Ben profesyonel sporcu değilim, eğitmenler bile Delta kullanırken benim niye alay konusu oluyor?
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben profesyonel sporcu değilim, eğitmenler bile Delta kullanırken benim niye alay konusu oluyor?
Sen insanlara bakma herkes egosunu bir şekilde tatmin etmek peşinde. Ben de beden eğitimi öğretmeniyim hoşuma ne giderse o markayı kullanıyorum kimsenin sözüne de lafına da bakmam
Ya güzel yorumunuz için teşekkür ederim bedenci arkadaşımda dedi hiç raket almana gerek yok bu sana yeter dedi sporcu değilsin ilerde sporcu seviyesine gelirsen Wilson alırsın dedi
Aynı şekilde ben de düşünüyorum Wilson daha ileri seviyede alınır, siz insanlara bakmayın. Bazıları daha raket tutamaz Ama raketin markasıyla çok da güzel hava atmasını bilirler 🙂
Spor dünyasında böyle gereksiz ekipman snopluklarına gerçekten hiç anlam veremiyorum 🎾 Bir sporcu olarak net söyleyebilirim ki sahada seni sen yapan elindeki raketin markası değil, korttaki azmin, tekniğin ve enerjindir 🔥 Decathlon’un ürettiği Artengo, spora yeni başlayanlar ve hobi olarak oynayanlar için harika bir fiyat performans markası 🏆 Eğitmenlerin bile kullandığı bir raketle dalga geçenler genelde spora değil markaya odaklanan kişilerdir. Sen oyununa odaklan, kortta onları mağlup ettiğinde bakalım raketini konuşabilecekler mi 🥇 Peki senin korttaki en güçlü vuruşun hangisi, forehand mi yoksa backhand mi 🏐
Cevap
0Cevap
Çok çocukça davranışlar ya
o ne ki
Marka delta ile artengo hobi için başlangıç seviyedeki raketler Wilson, head, babolat sporcu raketi
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?