Niye böyle siniz erkekler Denemek için sormuştum moralim bozuldu 😭
Acaba fenerli erkekler mi böyle başka takımlı erkekler aynı cevabi verirmi😭
Acaba fenerli erkekler mi böyle başka takımlı erkekler aynı cevabi verirmi😭
Beşiktaşlıyım bu yaşıma kadar da Beşiktaşlı kaldım bir kız için takımımı bırakmam
Tamam bırakmasın o zaman ama beni daha çok sevsin örnek maç olunca buluşmaya gelmiyor benimle cildiricam
eğer kız kabul ederse onunla izlemeye giderim maça kabul etmezse de buluşmada bir yandam telefondan izlerim ki eğer derb varsa ama yok normal anadolu takımıysa buluşmaya giderim izlemem maçı
Tutturdu haftasonu Beşiktaş maçını izleyecem gelmedi benimle sanane be adam Beşiktaş'tan
Ne zaman sorsam başka maclardada bu maç derbi kadar önemli puan kaybetmemiz lazım diyor
Şaka gibi duvar kağıdında cuzdaninda ben yerine Fenerbahçe futbolculari var
valla ben o kadar fanatik değilim genekde fenerliler çok fanatik oluyor ben maçları vakit bulursam izlerim vakit yoksa da çok önemli değil
Tesekkurler Not aldım bu bilgiyi Beşiktaşlılar fanatik olmuyor diye ✍🏻
hepsi fanatik değil demiyorum çünkü ağır fanstik Beşiktaşlılsr da var ama genelleme yapacaksak fenerliler en fanatik taraftardır
Fenerliler kara listeme girdi anlaşıldı
ıyyy ayrıl
Ayrilacam bu gidişte bıktım artık
Ayril değmez kafan rahatlar
Bide rahat rahat söylüyor sana tabiki de fener diye bi koyucan görecek ya**aği
Aynen öyle koyacam bir tane ama kiminle olsam aynı ki tüm erkekler de nerdeyse aynı özellik futbol aşkı
Cevap
4Cevap
Sadece erkekler mi benimde sevgilim olsa sorsa aynı cevabı veririm hiç kusura bakmasın 😅💛💙
İnanmıyorum sana kız 😶
Saçma bir seçim olmuş. Sizin sorunuz da saçma olmuş. O mu ben mi diye sorulur mu?
Bir insan takım ile eş olabilir mi?
Ayrılın
Ben takım tutmam
Ayrıl bence bu arada ondan
Bencede ayrilayim bu odundan
Aynen ayrıl
Gel biz sevgili olalım 🙊🙃
Çünkü Fenerbahçeliyiz 💛💙💛💙💛💙
Niye önemli fener bu kadar kız arkadaş daha önemli olmali
Hayır değil
Peki niye cüzdanda Fenerbahçe futbolcusu fotosu tasırsınız gay lik belirtisi mi 🫣
Olabilir
Garip varlıklarsiniz ne deyim
Fenerrrrrr😍😍😍
Fenerli erkekleri kara listeye aldım şimdik tüm kızlara anlaticam onlarda alsın öyle kalın Sap gibi sonra görün feneri
Güle güle hepinize sampiyon fenerrr en büyük fenerrrr alkışlayın ulan i... nelerrr laylaylaualy 💛💙💛💙💛💙
Doğru söylüyo
Allahimm hepiniz aynisiniz galiba niye önemli bu kadar anlamıyorum
Bilmiyom Beşiktaş tek aşkım
Besiktasida sevmiyorum artık onun maçını izlicem diye haftasonu buluşmadi benimle fener forması giydi Beşiktaş atkısı giydi maç izledi öyle odun gibi
Helal olsun kral mk
Sende del irmissin kızım maç izlemek güzel aktivite mi olur hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar