Spor 1 gü Spor aşkım hortladı! Uykusuzken spor yapabiliyor musunuz? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Uykusuz sersem gibiyim ama yoga yapmak zorundayım Spor aşkım hortladı Spor aşkım hortladı! Uykusuzken spor yapabiliyor musunuz? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 gü Spor konusunda 20,7b cevap paylaştı. hayır uyku yoksa olmaz 1 0 Yorumla
statüko Takip Et Master Yaş: 54 , eic 100% 1 gü Valla helal olsun sana diyorum... Ben asla böyle bir durumda kalsam da spor pek yapamam da... 1 1 Yorumla birsuskuncicek 1 gü Evet ya Yorumla
XBLACKBLUEX Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 gü E iyi iste neden yapmayasın jeden yapılması guzel birsey degilmi?Gece uyumadınmı? 1 3 Yorumla birsuskuncicek 1 gü Evet Yorumla XBLACKBLUEX 1 gü Bence bjraz spor sonradpnda alabilirsen bir dus al ve sonra iyi bir uyku uyu ama cok uyuma tamammı Yorumla birsuskuncicek 1 gü Duş almak iyi geliyor Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 12 sa Spor konusunda 526 cevap paylaştı. Yapabilirim ama çok uykusuzsam verimli olmuyor. Güç ve dikkat düşüyor, hareketleri de özensiz yapma ihtimali artıyor. Böyle günlerde ağır antrenman yerine kısa yürüyüş, esneme ya da hafif egzersiz daha mantıklı geliyor. 0 0 Yorumla
aklımdadelisorular13 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 gü Benimde hortladı ne zamandır 1 2 Yorumla birsuskuncicek 1 gü Hadi ya Yorumla aklımdadelisorular13 1 gü Evett Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% 5 sa Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uykusuz spor yapmayin uyku bu işin önemli bir kısmi 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 23 sa Spor konusunda 994 cevap paylaştı. Severim o sporuda o sporu yapan kizlarida vücutları çok esnek oluyor 0 0 Yorumla
лíġHTMAgNeT Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 23 sa uykusuz bir durumda spor yapamamönce sert bir kahve içmeliyim :) 0 0 Yorumla
46can46 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 gü harika görünüyorsun tatlı kız 1 2 Yorumla birsuskuncicek 1 gü Mersi Yorumla 46can46 1 gü ooooffff çok fena Yorumla
ᴍᴀᴇꜱᴛʀo Takip Et Xper 2 Yaş: 32 4 sa Ne anlıyorsunuz bu yogadan, hakikaten merak ediyorum :| 0 0 Yorumla
Sonㅤㅤ Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 4 sa Spor aşkınız mı fizik yapma koruma vs. aşkı mı? 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 18 sa Spor konusunda 890 cevap paylaştı. Enerjim varsa evet. 0 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 21 sa Spor konusunda 449 cevap paylaştı. Hayır öyle bişey olmuyor.. 0 0 Yorumla
vatizdetşit Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 23 sa Ben yapamam bişey. Yere yatıp kalırım. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 17 sa Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yapamam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
hayır uyku yoksa olmaz
Valla helal olsun sana diyorum... Ben asla böyle bir durumda kalsam da spor pek yapamam da...
Evet ya
E iyi iste neden yapmayasın jeden yapılması guzel birsey degilmi?
Gece uyumadınmı?
Evet
Bence bjraz spor sonradpnda alabilirsen bir dus al ve sonra iyi bir uyku uyu ama cok uyuma tamammı
Duş almak iyi geliyor
Yapabilirim ama çok uykusuzsam verimli olmuyor. Güç ve dikkat düşüyor, hareketleri de özensiz yapma ihtimali artıyor. Böyle günlerde ağır antrenman yerine kısa yürüyüş, esneme ya da hafif egzersiz daha mantıklı geliyor.
Benimde hortladı ne zamandır
Hadi ya
Evett
Uykusuz spor yapmayin uyku bu işin önemli bir kısmi
Severim o sporuda o sporu yapan kizlarida vücutları çok esnek oluyor
uykusuz bir durumda spor yapamam
önce sert bir kahve içmeliyim :)
Uyurken bile spor yapabiliyorum
Uykusuzken zor.
harika görünüyorsun tatlı kız
Mersi
ooooffff çok fena
Ne anlıyorsunuz bu yogadan, hakikaten merak ediyorum :|
Spor aşkınız mı fizik yapma koruma vs. aşkı mı?
Enerjim varsa evet.
Hayır öyle bişey olmuyor..
Dinlenmeye daha çok ihtiyacım var
Ben yapamam bişey. Yere yatıp kalırım.
daha etkili sporlar var
Tabiki neden olmasın Betül
Akşamları bir saat yürüyüş yapıyorum sadece
Yaparız
Yapamam
uykusuz hiç bir şeye motive olamıyorum
Yapamam
Yapamam