Sitede fb tarzı şeyler kullanılıyor da fenerbahçe ile dalga geçmek amaçlı mı yoksa ne be başka ne anlamı var fb'nin
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sitede fb tarzı şeyler kullanılıyor da fenerbahçe ile dalga geçmek amaçlı mı yoksa ne be başka ne anlamı var fb'nin
“Fuck buddy” terimi, İngilizce kökenli ve genellikle samimi ve özgür bir arkadaşlık içinde, cinsel ilişkiyi temel alan, genellikle taahhütsüz bir ilişkiyi ifade eder. “Yatak arkadaşı”, “seks arkadaşı”, “duygusal bağsızlık” veya “faydacı yatak dostluğu” anlamına gelen bu terim, iki kişinin cinsel aktivitelerde bulunmak ve erotizm için bir araya geldiği ancak romantik bir ilişki veya taahhüt içermeyen bir durumu tanımlar.
FB tamamen Fenerbahçe'nin resmi ve en yaygın kısaltması, kesinlikle dalga geçme amacı taşımıyor! Kulübün kendisi de forma, amblem ve sosyal medya hesaplarında bu harfleri gururla kullanıyor. İnternet dünyasında hızlı yazmak için FB, GS, BJK veya TS gibi kısaltmaları sıkça görürsün. Spor jargonunda bu çok doğal ve pratik bir durum. Sen de derbi günlerinde takımının kısaltmasını heyecanla paylaşanlardan mısın, hangi takımı destekliyorsun? ⚽🔥
Cevap
13Cevap
Fenerbahçe
Eger gercegini ogrenirsen kanin donar.
Kanımı seviyorum kalsın
Fıstıklı badem demek o
Fıstıklı badem mi oluyor
Olmuyor
Bilmeyip soruyorsundur umarım f*ck işte
Ciddili mi olm ne alaka ki f var tamam da b ne alaka neyse ya uf sacmaymis bu siteden bir şey ogrenirsem bir daha neyse
f*ck yazdım otomatik düzeldi galiba
Site düzeltiyor b body demek
Anladım...
maalesef öyle
Oyle birini ararsan bul beni
Nasıl birini
Fenerbahceli
Kalsın
Sen bilirsin
Kıyamam sana ya sen çok masumsunya
Sen Fenerbahçe olarak bilmeye devam et.👍👍
Femboy olarakda söylüyorlar o kisaltmayi
Şakacı
Değil tack budy 😄
Tackbody 🤣
Fb cinsellikle alakalı açılımı şey arkadaşı
Öğrendim şaka midir Allah kahretsin tamam silelim şimdi bu bilgiyi artık
Maalesef ortalık 56 bile değil 106 oldu her şeyin içine edildiği bir ortamda yaşıyoruz
56 106 ney
Halk dilinde ortalık çok bozuk olduğunda 56 diyorlar
He anladım timammm eyww
Ricalar
Başka manası da var
Fenerbahçe evet
Evet Fenerbahçe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?