Gerçekten namazı kılıp sporunu kendine odaklanmış erkek var mı çok merak ediyorum kendisine bakım yapan eden
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
18Cevap
Ulan namaz kılan adamın dünyalık işlerle ne işi var iyice sıyırdınız. daha yaratana kul olmayı bilmiyorsunuz takvayı bilmiyorsunuz spora giden erkek istiyosunuz peh, dini gelenekleştirmeyin.
Ben spora giden erkek istediğimizi söyledim ve ayrıca merak ettim sordum ne var bunda kıskançlığa evde oturup yorum yapıncağına git sende spor yap Ozaman spor yapmıyorsan evde yap milletin yorumun altına boş boş yapmaşa okey
sen bu üslupla namaz kılsan kaç yazar. ahlak terbiye yok. :D ben namaz kılacak olsam önce ahlaken yontardım kendimi.
Sen nasıl bir bayanla konuş ondan sonra üslub de okey şeytanlık yapıp taşlanınca kudurma
Naparsan yap banane
Fitim fitness düzenli gidiliyor
Aksatmadan namazları eda etmeye çalışıyoruz (kaçanlar var tabi)
Oruç (30/30)
Her gün duş kıl tüy bakımı mevcut
Hemşireyim çalışmaya devam
Helal olsun vallah ben kendime koymak istıyorum ama yapamıyorum
Valla ben de kendine bakan kapalı namazında güveneceğim güzel bir hanım bulduğum vakit ben de vay beee gercekten oluyormuş diyecegim ama şu anda öyle biri yok çevremde veya rastladığım
Ben kendime bakıyorum başıma çok kötü şeyler geçirdim sevdiğim olmadı üstüne işten oldum baba kaybı yaşadım evdeki sıkıntılar stresler iyice yemeye başladı sürekli kötü düşünceler içerisindeyim evdeki sıkıntı durumlar Benı çok fazla bunalttı işte bulamıyorum edemiyorum daha çok yemeye başladım ettim 🥺🥺🥺🥺🥺🥺
Mensup olduğunuz ülkenin milli dilini kaliteli şekilde kullanmayı öğrenin önce. Sonrasında ava çıkarsınız, olur mu?
Nedıyın ne boş boş konuşuyor
Boş değil aslında, alakası da şu : Siz kendinizi ne kadar geliştirdiniz de böyle bir erkek arıyorsunuz?
Henüz doğru düzgün Türkçe olarak kendinizi ifade edemeden, varoşluğun dibine vuruyorsunuz.
Kim bakar size?
Sizin gibiler bakar. Bahsettiğiniz kişiler değil.
Offf canım ağğğğğğ ben öyle bir erkek arıyorum sadece sordum iyi misin ağğğğğğğ
canım mk bu ya kafayı sıyırmış
@nunu2 MaşaAllâh, size çok yapıyorlar o icraatı ki öğrenmişsiniz sanırım :) Herhangi bir şekilde benimle karşı karşıya oturabilecek biri değilsiniz inanın.
@nunu2 ikiniz de varoş ve kuytuda kalmış ezik karakterlersiniz. Kaliteli bir erkek size neden katlansın?
Ay gerçektenmi bende diyorumki şunla oturup keşke çay kahve içsem diye yalvarıyorum sana ya bu arada varoş isminde çok güzel isimlerini sayma burada oe
Anneniz babanız sizinle bu küfürbaz ağzınızla görse gurur duyardı. MaşaAllah, evlenip çocuk yetiştireceksiniz bir de, hâlinize bakın...
Sen nasil bir bayanla nasıl konuştuğu öğren ondan sonra gel annelik hakkımda yorum yok demekki sen evli olsan karına hayvan muamelesi yaparsın ve ayrıca sende baba hiç olmaz tatlım okey
Benım annem babam nasıl insanlara davrandığımı gayet iyi öğretmeiş ama sana öğretememişler git biraz öğren
Bana karşı nasıl konuşuyor taşlanıncada kuduruyor😁😁😁😁😁
He vallah yeminle
Kalbinde Merhamet var mı diye hiç sorma tabii sorma tabi
Şimdi beni tanımladın diyeceğim ama herkes aynısını yazacağı için inanan olmayacak bana
Var tanıdım boyle birini
Sporum xl mücait bak instgramdan
Varsa bizde bakalım öylesine 🙂
Vardır da ne alaka namaz ve spor 🤔🤔
Emekli olur mu
Namaz dışında var.
Vardı spk çıktı
Nasıl yani namaz kılıp sapık çıktı oha
Evet
Ben buldum
Gerçektenmi buldunmu
Evet ama Bana da hayal gibi geliyor
Yok maalesef olsa da burada olmaz
Var neden sordun
Var ehhe
Sadece namaz yok
Yok biz a*mı g*tü dağıttık
İyi bkkk yedin
Fotoğraf atıcam sana
Anana at
Sana atmam gerekiyor
Var evet benim.
Bana hayal gibi geliyor
Yooo öyleyim dedikerine dikkat ediyırum. sen öyle misin?
Spor haric var
ondan kork zaten mk
Varr gelir
Var çoğu evli
Varr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Var tabii ki kanka, olmaz mı hiç! Hem ruhuna hem de bedenine yatırım yapan erkeklerin sayısı hiç de az değil. Ben sahada ve spor salonlarında antrenman yaparken disiplinini hayatının her alanına yaymış çok sporcuyla karşılaşıyorum 🏐💪 Disiplin dediğin şey zaten hem sporda hem de hayatın genelinde kişiyi bambaşka bir seviyeye taşıyor. Kendine bakan, formunu koruyan erkekler kesinlikle var! Sen de kendi enerjini yüksek tut, sporla kal 🏋️♀️✨