 😀
Skoru kaydettim 😇
3-0 Galatasaray rahat alır. Beşiktaşlılar galibiyet için fazla heveslenmesin ki staddan ağlayarak ayrılmasınlar. 😀
Allahım bir Galatasaraylı olarak inşallah yeneriz diyorum. :)
Gidişat onu gösteriyor ahshsj
Nefesin kuvvetliymiş 😂
https://youtu.be/GyeRibge2Bk
Ahahhaha sesli güldüm 😂😂😅
#selamgençlik 🍀🍀
⭐Tahminimi maç bitince söyleyeceğim ⭐😄
#tubasueda 🍀🍀
Yok cidden şu an samimi tahminim gizli kalsın 🙄
(Bu bir totemdir)😄
İyi bari Galatasaraylıya denk geldik sayın seyirciler 🙂
En kötü takım tutmayan Galatasaray'dan başka takım tutana göre tercihimizdir camia olarak 😄
Noluyoruz bi heyecanlandım maçı izlemiyorum 😄
Aslan'ım kaç attı de hele 😄
Sevinç gözyaşları içindeyim şu an 😃
Gönlümden geçeni en son yazarım 😎
Maç bitmiş Allah'ım şükürler olsunnnn 😎🦁😎🦁😎🦁😎🦁😄
4- 0 hayal etmiştim ben neyse 2- 1 de süper
Demeyelim öyle ya yakışır Aslan'ıma 🦁🦁🦁🦁
Evet iyileşiyor toparlar hızla ❤️💛🦁kalbim daima cimbomla daha ne goller atarız 😎🦁👏👏
4-0 Galatasaray'ım alacak.
Her iki takımda ne kadar son yıllarda dış sahada birbirini yenemese de bu defa Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum. Önceki yıllarda Galatasaray takımının savunması daha dengeli hücumu da gayet iyiydi ama bu sezon bir iyi bir kötü maç oynayan bir Galatasaray var gibi geliyor, Beşiktaş zaten taktik bilmeyen hocasından kurtuldu ve Şenol bu ligi çok iyi ezber etmiş bir teknik direktör.
Ben bir Beşiktaşlı olarak zaten takımımın kazanmasını istiyorum ama mantıken de düşündüğüm de yine Beşiktaş'ın ağır bastığını düşünüyorum. Beşiktaş kazanamazsa da kaybetmez bence.
Eyvallah.
Fenerbahçem benim biricik sevgilim söyle senden başka kimim var benim 😏
😂 kesinlikle
Fenerlimisin? Allah başka dert vermesin...
Bizimkisi bi aşk hikayesi
İşte bu Beşiktaşa ait bir beste.. 😉
Beşiktaş alır, alabilir galiba bilemedim :D
Brütüs Yinegelen :D seni hasta hallerimle dalga geçmekten men ederim
Diii mi 🥹 formuma kavuşmama az kaldı 💪
shsjs 🫡 peki madem
Zor maç..
Galatasarayımın eski günlerini özlüyorum..
Şampiyonluğu istiyorsak tüm maçları yenmek zorundayız..
Kaybetme lüksumuz yok. Tabi en çok merak ettiğim maç Gs- Fb maçıdır. Klasik.. :)
Fenerbahçe kazanır 😀 kumarda kahveci hep kazanır
Tabiki biz kurarız onlar oynaşır 🤣🤣
Galatasaray yener diyorum ama Beşiktaşta iyi takım. fenerliler gelmeden geliyim dedim :D
İyi yaptın 😂
hakem adam gibi yönetsin kırmızı çıkmasın Galatasaray farka gider..
öyle zaten Galatasarayı yenebilecek bir takımmı var okan gibi mala rağmen hakemin kasıtlı yaptığı hatalara rağmen 5ci sıradayız bjkyi yenip 2ci sıraya rahatca oturacağız bu kadar basit bana göre bjk bize rakip bile değil
gerçekler bu yani.. yarın bak gör en az 3 farkla yenileceksiniz..
haha yok canım o kadar olmaz sadece haftalardır hakemler galatasarayı katlediyor.. geçen senede katletmişti.. düşün ligi 12ci sırada mı ne bitirdik uefada çeyrek finalde barcelona kıl payı bizi eliyor :D
galatasaraylıyım ama beşiktaş yenecek sanki çünkü bu sene iyi oynamıyoruz.
Gönlüm Beşiktaşın kazanmasından yana her daim, umarım iyi olan kazanır...🦅✌
Yeryüzünün kralına karşı, gökyüzünün kralı.. Harika bir maç olacak
Hakemin müdahalesine göre değişir skor. Beşiktaşlıyım gönlüm takımımdan yana.
1.5 üst ve kg gelir gibime geliyor ama boşuna uğraşmasınlar bu sene jesus dedem bizi şampiyon yapıcak
Fenerbahçeliyim ama umarım Beşiktaş alır
Galatasarays sacha boey oynucak abdülkerimde var nellson var mertens icardi fişi çekicaz inşallah sahamızda oynucaksınız gs ye yatırın kuponu
Beşiktaş 2 Galatasaray 1 diyorum
Bu sene takip edemesemde tahmin yürüttüm, bakalım 🤔
En İyi Görüşler